Kim vőlegényének, Krisnek nincsen könnyű dolga: Kim elvételével együtt jár egy pokoli anyós – Kris Jenner személyében –, egy bunkó sógor és egy rosszakaró húg, Khloe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim vőlegénye lefújja az esküvőt?
2011. június 23. 11:58
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
2011. június 23. 12:01
Szegény bölegény itt csak öt tudom sajnálni! Khloe meg mindenki szerelmi dolgába bele avatkozik mi köze van hozá Kim elég idős ahoz hogy el döntse hogy neki mi jó! :S
2011. június 23. 12:02
Hát tény és való, h Kris(a lányok anyja) elég hülye tud lenni, ezt a showban is bizonyította, de itt Kimnek kéne tenni vmit, mielőtt bajba kerül az esküvője. Kloet nem értem... talán túl durva vicceket mondd, amikkel megbántja Krist, és ez a baj.
2011. június 23. 12:04
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Hát ez elég rossz lehet,de ha tényleg szereteeik egymást akkor kitalálnak valamit és megtartják az esküvőt
2011. június 23. 12:42
Ez az ő dolguk,oké,hogy persze a család is beleszól,de ez már túlzás.
2011. június 23. 12:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez a család egy nagy katasztrófa. Nem mindegy annak a nőnek, hogy mivel kéri meg a lánya kezét? Ezt Krisnek kellett volna eldönteni. Mindenki belepiszkít a kapcsolatukba. És szerintem sem lesz megtartva az esküvő.
2011. június 23. 12:55
Itt csak Kim tudna csinálni valamit, mert így tényleg fújhatja majd a végén az esküvőjét. El kéne magyaráznia az édesanyjának meg a húgának, hogy ne szóljanak bele az életükbe.
2011. június 23. 13:15
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
még jó, h az én családom nem ilyen!
2011. június 23. 13:22
szegény hapsi,csodálom,hogy idáig bírta ezzel a bagázzsal ...
2011. június 23. 13:24
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Krist is, meg Kimet is sajnálom. Szerintem ők simán összeházasodnának, csak mivel a Kardashian-anyu mindenbe beleszól...
Mi az, hogy megmondja, hogy milyen gyűrűt vegyen a lányának??
És mi az, hogy Scott azthiszi, hogy mindent megtehet??
Akkor ez most hogy is van?? A szerelem mégsem győz le mindent??
Mi az, hogy megmondja, hogy milyen gyűrűt vegyen a lányának??
És mi az, hogy Scott azthiszi, hogy mindent megtehet??
Akkor ez most hogy is van?? A szerelem mégsem győz le mindent??
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: