Cesc az év fáradalmait piheni ki Balin, ahol az Arsenal játékosa kedvesével nyaral.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cesc Fábregas Balin nyaral
2011. június 23. 07:30
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
2011. június 23. 07:43
Szerintem pont a sajtó elől menekült el Balira, bár ezen képek szerint, az sincs eléggé messze Spanyolországtól.
Szegény gyerekről naponta legalább 2 cikk jelenik meg, amelyek általában teljesen ellentmondanak egymásnak.
Én se bírnám ezt a feszültséget.
A lányról meg annyit, hogy 1. borzasztóan áll rajta az a fürdőruha, 2. Carla szimpatikusabb volt.
Ja, és köszi a cikket!
Szegény gyerekről naponta legalább 2 cikk jelenik meg, amelyek általában teljesen ellentmondanak egymásnak.
A lányról meg annyit, hogy 1. borzasztóan áll rajta az a fürdőruha, 2. Carla szimpatikusabb volt.
Ja, és köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2011. június 23. 08:26
Arra figyeljetek oda, ha róla írtok cikket, hogy a nevében az ékezet balra dől (nem úgy, mint a magyar vagy a spanyol á-ban): Fàbregas. (Katalán név, a katalánban pedig nem lehet az a-n éles ékezet, hogy miért, abba most nem megyek bele, de ha valakit érdekel, szívesen leírom...)
2011. június 23. 08:42
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2011.06.23. 07:43)
Szerintem pont a sajtó elől menekült el Balira, bár ezen képek szerint, az sincs eléggé messze Spanyolországtól.
Ja, és köszi a cikket!
Ja, és köszi a cikket!
Egyetértek!
2011. június 23. 09:40
Most nézem, hogy twitteren is közölte az indonéziai nyaralását.
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2011. június 23. 10:03
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
jó lehetett ott nyaralni, ami a cikk végét illeti, hogy Barça már 3 éve megakarja venni, remélem most sikerülni fog
2011. június 23. 10:29
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
mázlista.
jó nyarat.
2011. június 23. 10:31
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
ajj dejó neki
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.