Piqué mindenhová elkíséri Shakirát
2011. június 23. 15:13
Nagyon aranyos pár, örülök neki hogy boldogok együtt!
2011. június 23. 15:48
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem ők tényleg illenek egymáshoz,bár a véleményemet fenntartom,hogy az igaz szerelemnek nincs szüksége a kamerákra és a médiára.de ha így viselkednek,azon látszik,hogy tényleg szerelmesek,és nem a felhajtás miatt csinálják,mint a többi sztár,akik ki se látnak az érdekkapcsolatokból.
2011. június 24. 17:51
|
|
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline
|
Náluk legalább látszik hogy tényleg szeretik egymást!!!<3
2011. július 13. 22:08
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.06.23. 15:48)
szerintem ők tényleg illenek egymáshoz,bár a véleményemet fenntartom,hogy az igaz szerelemnek nincs szüksége a kamerákra és a médiára.de ha így viselkednek,azon látszik,hogy tényleg szerelmesek,és nem a felhajtás miatt csinálják,mint a többi sztár,akik ki se látnak az érdekkapcsolatokból.
Öö, lehet én vagyok kissé információ hiányában, de milyen érdekkapcsolat lehet egy focista meg egy énekesnő között?
2011. július 20. 17:44
|
|
ani15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 132600 offline
|
Annyira aranyosak együtt,és látszik rajtuk hogy nagyon boldogak...aki meg azt gonndolja h érdek kapcsolat van köztük az szerintem csak irigykedik:D!Sok boldogságot nekik!
2011. július 24. 12:47
|
|
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline
|
"Öö, lehet én vagyok kissé információ hiányában, de milyen érdekkapcsolat lehet egy focista meg egy énekesnő között?"
A pénz. ^^ Bár én ezt Shakiból nem nézném ki...
A pénz. ^^ Bár én ezt Shakiból nem nézném ki...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: