Paris Hilton és barátja, Cy Waits egy év után pontot tettek kapcsolatuk végére. Azonban lehetséges, hogy csak Paris új valóságshow-ját szeretnék így népszerűsíteni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hilton ismét szingli
2011. június 21. 15:42
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.21. 15:36)
Azta, h itt mennyi embernek van saját véleménye
Elképesztő...
Az ő dolguk, ha valóban szakítottak, nem meglepő. Engem az lepne meg, ha azt olvasnám, h Paris férjhez ment, és babát vár
Az ő dolguk, ha valóban szakítottak, nem meglepő. Engem az lepne meg, ha azt olvasnám, h Paris férjhez ment, és babát vár
Thora_90 EGYETÉRTEK
Viccet félretéve tényleg egyetértek, mert már unom, hogy minden cikknél az megy, hogy 'egyetértek xy-nal'. Ha csak ennyi mondanivalója van az illetőnek, akkor nem lenne elég csak lájkolni?? Ja bocs, még lájkolni sem lájkolják, csak benyomják, hogy 'egyetértek'. Kommentgyűjtők
Amúgy szerintem sem meglepő, ez a nő még öregkorára sem fog megállapodni egy pasinál
2011. június 21. 15:49
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Bogszics én nem vok kommentgyűjtő mert akk minden egyes betűt külön írnám le hogy minnél több legyen csak ha már egyszer megírta a véleményt és én ugyan azt akarom írni akkor most sokkal rövidebb az hogy egyetértek mint leírni az egész szöveget nem kötöszködésből írom
2011. június 21. 15:56
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Melindalol @ 2011.06.21. 15:49)
Bogszics én nem vok kommentgyűjtő mert akk minden egyes betűt külön írnám le hogy minnél több legyen csak ha már egyszer megírta a véleményt és én ugyan azt akarom írni akkor most sokkal rövidebb az hogy egyetértek mint leírni az egész szöveget nem kötöszködésből írom 
Először is: tanulj meg magyarul írni. Bocs, de allergiás vagyok az ilyenre.
2011. június 21. 16:00
Ez a kép kicsit furcsa lett..amúgy szerintem nem nagyon illettek össze és Parisról van szó,szóval biztos nem sokára talál valakit.
2011. június 21. 16:04
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát ez a nő nemtom mikor tud megmaradni egy pasinál .mi lesz 80 évesen is ezt fogja csinálni ?
XD
2011. június 21. 16:09
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
pedig kezdtem megkedvelni, 1 év, esküvőt, gyerekeket akartak, azt hittem, normális útra tér.
2011. június 21. 16:32
Hát nem tudom. Bár ha szakítottak ha nem, attól még Paris nem lett/lesz több.
2011. június 21. 17:07
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
nem nagy dráma már bocsi.nem tudom senki mellett sem elképzelni őt hosszú távon,bár van pár idióta
2011. június 21. 17:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
már megint szingli..
úgyse lesz sokáig az,majd jön a következő.amúgy meg,ezzel tényleg népszerűbb lehet majd a valóságshow-ja,de ki tudja,parisnél soha nem lehet tudni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: