Megjelent Selena Gomez új klipjének előzetese
2011. június 23. 14:14
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nagyon tetszik az a szines köves ruci*.*
2011. június 23. 14:30
Jézusom..ez a sok smink meg a sok csicsás cucc.Szörnyű.
2011. június 23. 14:32
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
A szám tetszik a klipp szörnyű
2011. június 23. 14:40
Idézet (An_d_a @ 2011.06.23. 13:50)
atyaúristen..ilyenkor gondolkodom el de nagyon mélyen,hogy mit ártottam/ártottunk másoknak,hogy ezt kapom/kapjuk.egyszerűen katasztrófális,és ez az új külső?!hallottam,hogy változtatni akar,de ennél még a régi is jobb.a dal semmitmondó és üres,egyszerűen nem köti le az embert és olyan gagyi hasonlatokat használ,hogy az már fáj.maga a klip is egy átverés,hiszen ha igaziból karaoke-zna,akkor csak nyávogást lehetne hallani,bár ez sem áll távol tőle.totál mű és élettelen az egész,gicces színek mindenhol.el se merem képzelni,mi lett volna akkor,ha azok a szegény befestett lovak bennemaradnak...nem értem,hogy hogy képes valaki ezt igazi jó zenének nevezni,mert ez közel sem az.nézzétek csak meg youtube-on a vevo csatornáját,hány olyan videó van fenn,amin élőben énekel?egy sincs.nem meri feltenni,ami azért érthető..taylor swift-nek például tegnap hallgattam meg a you belong with me című dalát,amit élőben énekelt és ami fel is került taylor vevo csatornájára.olyan szépen csengett a hangja,egyszer sem hallottam nyávogást.annyira szeretném már,ha végre eltűnne innen,mert ez már fáj,amit csinál.totál felesleges cikkek vannak róla,aki fanja,az úgyis megnézi az előzetesét,és tud róla,hogy mikor jön ki.ráadásul kettős játékot űz,a fanok előtt eljátsza a szende szűz lánykát,a klipjeiben meg úgy vonaglik,akár egy..inkább nem mondom.és egyáltalán hogy néz ki ebben a klipben?eddig szép lánynak mondtam,de amikor megláttam ezt a szerelést,akkor erősen kételkedni kezdtem,hogy minden rendben van-e vele.oké,hogy nem ő rendezi a klipet,de ő szerepel benne,a dalszöveget pedig ugyanúgy érti,elvégre amerikában él és tud angolul.egyértelműen miley-t akarja utánozni,de hogy ennyire,az már kóros.miley ezerszer jobb nála,nincs értelme utánozni,ugyanis nem ez az ő stílusa,hozzá ez nem való.csak nagyobb népszerűségért csinál mindent,aki fanja,annak totál mindegy,bármit tehet,tetszeni fog neki a dolog,mivel ő selena gomez.és olyan gyenge kifogással védeni,hogy ˝örüljünk neki,hogy megpróbál élőben énekelni,és nem playbackel˝.ugye ezt aki írta,nem gondolja komolyan?tudom én is,hogy rengeteg sztárnak nincs olyan jó hangja élőben,mint felvételeken,de messze selena-t találom a legrosszabbnak.olyan kis ártatlanka,amikor kérdezik:˝nem szeretnék példakép lenni˝.ugyan már,ezzel csak sajnáltatja magát,ami a legtöbb embernek tetszik is,hisz ˝ő olyan ártatlan,szende,imádnivaló és kedves lány,ha így beszél˝.csak megy a menedzsere szava után,aki ha jól tudom,pont az édesanyja.hát,mit ne mondjak,nagyon szép...megmásítja a szavait is,amikor kétszer kérdeztek rá nála szegény lovaknál,mind a kétszer mást mondott,és mindkét alkalommal azt mondta,amit a világ hallani akar tőle.a dalra visszatérve,totál giccses és elviselhetetlen számomra.aki pedig fanja ezekután azt mondja,hogy ahhoz ne írjak,amit/akit nem kedvelek,akkor eléggé meg fogok lepődni.mindenkinek megvan a véleménye,és szerintem mindenkinek el kell fogadni,amit más mond.én se kezdem fikázni egy selena-fan véleményét,hogy mennyire tetszik neki,mert nincs nekem ahhoz se közöm se jogom,hogy ő mit hallgat és mit szeret.
Én mondjuk speciel nem teljesen értek veled egyet. Mellesleg majdnem ugyanazt írtad le, mint én, kicsit átfogalmazva. De szerintem Taylor Swift sem nagy durranás. Egy dal tetszik tőle a Love story, de egyébiránt én őt sem tartom túl sokra. ÉLő fellépést nem néztem még tőle, a hangja az nem rossz, de még mindig vannak sokkal igényesebb zenék, mint Taylor Swift. Tény, ő már a tehetséges kategóriába sorolható, de én nem csípem valahogy annyira. A country nálam nem nála kezdődik, hanem Keith Urbannál, de májli apja Billy Ray is nagyon ott van. Ja, ha már májli. Szerintem ő sem jobb. Tetszik, régen mindenki májlit szidta, most meg mindenki ő rá hivatkozik.XD Májli is ugyanolyan tehetségtelen és a popója alá tolt az apja mindent. Csupán annyi a különbség közte és szelena között, hogy májli, ha tanulna énekelni, akkor tudna is, de szelena nem igazán. Meg májlika eldöntötte, hogy ő ez és ez akar lenni. Magát adja, emiatt becsülöm, mert nem játssza meg magát, hanem önmagát adja. Ettől függetlenül tehetségben és zeneileg szerintem mindketten a béka feneke alatt vannak. Májli fellépései sem sokkal jobbak, de erőteljesebb a hangja így valamennyit hallani lehet belőle, míg szelenánál inkább a vokalistákat. Szóval én nem teljesen értek veled egyet azokban, amit leírtál. Az igényes zene nem is a mai popnál kezdődik. Én is hallgatok néha gagyikat, mert, hát ki nem, de tényleg ott vannak az igazi énekesnők (Tina Turner, Whitney Houston, Enya stb.), akiknek tényleg hangjuk van. A mai popzenét én annyira nem kedvelem és pontosan amiatt, hogy általában az énekesek helyett egy gép énekel.
2011. június 23. 14:47
még inkább nem mondok véleményt a klippről mert nem láttam végig, de sztem nem lessz olyan jó mint az eddigiek, de a színes kövekkel kirakott és az a fekete ruha nagyon tetszik
a szám meg a kedvencem^^ ♥♥♥Selena♥♥♥
2011. június 23. 14:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
@Holly Keller tényleg írtál?nem vettem észre,bocsi ha másolásnak gondoltad.csak elolvastam a cikket,meg belehallgattam a dalba,és utána írtam.amúgy meg,szerintem valamennyi mai popzenét mindenki hallgat,lehetetlen kikerülni manapság,hogy ne hallj meg egy olyan dalt.billy ray hanja nekem is nagyon tetszik,sőt még apukám szerint is jó,pedig aztán neki vannak igényei és elég magasra teszi a mércét
igazad van,a mai popzene nem igényes,de azért pár jobb talán van.elfogadom,hogy nem szereted miley-t,neked más az ízlésed,mint nekem,ami teljesen normális.többségében én se hallgatok annyi felkapott és népszerű énekest,de azért a 2 kedvencem mégiscsak ismert,ami szerintem nem baj.én miley-t azért szeretem ennyire,mert amióta kilépett a diznis álomgyárból,azóta szerintem megtalálta önmagát,mégha ez nem is tetszik mindenkinek,de aki szereti az szereti,aki nem az nem.taylor swift-et csak példának mondtam,nekem össz-vissz 2 vagy 3 dala tetszik,de a kedvenceim közt benn van,mert amik tetszenek tőle,azokat gyakrabban hallgatom,és rá mondom azt,hogy tud élőben énekelni.whitney houston...húú..tőle akármelyik dalt hallottam,mindig elájultam szinte,olyan szépen énekel.
2011. június 23. 16:09
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nekem bejön a szám. a klip is jó lett. alig várom a teljes változatot.
2011. június 23. 16:16
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
alig várom
2011. június 23. 16:59
Kicsit furcsa..... nem a tőle megszokott
De am a klip és a szám is jó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: