Megjelent Selena Gomez új klipjének előzetese
2011. június 23. 12:20
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ez sem normális... Nem túlzok, ez volt életem eddigi legszörnyűbb klipje. Pfúj. Eddig még elment, de ez. Ez a "felnővös" dolog rosszabb, mint Miley vagy a vetkőzés. Inkább legyen szexvideója, mint mégegy ilyen klipje. Undorító. Azt meg nem is ragozom, hogy milyen lenne a hangja ha igazából karaoke-zna. Sőt, még a dal is sz*r.
2011. június 23. 12:35
Kiváncsi vagyok a klipre,mert a szám egész jó,bár a lovas festékes dolog óta nem nagyon bírom.
2011. június 23. 12:41
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
tuti jó lesz.
2011. június 23. 13:14
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyetértek Bezzo!
2011. június 23. 13:42
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
nekem ez nem nagyon tetszik...
2011. június 23. 13:44
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ez a klipp tökéletes lenne olyannak, aki tud énekelni, és aki sokkal szebb
2011. június 23. 13:48
A számról inkább nem nyilatkozom...De ez a klipp
Ez hagy némi mondandót maga után :"D. Most nem azért, de ez a frizura...Elszabadult a hajszárító, vagy mi?
2011. június 23. 13:50
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
atyaúristen..ilyenkor gondolkodom el de nagyon mélyen,hogy mit ártottam/ártottunk másoknak,hogy ezt kapom/kapjuk.egyszerűen katasztrófális,és ez az új külső?!hallottam,hogy változtatni akar,de ennél még a régi is jobb.a dal semmitmondó és üres,egyszerűen nem köti le az embert és olyan gagyi hasonlatokat használ,hogy az már fáj.maga a klip is egy átverés,hiszen ha igaziból karaoke-zna,akkor csak nyávogást lehetne hallani,bár ez sem áll távol tőle.totál mű és élettelen az egész,gicces színek mindenhol.el se merem képzelni,mi lett volna akkor,ha azok a szegény befestett lovak bennemaradnak...nem értem,hogy hogy képes valaki ezt igazi jó zenének nevezni,mert ez közel sem az.nézzétek csak meg youtube-on a vevo csatornáját,hány olyan videó van fenn,amin élőben énekel?egy sincs.nem meri feltenni,ami azért érthető..taylor swift-nek például tegnap hallgattam meg a you belong with me című dalát,amit élőben énekelt és ami fel is került taylor vevo csatornájára.olyan szépen csengett a hangja,egyszer sem hallottam nyávogást.annyira szeretném már,ha végre eltűnne innen,mert ez már fáj,amit csinál.totál felesleges cikkek vannak róla,aki fanja,az úgyis megnézi az előzetesét,és tud róla,hogy mikor jön ki.ráadásul kettős játékot űz,a fanok előtt eljátsza a szende szűz lánykát,a klipjeiben meg úgy vonaglik,akár egy..inkább nem mondom.és egyáltalán hogy néz ki ebben a klipben?eddig szép lánynak mondtam,de amikor megláttam ezt a szerelést,akkor erősen kételkedni kezdtem,hogy minden rendben van-e vele.oké,hogy nem ő rendezi a klipet,de ő szerepel benne,a dalszöveget pedig ugyanúgy érti,elvégre amerikában él és tud angolul.egyértelműen miley-t akarja utánozni,de hogy ennyire,az már kóros.miley ezerszer jobb nála,nincs értelme utánozni,ugyanis nem ez az ő stílusa,hozzá ez nem való.csak nagyobb népszerűségért csinál mindent,aki fanja,annak totál mindegy,bármit tehet,tetszeni fog neki a dolog,mivel ő selena gomez.és olyan gyenge kifogással védeni,hogy ˝örüljünk neki,hogy megpróbál élőben énekelni,és nem playbackel˝.ugye ezt aki írta,nem gondolja komolyan?tudom én is,hogy rengeteg sztárnak nincs olyan jó hangja élőben,mint felvételeken,de messze selena-t találom a legrosszabbnak.olyan kis ártatlanka,amikor kérdezik:˝nem szeretnék példakép lenni˝.ugyan már,ezzel csak sajnáltatja magát,ami a legtöbb embernek tetszik is,hisz ˝ő olyan ártatlan,szende,imádnivaló és kedves lány,ha így beszél˝.csak megy a menedzsere szava után,aki ha jól tudom,pont az édesanyja.hát,mit ne mondjak,nagyon szép...megmásítja a szavait is,amikor kétszer kérdeztek rá nála szegény lovaknál,mind a kétszer mást mondott,és mindkét alkalommal azt mondta,amit a világ hallani akar tőle.a dalra visszatérve,totál giccses és elviselhetetlen számomra.aki pedig fanja ezekután azt mondja,hogy ahhoz ne írjak,amit/akit nem kedvelek,akkor eléggé meg fogok lepődni.mindenkinek megvan a véleménye,és szerintem mindenkinek el kell fogadni,amit más mond.én se kezdem fikázni egy selena-fan véleményét,hogy mennyire tetszik neki,mert nincs nekem ahhoz se közöm se jogom,hogy ő mit hallgat és mit szeret.
2011. június 23. 13:57
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
pontosan egyet értek An_d_a!!! Milyen jogon mondja akárki is, ha fan, ha nem, hogy ne írjunk ide, mert utáljuk selenát.. valahol ki van írva ez szabálynak, hogy csak ahoz kommentálhatsz akármit is, akit szeretsz? NEM! a véleménynyilvánítás, azért van, hogy elmondjuk mit érzünk... itt is az van, Szólj Hozzá.. nem az h csak akkor szólj hozzá, ha benyalsz az adott sztárnak....
2011. június 23. 13:57
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
a szám sem a legjobb, de a klipp...
hát ehm... inkább no comment!
hát ehm... inkább no comment!
2011. június 23. 14:01
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
hát...khm...khm... érdekes :S
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: