Starity

Megjelent Selena Gomez új klipjének előzetese

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 23. 14:14 #201
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Nagyon tetszik az a szines köves ruci*.*
2011. június 23. 14:15 #202
- törölt felhasználó -    
a szám az jó csak a klip nem
2011. június 23. 14:25 #203
Ronnie95
Ronnie95

StátuszWhat is this place? The Maze.
Hozzászólás: 715
Csatolások: 59
Azonosító: 133924
A szám kifejezetten tetszik.Pedig nagyon nem bírom Selenát egy ideje.A klippet amikor nézem, olyan mintha azt érezném, hogy bevagyok állva. wink.gif
2011. június 23. 14:29 #204
- törölt felhasználó -    
Szerintem a klipen még kéne dolgozni rock.gif
2011. június 23. 14:30 #205
- törölt felhasználó -    
Jézusom..ez a sok smink meg a sok csicsás cucc.Szörnyű.
2011. június 23. 14:32 #206
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
A szám tetszik a klipp szörnyű
2011. június 23. 14:40 #207
- törölt felhasználó -    
Idézet (An_d_a @ 2011.06.23. 13:50)
atyaúristen..ilyenkor gondolkodom el de nagyon mélyen,hogy mit ártottam/ártottunk másoknak,hogy ezt kapom/kapjuk.egyszerűen katasztrófális,és ez az új külső?!hallottam,hogy változtatni akar,de ennél még a régi is jobb.a dal semmitmondó és üres,egyszerűen nem köti le az embert és olyan gagyi hasonlatokat használ,hogy az már fáj.maga a klip is egy átverés,hiszen ha igaziból karaoke-zna,akkor csak nyávogást lehetne hallani,bár ez sem áll távol tőle.totál mű és élettelen az egész,gicces színek mindenhol.el se merem képzelni,mi lett volna akkor,ha azok a  szegény befestett lovak bennemaradnak...nem értem,hogy hogy képes valaki ezt igazi jó zenének nevezni,mert ez közel sem az.nézzétek csak meg youtube-on a vevo csatornáját,hány olyan videó van fenn,amin élőben énekel?egy sincs.nem meri feltenni,ami azért érthető..taylor swift-nek például  tegnap hallgattam meg a you belong with me című dalát,amit élőben énekelt és ami fel is került taylor vevo csatornájára.olyan szépen csengett a hangja,egyszer sem hallottam nyávogást.annyira szeretném már,ha végre eltűnne innen,mert ez már fáj,amit csinál.totál felesleges cikkek vannak róla,aki fanja,az úgyis megnézi az előzetesét,és tud róla,hogy mikor jön ki.ráadásul kettős játékot űz,a fanok előtt eljátsza a szende szűz lánykát,a klipjeiben meg úgy vonaglik,akár egy..inkább nem mondom.és egyáltalán hogy néz ki ebben a klipben?eddig szép lánynak mondtam,de amikor megláttam ezt a szerelést,akkor erősen kételkedni kezdtem,hogy minden rendben van-e vele.oké,hogy nem ő rendezi a klipet,de ő szerepel benne,a dalszöveget pedig ugyanúgy érti,elvégre amerikában él és tud angolul.egyértelműen miley-t akarja utánozni,de hogy ennyire,az már kóros.miley ezerszer jobb nála,nincs értelme utánozni,ugyanis nem ez az ő stílusa,hozzá ez nem való.csak nagyobb népszerűségért csinál mindent,aki fanja,annak totál mindegy,bármit tehet,tetszeni fog neki a dolog,mivel ő selena gomez.és olyan gyenge kifogással védeni,hogy ˝örüljünk neki,hogy megpróbál élőben énekelni,és nem playbackel˝.ugye ezt aki írta,nem gondolja komolyan?tudom én is,hogy rengeteg sztárnak nincs olyan jó hangja élőben,mint felvételeken,de messze selena-t találom a legrosszabbnak.olyan kis ártatlanka,amikor kérdezik:˝nem szeretnék példakép lenni˝.ugyan már,ezzel csak sajnáltatja magát,ami a legtöbb embernek tetszik is,hisz ˝ő olyan ártatlan,szende,imádnivaló és kedves  lány,ha így beszél˝.csak megy a menedzsere szava után,aki ha jól tudom,pont az édesanyja.hát,mit ne mondjak,nagyon szép...megmásítja a szavait is,amikor kétszer kérdeztek rá nála szegény lovaknál,mind a kétszer mást mondott,és mindkét alkalommal azt mondta,amit a világ hallani akar tőle.a dalra visszatérve,totál giccses és elviselhetetlen számomra.aki pedig fanja ezekután azt mondja,hogy ahhoz ne írjak,amit/akit nem kedvelek,akkor eléggé meg fogok lepődni.mindenkinek megvan a véleménye,és szerintem mindenkinek el kell fogadni,amit más mond.én se kezdem fikázni egy selena-fan véleményét,hogy mennyire tetszik neki,mert nincs nekem ahhoz se közöm se jogom,hogy ő mit hallgat és mit szeret.

Én mondjuk speciel nem teljesen értek veled egyet. Mellesleg majdnem ugyanazt írtad le, mint én, kicsit átfogalmazva. De szerintem Taylor Swift sem nagy durranás. Egy dal tetszik tőle a Love story, de egyébiránt én őt sem tartom túl sokra. ÉLő fellépést nem néztem még tőle, a hangja az nem rossz, de még mindig vannak sokkal igényesebb zenék, mint Taylor Swift. Tény, ő már a tehetséges kategóriába sorolható, de én nem csípem valahogy annyira. A country nálam nem nála kezdődik, hanem Keith Urbannál, de májli apja Billy Ray is nagyon ott van. Ja, ha már májli. Szerintem ő sem jobb. Tetszik, régen mindenki májlit szidta, most meg mindenki ő rá hivatkozik.XD Májli is ugyanolyan tehetségtelen és a popója alá tolt az apja mindent. Csupán annyi a különbség közte és szelena között, hogy májli, ha tanulna énekelni, akkor tudna is, de szelena nem igazán. Meg májlika eldöntötte, hogy ő ez és ez akar lenni. Magát adja, emiatt becsülöm, mert nem játssza meg magát, hanem önmagát adja. Ettől függetlenül tehetségben és zeneileg szerintem mindketten a béka feneke alatt vannak. Májli fellépései sem sokkal jobbak, de erőteljesebb a hangja így valamennyit hallani lehet belőle, míg szelenánál inkább a vokalistákat. Szóval én nem teljesen értek veled egyet azokban, amit leírtál. Az igényes zene nem is a mai popnál kezdődik. Én is hallgatok néha gagyikat, mert, hát ki nem, de tényleg ott vannak az igazi énekesnők (Tina Turner, Whitney Houston, Enya stb.), akiknek tényleg hangjuk van. A mai popzenét én annyira nem kedvelem és pontosan amiatt, hogy általában az énekesek helyett egy gép énekel.
2011. június 23. 14:47 #208
- törölt felhasználó -    
még inkább nem mondok véleményt a klippről mert nem láttam végig, de sztem nem lessz olyan jó mint az eddigiek, de a színes kövekkel kirakott és az a fekete ruha nagyon tetszik biggrin.gif a szám meg a kedvencem^^ ♥♥♥Selena♥♥♥
2011. június 23. 14:53 #209
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
@Holly Keller tényleg írtál?nem vettem észre,bocsi ha másolásnak gondoltad.csak elolvastam a cikket,meg belehallgattam a dalba,és utána írtam.amúgy meg,szerintem valamennyi mai popzenét mindenki hallgat,lehetetlen kikerülni manapság,hogy ne hallj meg egy olyan dalt.billy ray hanja nekem is nagyon tetszik,sőt még apukám szerint is jó,pedig aztán neki vannak igényei és elég magasra teszi a mércét biggrin.gif igazad van,a mai popzene nem igényes,de azért pár jobb talán van.elfogadom,hogy nem szereted miley-t,neked más az ízlésed,mint nekem,ami teljesen normális.többségében én se hallgatok annyi felkapott és népszerű énekest,de azért a 2 kedvencem mégiscsak ismert,ami szerintem nem baj.én miley-t azért szeretem ennyire,mert amióta kilépett a diznis álomgyárból,azóta szerintem megtalálta önmagát,mégha ez nem is tetszik mindenkinek,de aki szereti az szereti,aki nem az nem.taylor swift-et csak példának mondtam,nekem össz-vissz 2 vagy 3 dala tetszik,de a kedvenceim közt benn van,mert amik tetszenek tőle,azokat gyakrabban hallgatom,és rá mondom azt,hogy tud élőben énekelni.whitney houston...húú..tőle akármelyik dalt hallottam,mindig elájultam szinte,olyan szépen énekel.smileeee.gif
2011. június 23. 15:15 #210
darkgirl
darkgirl
visszatérő vendég

Státuszиногда, вместо тысячи слов, надо просто обнять ;)
Hozzászólás: 256
Csatolások: 45
Azonosító: 153286
Háttt...mit ne mondjak, ez nem sikerült valami fényesen.
A dal nagyon jó, nekem tetszik, de nem ilyen klippet gondoltam el hozzá. :S
2011. június 23. 15:20 #211
- törölt felhasználó -    
biztos jó lesz:D
2011. június 23. 15:58 #212
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Személy szerint, nekem a szám tetszik. A klipp egyenlőre furának tűnik, de majd meglátjuk. smileeee.gif
2011. június 23. 16:09 #213
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
nekem bejön a szám. a klip is jó lett. alig várom a teljes változatot.
2011. június 23. 16:11 #214
Lily17
Lily17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 376
Csatolások: 0
Azonosító: 125001
hát én már kiváncsi vok a klippre,a szám nagyon tetszik és a klipp pedig ötletesnek tűnik.
2011. június 23. 16:16 #215
Mary Alice Brandon
Mary Alice Brandon

StátuszElisabeth <33
Hozzászólás: 1006
Csatolások: 45
Azonosító: 137286
alig várom heart.gif
2011. június 23. 16:18 #216
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Az tény, hogy sok minden van belezsúfolva és ez még csak az előzetes, de a szám nagyon jó!
2011. június 23. 16:23 #217
Betty953
Betty953
visszatérő vendég

Státusz"Néha, inkább futni kell, minthogy kockáztassuk az életünket..."
Hozzászólás: 379
Csatolások: 31
Azonosító: 152953
Nagyon várom biggrin.gif A szám irtó jóóó biggrin.gif
2011. június 23. 16:59 #218
- törölt felhasználó -    
Kicsit furcsa..... nem a tőle megszokott pardon.gif De am a klip és a szám is jó biggrin.gif
2011. június 23. 17:07 #219
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
tök szép benne selena heart.gif
2011. június 23. 17:12 #220
ayette10
ayette10
Hozzászólás: 598
Csatolások: 0
Azonosító: 131035
én is nagyon várom a teljes videót. nagyon tetszik a szám is, és a klip is biggrin.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok