Doug Hutchison egy 16 éves lányt vett el
2011. június 21. 20:29
Benne volt a cikkben, h mellplasztikája volt, de kihagyták belőle :/
Sztem Doug jobbat is talált volna, mint egy 16 éves kiscsajt, de ha boldogok, áldásom rájuk.
Bár megértem a szülőket: Doug nyilván nem szeretne egyedül lenni, és gazdag is, picilányukat meg el kell tartani.
Brandy! Én 30-nak néztem XD
Sztem Doug jobbat is talált volna, mint egy 16 éves kiscsajt, de ha boldogok, áldásom rájuk.
Bár megértem a szülőket: Doug nyilván nem szeretne egyedül lenni, és gazdag is, picilányukat meg el kell tartani.
Brandy! Én 30-nak néztem XD
2011. június 21. 20:47
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
HuuHaa...hát ilyenkor áll meg az emberben a szó, ez nagyon kemény!
Szómiszó(xD) csatlakozom az előttem írókhoz, tuti, h a pasi pénze kellett Courtneynak. :/
Szómiszó(xD) csatlakozom az előttem írókhoz, tuti, h a pasi pénze kellett Courtneynak. :/
2011. június 21. 20:51
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Úgy néz ki, mint egy 40 éves, aki megpróbál 20-nak kinézni, ezért agyonplasztikáztatja magát....
2011. június 21. 20:52
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Az a csaj 16 éves?

sokkal sokkal idősebbnek néz ki... Komolyan velem egyidős??
ledöbbentem
sokkal sokkal idősebbnek néz ki... Komolyan velem egyidős??
ledöbbentem
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2011. június 21. 20:57
|
|
LovemeSPN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 1501 Csatolások: 2572 Azonosító: 140291 offline
|
Jézusom ez nem normális.
thunderbird
2011. június 21. 21:09
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Úristen, ez a vén fószer, ez már pedofilia, bár igaz hogy a csaj nem néz ki 16-nak, de akkor is
thunderbird
2011. június 21. 21:12
Kicsit kiegészítettem a cikket, remélem nem baj...
A Halálsoron gonosz börtönőrét alakító Doug Hutchison újra örök hűséget fogadott – egy alig 16 éves lánynak.
A Halálsoron című filmben a rendkívül gonosz és beképzelt(a valóéletben is valószínűleg beképzelt) börtönőrt alakító színész azzal magyarázza tettét(ez inkább ocsmány mintsem tett...), hogy a kor csak egy szám(amit azért illene betartani... és annak méltóan viselkedni), amit az igaz szerelem azonnal lenulláz(és persze a rendes ítélőképességet is).
Az 51 éves sztár egy alig 16 esztendős(aki inkább 30 éveiben járó leélt örömlányra emlékeztet) countryénekessel kötött házasságot a fantasztikus Las Vegas(mért ki az aki nem ott házasodik mostanság?
") városában. A frigy még a múlt hónapban történt(vajon hogy nem szivárgott ki? talán mindenki fuldokolt eddig és nem tudott megszólalni?), azonban máig titkolták az eseményt, mivel a sztár sajtósa szeretett volna összeállítani egy olyan közleményt, amibe csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak belekötni.(magyarul megpróbálta a lehetetlent de neki sem sikerült...)
Noha a lány, Courtney Stodden szülei aláírták a beleegyező nyilatkozatot, mai napig sok támadás éri a színészt(mért vajon mit várt?). Courtney szülei azért is támogatják a frigyet, mert úgy vélik, Hutchisonnál jobb embert(és gazdagabbat) keresve sem találhatott volna a lányuk.
u.i.: a képek nem tudom mért kerültek be az aljára és nem tudom őket kitörölni se.. >.< ...
A Halálsoron gonosz börtönőrét alakító Doug Hutchison újra örök hűséget fogadott – egy alig 16 éves lánynak.
A Halálsoron című filmben a rendkívül gonosz és beképzelt(a valóéletben is valószínűleg beképzelt) börtönőrt alakító színész azzal magyarázza tettét(ez inkább ocsmány mintsem tett...), hogy a kor csak egy szám(amit azért illene betartani... és annak méltóan viselkedni), amit az igaz szerelem azonnal lenulláz(és persze a rendes ítélőképességet is).
Az 51 éves sztár egy alig 16 esztendős(aki inkább 30 éveiben járó leélt örömlányra emlékeztet) countryénekessel kötött házasságot a fantasztikus Las Vegas(mért ki az aki nem ott házasodik mostanság?
Noha a lány, Courtney Stodden szülei aláírták a beleegyező nyilatkozatot, mai napig sok támadás éri a színészt(mért vajon mit várt?). Courtney szülei azért is támogatják a frigyet, mert úgy vélik, Hutchisonnál jobb embert(és gazdagabbat) keresve sem találhatott volna a lányuk.
u.i.: a képek nem tudom mért kerültek be az aljára és nem tudom őket kitörölni se.. >.< ...
2011. június 21. 21:33
Huh.. 16 évesen elkövetni ekkora bakit? Házasodni? 16 évesen? 30 évesen sem mennék hozzá senkihez sem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.