Jön az újabb Megasztár
2011. június 23. 19:35
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
én mindig csak a castingig nézem, röhögök jó sokat, de utána már unalom az egész...
2011. június 23. 19:39
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hááát én annyira nem várom
2011. június 23. 20:09
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Úgyis csak egyre rosszabb lesz. Az első kettő volt a legjobb, most meg már teljesen erőltetett. Azért mondjuk majd megnézem és röhögök a sok hülyén.
2011. június 23. 20:23
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
már úgy unom
2011. június 23. 21:16
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
sztem már az 5. évad is elég gáz volt... nem voltak olyan tehetségesek...
2011. június 23. 21:23
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
janet7
nem értek veled egyet... ugyanis az x faktor első évadában csak tehetségesek jutottak a döntőbe. a megasztárban mit keresett ott a patai anna /az xfaktorban legalább meg van határozva, hogy hány éves kortól lehet/ és a többieket sem mondanám kifejezetten tehetségesnek. A Tolvai Reni meg hát... elég alacsony a színvonal ha ő nyerte meg... egy adást sem tudtam végig nézni a megasztárból
nem értek veled egyet... ugyanis az x faktor első évadában csak tehetségesek jutottak a döntőbe. a megasztárban mit keresett ott a patai anna /az xfaktorban legalább meg van határozva, hogy hány éves kortól lehet/ és a többieket sem mondanám kifejezetten tehetségesnek. A Tolvai Reni meg hát... elég alacsony a színvonal ha ő nyerte meg... egy adást sem tudtam végig nézni a megasztárból
2011. június 23. 21:45
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Csincsilla22 @ 2011.06.23. 21:23)
janet7
Tényleg? Ha már itt tartunk Király L. Norbi mit keresett ott? Mert ha szerinted ő tehetséges, akkor szerintem nincs miről beszélgetnünk. Ezenkívül szerintem a Nyári p.csák is tehetségtelenek, sőt -akármilyen megbotránkoztató- én a Nyálas Brothers-t (Vastagok) sem tartom tehetségesnek. Igencsak átlagosak. Patai Annát én sem kedvelem, ezt leírtam már egy másik hozzászólásban, ahogy Szeleczky-t sem és még jó pár embert, aki a Megasztárban volt (még Tolvai-t sem). Sőt a műsort sem tartom semmire, nem is a Megasztárt akartam megvédeni (nézd csak meg a 4. oldalon lévő hozzászólásomat), csupán annyit mondtam, hogy az X-Faktor semmivel sem jobb. És továbbra is tartom ezt.
2011. június 24. 01:49
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Na legalább a válogatásokon lehet röhögni. xD
2011. június 24. 13:30
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Jön állítólag az újabb X-faktor,úgyhogy lépést kell tartaniuk.Mondjuk a Megasztárt nem tartom semmire,mert amelyik műsor szerint Patai Anna tehetséges,az ne is várjon jó kritikát.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: