Lady Gaga: Se vele, se nélküle
2011. június 23. 14:31
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Demifan12 ha nem érdekel akkor mért olvastad el a cikket és írtál kommentet? Engem ha nem érdekel egy sztár akkor nem szokásom elolvasni a róla írt cikket. Egyébként Gagáékhoz visszatérve, tőlem azzal van együtt akivel akar, csak jó számokat írjon
2011. június 23. 14:36
a lényeg, hogy Gaguus boldog és én is az vagyok <3 <3
2011. június 23. 14:36
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
eldönhetnék
de a lényeg az hogy boldogok-e eggyüt vagy nem
2011. június 23. 14:38
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát,nem hiszem,hogy hosszú életű kapcsolat lenne,de a képhez inkább no comment.nem értem,mire jó ez a játék,de tény,hogy gaga szereti,ha vele foglalkozik a média.mindegy,pár száma egész jó,annak ne menjen a kárára,hátha megkedvelem egyszer,úgy ténylegesen:)
2011. június 23. 14:41
„Sokáig bizonytalan voltam. Nem tudtam, hogyan tudnék finomabb lenni, hogyan tudnám igazán élvezni a szex pillanatait, egészen a beteljesülésig. – vallotta be Gaga. – Már belátom, hogy addig senkinek sem tudsz örömöt nyújtani, amíg meg nem ismered önmagad, a vágyaidat.”
nincs bajom Gagával, sőt sok szempontból szimpatikus, de a helyében én nem kürtölném szét a fél világnak a szexuális életemet...
2011. június 23. 14:53
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
én inkább nem mondok semmit...
2011. június 23. 14:55
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Bár sztem ez a Lüc nem szerelmes gagába....bár ez csak azén véleményem, aztán lehet, h igen. Nem tudhatom, h mi van a háttérbe! A lényeg, h én örülök, h Ő boldog
(nem kéne mindenben a rosszat látni meg az emberi rossz indulatnak mindig megmutatkoznia.....tudják azok akikre értem)
(nem kéne mindenben a rosszat látni meg az emberi rossz indulatnak mindig megmutatkoznia.....tudják azok akikre értem)
2011. június 23. 15:08
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
_ToTo_ : Tudom hogy nem szereted Gaga-t, se senkit. De azért ez nem volt szép dolog tőled hogy ilyet írsz...
'- A szüleinek is ügyelniük kellett volna erre ...'
Ez nagyon undorító volt nekem ez a véleményem, lehet hogy más szívesen röhög rajta ( ami egyáltalán nem vicces), de most ahol tart a zene ipar az igen szép teljesítmény , Gaga fellendítette az egészet, és mindenkinek megjött az étvágya. Lady Gaga nagyon sokat tett le az asztalra, bármennyire is fáj, én bele szerettem a zenéjébe, a stílusába, az egész nőbe, mert ő más mint a többiek, ő valami nagyot alkotott. És nem olyan mint Madonna-akit szeretek mint énekes de sehogy máshogy, Cher-t aki nagyon csodálok, MJ - aki még mindig POP legenda, és sorolhatnám. És itt van Gaga akit annyira csodálok hogy nálam jobban senki sem csodálhatná. Ő dolga miket mond, ki szereti meg és ki nem. Legyünk emberek és viselkedjünk tisztességesen! Nem kell mindenkit csúfolni azért mert más akar lenni.
Ez nagyon undorító volt nekem ez a véleményem, lehet hogy más szívesen röhög rajta ( ami egyáltalán nem vicces), de most ahol tart a zene ipar az igen szép teljesítmény , Gaga fellendítette az egészet, és mindenkinek megjött az étvágya. Lady Gaga nagyon sokat tett le az asztalra, bármennyire is fáj, én bele szerettem a zenéjébe, a stílusába, az egész nőbe, mert ő más mint a többiek, ő valami nagyot alkotott. És nem olyan mint Madonna-akit szeretek mint énekes de sehogy máshogy, Cher-t aki nagyon csodálok, MJ - aki még mindig POP legenda, és sorolhatnám. És itt van Gaga akit annyira csodálok hogy nálam jobban senki sem csodálhatná. Ő dolga miket mond, ki szereti meg és ki nem. Legyünk emberek és viselkedjünk tisztességesen! Nem kell mindenkit csúfolni azért mert más akar lenni.
2011. június 23. 15:46
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Remélem most tovább tart majd és komolyabbra is fordul a dolog, bár tudom, hogy Gaga nagyon szerelmes, de szerintem Luc csak kihasználja, de bízom benne, hogy ez nem így van.
2011. június 23. 16:19
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.23. 13:48)
"jelenleg is a biztonságos szex mellett kampányol"
- A szüleinek is ügyelniük kellett volna erre ...
- A szüleinek is ügyelniük kellett volna erre ...
Váh de izé vagy
2011. június 23. 16:23
A magánélete nem érdekel, a szexes kijelentéseivel meg egyetértek.
2011. június 23. 16:24
egymáshoz valók, végül is egyikőjük sem valami szépség
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. június 23. 17:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.06.23. 15:08)
_ToTo_ : Tudom hogy nem szereted Gaga-t, se senkit. De azért ez nem volt szép dolog tőled hogy ilyet írsz...
Te sajnos nem látod a fától az erdőt, nem lendít fel semmit, nekem meg inkább elmegy az étvágyam tőle. Az asztalra meg a producerek és menedzserek tettek le bármit is, akik kiemelték őt a névtelenségből és azzá tették ami. Gaga egy báb a popiparban, semmi más. Nem tudjátok, hogy egy-egy klipben minek mi a jelentése, üzenete - csak az jut el az agyatokig, hogy jujdejólnézki, meg dejóltáncolnak meg milyen showt csinál - ennél sokkal többről van szó amit valószínüleg akkor sem értenétek meg ha elmagyaráznám, de azért teszek egy kisérletet például evvel a két videóval itt:
Szerencsére magyarítás is készült már minden kliphez.
De a többi kliphez is elég megdöbbentő leleplezések készültek, csak keress utána - talán megvilágosodsz, de inkább nem, mert majd a homokba dugod a fejed és azt mondod téged ez nem érdekel - sajnos.
Nem véletlenül kerülnek sorra betiltásra klipjei, szövegei vagy lemezei - van ahol tovább is látnak az orruknál.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.