Teresa Mendoza (Kate del Castillo) illegális pénzváltással foglalkozik, így ismeri meg későbbi férjét, egy pilótát, aki drogot szállít a sinaloai kartellnek, ám meglopja őket, ezért az életével fizet. Teresának menekülnie kell, mert az árulók családtagjaival is végeznek. Don Epifanio (Humberto Zurita), a drogmaffia főnöke segít neki elmenekülni. Teresa Európába megy, majd Don Epifanio ismerőse Észak-Afrikában szerez neki munkát. A Yamila bárban eleinte felszolgálóként dolgozik, majd Dris, a bár tulajdonosa rábízza a kasszát. Teresának sok irigye támad, és mivel gyönyörű lány, a helyi korrupt hatalmasságok is meg akarják szerezni maguknak. Teresa okos, tudja, hogy a túléléshez és élete megváltoztatásához mit kell tennie. Hamarosan pedig a Dél királynőjévé válik.
Szereposztás:
Kate del Castillo - Teresa Mendoza ("A mexikói")
Humberto Zurita - Epifanio Vargas
Rafael Amaya - Raimundo "El Güero" Dávila
Iván Sánchez - Santiago López Fisterra ("A galíciai")
Cristina Urgel - Patricia O'Farrell
Alberto Jiménez - Oleg Yakisov
Sara Maldonado - Verónica Cortez
Gabriel Porras - "El Gato Fierros"
Juan Pablo Raba - Jaime Gutiérrez Solana
La Reina del Sur / Dél királynője (2011)
2011. június 21. 22:47
2011. június 21. 22:52
Tegnap nagy unatkozásom közepette kaveredtem a Cool TV-re, ahol éppen ez a sorozat kezdődött és gondoltam, hogy belenézek, egy próbát megér. Nagyon megtetszett a sorozat, szimpatikus a főszereplő. Nekem bejött.
2011. június 21. 22:59
Idézet (Esszy @ 2011.06.21. 22:55)
Nekem is egész megtetszett, pedig mikor elkezdték odakint vetíteni, nagyon nem jött be. Amikor viszont megtudtam, hogy a Cool megvásárolta, elkezdtem kutatgatni utána és egyre jobban vártam a premiert 
Igen, ahogy láttam a bemutatót, úgy gondoltam, hogy nem valami nagy lesz ez a sorozat, de ahogyan belenéztem megtetszett, igaz, hogy nem láttam az első 2-3 részt, és igy lemaradtam néhány dologról, de mikor bekapcsolódam a sorozatba, akkor nagyon megtetszett.
2011. június 22. 13:51
Idézet (Linaa @ 2011.06.21. 22:59)
Igen, ahogy láttam a bemutatót, úgy gondoltam, hogy nem valami nagy lesz ez a sorozat, de ahogyan belenéztem megtetszett, igaz, hogy nem láttam az első 2-3 részt, és igy lemaradtam néhány dologról, de mikor bekapcsolódam a sorozatba, akkor nagyon megtetszett.
Az online-sorozatok.hu -n újranézheted, ha érdekelnek az első részek
2011. június 22. 23:17
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hosszú idő óta az első spanyol sorozat, amely felkeltette az érdeklődésem. Persze lehet, hogy korántsem úgy van megvalósítva, ahogy a sztorija le van írva. Majd belenézek, aztán ha csak egy szappan, akkor korán örültem.
2011. június 25. 17:58
eleinte nem is akartam nézni de egyszer megnéztem és megtetszett nagyon király cool a sorozat
2011. július 02. 11:59
Hoztam pár képet énis
2011. július 09. 18:33
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Sziasztok. én is nézem ezt a sorozatot már az elejétől fogva.Nagyon megteszett, mert nem egy szokásos uncsi munka, hogy a szegény lány beleszeret a gazdag szépfiúba, és állandóan megy benne a vita a háborúzó felek között, hanem egy igazán akciódús telenovella. ÚÚ tegnap láttam. Most Santiago ugye nem halt meg a sorozatban és csak átverés az egész, ugye?!
2011. július 22. 15:31
Idézet (Zsuviii @ 2011.07.09. 18:33)
Sziasztok. én is nézem ezt a sorozatot már az elejétől fogva.Nagyon megteszett, mert nem egy szokásos uncsi munka, hogy a szegény lány beleszeret a gazdag szépfiúba, és állandóan megy benne a vita a háborúzó felek között, hanem egy igazán akciódús telenovella. ÚÚ tegnap láttam. Most Santiago ugye nem halt meg a sorozatban és csak átverés az egész, ugye?!
De, Santiago tényleg meghalt. Itt nincsenek ilyen fordulatok, aki meghalt az meghalt
2011. július 22. 15:36
Még néhány kép
2011. július 22. 15:50
További szereplők
2011. július 22. 16:30
jaj úgy megkedveltem ezt a sorit
Nagyon nagyon sajnálom hogy csak 63 részes
Nagyon nagyon sajnálom hogy csak 63 részes
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: