Doug Hutchison egy 16 éves lányt vett el
2011. június 22. 10:16
|
|
kathrineconrad666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 153452 offline
|
egyet értek ciccmicc44 sztem sem nézki 16-nak. és tényleg bűnronda
2011. június 22. 10:31
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Én az X-aktákból is emlékszem rá, ott is egy nagyon undorító, visszataszító karaktert alakít. Most már legalább tudjuk, hogy azért megy neki ennyire az ilyesfajta szerep, mert a való életben is egy csúszómászó
A csaj pedig azért néz ki negyvennek mert már agyon van plasztikázva az arca is, nem csak a melleiből csináltatott lufikat. Gratulálok a szüleinek...
A csaj pedig azért néz ki negyvennek mert már agyon van plasztikázva az arca is, nem csak a melleiből csináltatott lufikat. Gratulálok a szüleinek...
2011. június 22. 10:45
http://www.youtube.com/watch?v=dOrD5kqyov0&feature=player_embedded#at=13 itt egy videó a csajról :S
2011. június 22. 11:10
Ha ez a csaj 16, akkor anyám 20 a legközelebbi nő ismerősöm pedig 4
2011. június 22. 11:21
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Gabicy osztom a véleményedet.Tuti apakomplexus!Mert tuti h ez nem szerelem,a csaj szüleit meg jó nagy állatok h engedték a lányuknak h hozzá menjen az "apjához"!!!
Nem hiszem h sokéig tartana ez a "házasság",mégiscsak Las Vegas-ban köttetett.3-4 hónap múlva,majd előáll valamelyik valami hülye indokkal h nem érvényes azt kész!!!!"Kibékíthetetlen ellentétre" hivatkozva!Ez nagyon megy ezeknek a sztároknak.
Vicc ez az egész.
Nem hiszem h sokéig tartana ez a "házasság",mégiscsak Las Vegas-ban köttetett.3-4 hónap múlva,majd előáll valamelyik valami hülye indokkal h nem érvényes azt kész!!!!"Kibékíthetetlen ellentétre" hivatkozva!Ez nagyon megy ezeknek a sztároknak.
Vicc ez az egész.
2011. június 22. 11:29
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
atyaúristen,ez azért durva.egy 16éves lány miért megy hozzá egy 51 éves pasihoz?tuti a pénze kell neki,meg egy kis hírnév,aztán majd pár hónap múlva beadják a válókeresetet,valami buta indokkal.ehhez aztán értenek a sztárok,minél nagyobb legyen a feltűnés,annál többen figyelnek.ezen szeritem csak nevetni lehet,én legalábbis hatalmas hülyeségnek tartom.
2011. június 22. 12:53
Idézet (Peszti @ 2011.06.22. 10:31)
Én az X-aktákból is emlékszem rá, ott is egy nagyon undorító, visszataszító karaktert alakít. Most már legalább tudjuk, hogy azért megy neki ennyire az ilyesfajta szerep, mert a való életben is egy csúszómászó
Azt hiszem két epizódba játszott egy gumiembert, bár én legelőször Jamie Foxx mellett láttam a Csali című filmben, amit 2000-ben forgattak le, ha jól emlékszem. Színészként szerintem megállja a helyét, de én is azt mondom, hogy ez a csaj/nő hazudik a koráról. A nők tényleg szeretik letagadni a korukat és a képen látható hölgyemény biztos, hogy több, mint 16. Ha meg nem, akkor csak azt tudom mondani, hogy 30 évesen nagyon fog sírni a szája, ha 50-nek nézik majd az emberek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: