A színésznő megszegte a házi őrizet egyik pontját, miszerint nem ihat alkoholt. LiLo emiatt ismét bíróságra kényszerül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan újra a bíróságon
2011. június 23. 08:04
2011. június 23. 08:10
Megérdemelné, igazán. Ezek után, amikor így is ki van nyalva a hátsó fertálya, nem igaz, hogy nem bírja ki, hogy ne igyon. Összetenném a két kezem, ha ilyen házi őrizetben lennék.
2011. június 23. 08:30
Ismét bebizonyosodott, hogy ezek az amerikai sztárocskák semmiből nem tanulnak, egyszerűen nem tudnak uralkodni magukon...
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 23. 09:28
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
>.< olyan szánalmas ez a csaj.. igen egy alkoholistának téll nem lehet vlami könnyű h leszokjon a legeslegnagyobb szenvedélyéről, de akk is nem egy megeröltető feladta ( amúgy Lindsay nem is akar róla leszokni, mert ha akarná akk már rég nem ott tartana ahol most ) úgy hogy ennyit az alkoholról
2011. június 23. 10:00
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (uzftv @ 2011.06.23. 09:39)
dee kár azt hittem jó utra tért pedig jó színész mért cseszi l az életét...
Szerintem ő már nem fog jó útra térni. Hányszor mondta már, hogy megváltozik. Mégsem így történt. Valószínűsítem neki mindig is fontosabb lesz a drog és az alkohol. Bár sajnálom, mert a karrierje kezdetén egy szerény, mosolygós lányt ismerhettünk meg benne.
2011. június 23. 10:05
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Annyira sajnálkegy csodás ember lehetne és nagyon hirres is de nem erről ...kiskora óta szinészkedett mostanra már UNIVERZUIMBAN mindenké a szinészetről ismerhené de ehelyt ilyan szart csinál...milyen buta szegnykém de IMÁDOMM <3^<3
2011. június 23. 10:09
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
én szeretem Lindsay-t, nem értem megint miért kellett innia..ezek a botrányai után végre visszatérhetett volna..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.