Jön az újabb Megasztár
2011. június 23. 14:31
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Az a baj szerintem, hogy már nem tudnak milyen műsort kitalálni, amellyel buzdítják az embert arra, hogy szavazzanak kedvenceikre. Szerintem értelmetlen, mert nekem már az előző sem tetszett túlzottan:/
2011. június 23. 14:42
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ne..jaj ne..aki eddig kikerült onnan nyertesnek,az közel sem mondanám tehetségesnek.talán caramell és esetleg tóth vera,aki jobb,de a király viktor és most tolvaj renáta...
jesszus,csökken a színvonal,itt is csak minden a pénzről szól már,és a csatorna népszerűsítéséről.
2011. június 23. 15:12
a régi zsűri se volt rossz, csípem Mariannt és örülök neki hogy most ő is zsűri lesz...Bereczkiről nem is beszélve
2011. június 23. 15:15
Audrey, tökéletesen egyetértek, nekem is elegem van ezekből a szutykokból(már bocs), semmi tehetség nincs a jelentkezők 90%-ban!
2011. június 23. 15:28
Egyre jobb a zsűri.
Minek erőltetik még évek után is? Nem lett belőlük senki. Nagyobb hírnevük van az X-eseknek pedig ő 1 éve vannak a pályán.
Minek erőltetik még évek után is? Nem lett belőlük senki. Nagyobb hírnevük van az X-eseknek pedig ő 1 éve vannak a pályán.
2011. június 23. 15:36
Na nehogy már, hogy a TV2 is kezdi ezt az egymás után 50 tehetségkutató erőltetést, ugyan márr?! Eleve az X-faktor milliószor színvonalasabb, meg úgy általában véve az RTL klub, de még az új X-faktorra meg VV-re is azt mondom, hogy nagyon gáz, hogy ennyire erőltetik a dolgot, és nem tudnak vele várni 1 évet sem. Pedig én néztem és szerettem mind a kettőt. Na de a Megasztár? könyörgöm...
2011. június 23. 16:08
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
tök jó h lesz,és én örülök h lecserélődnek a zsűritagok,mert sztem az eddigiek között is csak a presser gábor volt az,aki értett a zenéhez,meg talán még a mester tamás.de az eszenyi enikő színésznő,mit keres a megasztárban??és a friderikusz sándor??az meg újságíró..
2011. június 23. 16:13
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
akk én csak Zoli miatt fogom nézni.
a versenyzők már nem érdekelnek... nagyon nem.
2011. június 23. 16:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Alexa1196 @ 2011.06.23. 15:36)
Na nehogy már, hogy a TV2 is kezdi ezt az egymás után 50 tehetségkutató erőltetést, ugyan márr?! Eleve az X-faktor milliószor színvonalasabb, meg úgy általában véve az RTL klub, de még az új X-faktorra meg VV-re is azt mondom, hogy nagyon gáz, hogy ennyire erőltetik a dolgot, és nem tudnak vele várni 1 évet sem. Pedig én néztem és szerettem mind a kettőt. Na de a Megasztár? könyörgöm...
Az Rtl mitől színvonalasabb? Egyik csatorna sem a szívem csücske, egyiket sem mondanám színvonalasnak egyáltalán, mert átlagban ugyanazok a kommersz, agyonjátszott filmek mennek főműsoridőben mindkettőnél, DE ha tényleg muszáj lenne választani, akkor egyértelmű, hogy a Tv2 lenne, mégpedig azért, mert 1: Nem vágják ki a filmek felét, mint az Rtl. 2: igaz, hogy lehetetlen időpontban, de vasárnap éjszaka ott legalább van a Képírók című "műsor", ahol CSAK érdekes és színvonalas filmeket játszanak. A Tv2-n (még ha ilyen időpontban is) legalább lehet látni néha olyan gyöngyszemeket, mint a Harcosok klubja, az Amerikai szépség, a Ryan közlegény megmentése, a Pezsgős gyilkosságok, vagy a My Fair Lady. Az Rtl klubon ezzel szemben soha nem botlottam bele ilyenekbe, még kései időpontban sem, arról nem is beszélve, hogy rendszeresen úgy megvágják a filmeket, hogy ha neadjisten' van egy normálisabb, akkor az is élvezhetetlen lesz. Egyik csatorna sem jó, de akkor már milliószor inkább a Tv2. Az X-Faktor pedig egyetlen egy fokkal sem jobb, mint a Megasztár sem a nagy "tehetségeket", sem a zsűrit sem pedig magát a műsort nézve. Egyik kutya, másik eb. Mellesleg az Rtl is ugyanúgy indítja sorra a tehetségkutatókat, nem csak a Tv2. Most lett vége a (hulló)Csillag Születik-nek és mindjárt jön az X-Faktor. Mivel is különb az Rtl?
2011. június 23. 17:40
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Oh..az jó lesz..♥♥♥
2011. június 23. 19:18
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
a Falusi Mariann nem az Rtl-nél van? ez furi mert a csillag születikben ő volt zsűri már.
Egyébként várható volt hogy ha indul az X faktor akkor a Megasztár is fog :S
de azt én nem tudom hogy melyik kezdte el előbb reklámozni...
Egyébként várható volt hogy ha indul az X faktor akkor a Megasztár is fog :S
de azt én nem tudom hogy melyik kezdte el előbb reklámozni...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: