Pink megmutatta kislányát
2011. június 22. 19:53
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Doriss.
Mekkora egy szánalom vagy. Csak úgy mondom,h ez természetes dolog. És ez normálisabb súly mint az,ahány kilóval pl.én születtem,ugyanis én 1 kg-mal születtem..Nagyon édes baba,sok boldogságot!
Mekkora egy szánalom vagy. Csak úgy mondom,h ez természetes dolog. És ez normálisabb súly mint az,ahány kilóval pl.én születtem,ugyanis én 1 kg-mal születtem..Nagyon édes baba,sok boldogságot!
2011. június 22. 19:53
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
doriss!!
szerintem ha megnézed a kicsikori képeidet, meglátod, te is ilyen "dagadt" voltál.. nem akarok egészségtan órát tartani, de mikor egy gyerek megszületik, aránytalan a teste.. amugy meg nem kondzihat az anyja hasában.. pink meg is őrült volna..
amugy meg nagyon aranyosak, pink nagyon szép ezen a képen.sok boldogságot!!!
szerintem ha megnézed a kicsikori képeidet, meglátod, te is ilyen "dagadt" voltál.. nem akarok egészségtan órát tartani, de mikor egy gyerek megszületik, aránytalan a teste.. amugy meg nem kondzihat az anyja hasában.. pink meg is őrült volna..
amugy meg nagyon aranyosak, pink nagyon szép ezen a képen.sok boldogságot!!!
2011. június 22. 19:55
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
amugy szerintem ha pink látta volna hogy doriss mit írt, és értette volna, igen felkereste volna, és behuzott volna neki egyet..XD
2011. június 22. 20:17
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
De szépek együtt
2011. június 22. 20:25
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
Ó, nagyon édesek!!
2011. június 22. 20:32
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
klassz kép. édes a kisbaba. ^^)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: