Jön az újabb Megasztár
2011. június 22. 22:07
szerintem nem kell több celeb már ebbe az országba...
2011. június 22. 22:13
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
A Megasztár csak a 3. szériáig volt jó Rúzsa Magdi győzelmével, addig még tényleg az nyert, aki megérdemelte. Ezt a mostanit már teljesen fölösleges megrendezni (meg a 4.-5.-et sem kellett volna), úgyis az fog nyerni, akiből a legtöbb pénzt lehet kitermelni. Bár Bereczkiben még bízok, ő ért hozzá, hátha nem bohócokat, nyálas, semmihangú tinifiúkat, meg kicsiket válogatnak be. Mondjuk, ha így is lenne, úgyis bunda az egész, a nézőközönségnek meg ugye tudjuk mi kell, sajnos. Amúgy is szerintem inkább az X-faktorba fognak jelentkezni, ott tavaly is sokkal nagyobb tehetségek voltak (persze a szavazás ott sem volt igazságos). Egyébként minek minden évben tehetségkutató, ráadásul kettő, mert ha az egyik csatorna kitalálja, akkor a másik is megrendezi, nehogy már ne. Ja persze, amíg a pénz diktál
Undorító. Na mindegy, ezek után nem hiszem hogy fogom nézni.
Till Attilától amúgy is rosszul vagyok.
2011. június 22. 22:16
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
minek indul újra??? újra indul a VV, az x-faktor és még ez is Jézus -.-'' az eberek azt sem fogják tudni, hogy melyik szarba jelentkezzenek
2011. június 22. 22:18
hurrrá, kicsit sem hiányzott egy újabb megasztár.
egyébkét tényleg csak az nyer akiből több pénz lehet kihozni
egyébkét tényleg csak az nyer akiből több pénz lehet kihozni
2011. június 22. 22:26
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Na jó! Annak örülök, h lesz Megasztár, de mért kéne megváltoznia? Csak nekem ne kezdje el majmolni az x-factort mert az már nagyon gáz lenne... Most nézte a MSz.-t aki nézte de attól h hasonlit az xf.-ra még nem biztos h többen nézuik. Sőt! (és lefogadom h megint az h jobbak akarnak lenni az rtl-nél különben legalább még 1 évig nem lenne mega mert akkor biztos úgy is ők maradnának a királyok, de ha most nem lenne mega, a maradék is átpártolna...) Eddig oké csak
akkor ne csinálják ugyanazt mint amit az iwiw mikor elkezdte a fb-ot másolni, mert addig la egyéni volt viszont hiába másolja, soha de soha nem lesz olyan jó, ha csak nem marad egyéni. Itt b*szta el az iwiw és sztem a msz. is e felé hajlik...
akkor ne csinálják ugyanazt mint amit az iwiw mikor elkezdte a fb-ot másolni, mert addig la egyéni volt viszont hiába másolja, soha de soha nem lesz olyan jó, ha csak nem marad egyéni. Itt b*szta el az iwiw és sztem a msz. is e felé hajlik...
2011. június 22. 22:26
|
kadel929új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 83778 offline
|
Szerintem most már csak azért vannak ezek a műsorok, mert ezzel tudják a nézettséget növelni (nem inkább egy két újabb film esetleg történelmi),mert ez a magyar embert leülteti, ja és ha az egyik csatorna csinál akkor természetes, hogy a másik is. Fel kell vennie vele a versenyt...pfuu
2011. június 22. 22:42
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
hát ... oks bár szerintem a régi zsűri maradhatott volna :S
2011. június 22. 22:43
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
és tök jó az új logó 
nekem legalábbis tetszik
nekem legalábbis tetszik
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: