VV Éva és SP összetűzésbe keveredtek
2011. június 22. 18:33
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Mindkettő egy senki
2011. június 22. 18:37
Valahol mindketten hibásak. De szerintem most nagyon mehet a kavarás, már benne van Éva, Düki, a Rácz testvérek, meg söpö is
2011. június 22. 18:38
menjetek rá VV ÉVa hivatalos oldalára facebookon és ott vannak infók még
2011. június 22. 18:42
Trinda: már nekem is volt olyan h fordítva fogtam meg a tollat és úgy akartam írni, mégsem voltam berúgva..
2011. június 22. 18:45
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Az egyik senki fikázza a másik senkit. Ahogy ToTo mondaná: "Mekk Elek újra akcióban". Vicces ez a helyzet amúgy, de nálunk ezen nem kell csodálkozni. Észrevettem, hogy söpö drága szeret beszólogatni embereknek, meg osztani az észt, csak tudnám mire fel olyan nagy a szája. Ilyen dalokat én is tudok írni, sőt, úgy kattintgatni is tudok, mint ő. Most akkor nekem is legyen nagy arcom? A másik mákvirágról nem is kívánok nyilatkozni, de tulajdonképpen igaza van. Mi okból szólogat be neki ez a kis nyikhaj? Bántotta tán, ez a nő beszólt neki előtte, vagy mi? Szerintem söpö egyszerűen szereti mindenbe beleütni az orrát, mert ha nem teszi, a rajongói elfelejtik rövid úton.
2011. június 22. 18:46
Nem tudom SP mit képzel magáról, pár év múlva a mostani kis "rajongói" sem fognak rá emlékezni. Fluorral, az összes "villalakó"-val, meg a többi "médiaszennyel" együtt eltűnnek a süllyesztőben.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: