Kim vőlegénye lefújja az esküvőt?
2011. június 23. 13:41
Szegény pasi :/ Egy rossza anyós még oké, de hogy mindenki az ő életét sanyargatja. Igazán sajnálom. :/
2011. június 23. 13:42
Úristen
El kéne fogadniuk Kim választottját még akkor is ha nem imádják!
Bár mindegyikőjüket sajnálom
El kéne fogadniuk Kim választottját még akkor is ha nem imádják!
Bár mindegyikőjüket sajnálom
2011. június 23. 14:34
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szegény pasi :/
2011. június 23. 15:12
Avril4ever egyetértek. Ennyire nem képesek elfogadni valakit? Na ez már szánalom.
2011. június 23. 15:52
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Szegény. Nem csodálom h nem bírja őket!! Kris olyan egyszerű srácnak tűnik, míg a Kardashianok beképzeltek és nagyzolósak. Elég egy részt látni a valóságshow-jukból. Ez a viselkedés is azt bizonyítja h milyen beképzeltek és nagyra vannak magukkal. Bár sztem Kim, Kourtney és Bruce teljesen norális:)
2011. június 23. 16:32
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Bátor ez a Kris
2011. június 23. 22:25
hagyni kéne hogy Kim és a pasija úgy élje az életét ahogy akarja
am sajnálom hogy ilyen anyóst kell elviselnie szegénynek
2011. június 24. 08:13
azzal hogy ha kimet elveszi kap egy családot is! és nem mindegy hogy milyen az a család! SZERINTEM AZ NEM VÉLETLEN HOGY KIMNEK KÉT PASIJÁNAK IS UGYANEZZEL A 3 EMBERREL VAN/volt BAJA ÉS GYAKORLATILAG UGYANAZOK AZ OKOK MIATT!
ha kris ezt így fojtatja akkor kimnek nem lesz túl sok pasija! én szeretem kimet de kiállhatna a kris mellett mert 30 éves nőnek ne parancsoljon már az anyja!! de kris is megmondhatnáa az anyósának amit akar de nem teszi,mert kimmel szemben tiszteletlenség! azt mondjuk érdekesnek találom hogy kim pasijai mindíg sunyik kris szemében ,pedig mindíg nomális srácokat választ! de kourtney suttyó csávója scott nem zavarja annyira miss. jenner-t?! az hogy hogy bánik a lányával az neki nem lényeg?! és khole nem érti h kris miért nem röhög a poénjain?! mert talán az hogy szexeljetek itt most előtttem( ez khole-nak a poén) ez mondjuk csak neki vicces és más nem hogy nem röhög rajta még megalázonak is tartja!
a családban mindössze 4 normális ember van: bruce, rob,kim,kourtney ja és mason...ennyi!
ha kris ezt így fojtatja akkor kimnek nem lesz túl sok pasija! én szeretem kimet de kiállhatna a kris mellett mert 30 éves nőnek ne parancsoljon már az anyja!! de kris is megmondhatnáa az anyósának amit akar de nem teszi,mert kimmel szemben tiszteletlenség! azt mondjuk érdekesnek találom hogy kim pasijai mindíg sunyik kris szemében ,pedig mindíg nomális srácokat választ! de kourtney suttyó csávója scott nem zavarja annyira miss. jenner-t?! az hogy hogy bánik a lányával az neki nem lényeg?! és khole nem érti h kris miért nem röhög a poénjain?! mert talán az hogy szexeljetek itt most előtttem( ez khole-nak a poén) ez mondjuk csak neki vicces és más nem hogy nem röhög rajta még megalázonak is tartja!
a családban mindössze 4 normális ember van: bruce, rob,kim,kourtney ja és mason...ennyi!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: