Christina Aguilera keresi a hangját
2011. június 21. 13:57
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Sosem érezte, hogy tökéletes, amit alkotott? Akkor még nem hallgatta meg a The Voice Within vagy az Impossible című számát.
Szerintem egyébként ez a Gaga koppintós dolog hülyeség. Mindenkire, aki egy kicsit furcsább dologgal áll elő, állandóan ráfogja a sok műveletlen, szűklátókörű, hogy biztos Gagát koppintja. Aki egy kicsit (tényleg, csak egy kicsit) tájékozottabb a zenében, és nem csak a Gaga-Bitney-Rihanna-Fluor-SP-Kesha vonalig terjed ki az agya, az tudja, hogy már Gaga előtt is volt nem egy, nem kettő különc, furcsa stílusú énekes/énekesnő. Attól mert nem vett mindegyik húsruhát és nem parádézott meztelenül semmilyen rendezvényen, attól még igenis voltak. Voltak sokkal stílusosabb és inspirálóbb hírességek mint Gaga, olyanok, akiket tényleg rengeteg másik híresség másolt később, sőt még maga Gaga is. Volt már cikk arról, hogy Gaga nem egy dologban lekoppintotta Kelis-t is. A sok elvakult, műveletlen persze rögtön elkezdte mondogatni a szokásos "ki az a Kelis" "nem tud mit kezdeni magával" "öt perc hírnevet akar" bölcsességeket, csupán azért, mert az ő agyuk nem terjed Gagánál tovább. Nem, ő nem egy 'ötperchírnév' celeb, aki nem tud mit kezdeni magával, hanem egy olyan énekesnő, aki több mint 10 éve a csúcson van, aki már akkor híres volt és akkor furcsa stílusa és zseniális zenéje volt, amikor Gaga még sehol sem volt. Ez egyébként igaz pl. Christinára is, akinek Gaga előtt is volt millió meg egy, és nem éppen szokványos kinézete. Nincs különösebb bajom Gagával a feltűnősködésén és a litlmánszörök elvakult imádatán kívül, de attól, mert egyesek műveletlenek és a mai divat sztárokon kívül nem ismernek más előadókat, attól még nem kéne azt hinni, hogy Gaga találta fel a furcsa stílust, mert NEM ÍGY VAN. Akik képtelenek leszakadni arról a témáról, hogy x meg y koppintja Gagát, azok helyében én nem lennék büszke a zenei tájékozatlanságukra, arra, hogy csak azt a 20-30 tehetségtelen, kommersz előadót ismerik, amiket az általuk oly nagyra tartott (de valójában színvonalban hihetetlenül alacsony) Viva nyomat. Elárulnám, hogy attól mert ti nem tudjátok, attól még Gaga is vett dolgokat (direkt nem mondom, hogy koppintott) nem egy másik előadótól is. Az más kérdés, hogy ő úgy csinálja, hogy ne jöjjön rá mindenki. Mindegy, Christinára visszatérve mint mondtam, nem hinném, hogy koppintotta volna Gagát, ez csak egy újabb stílusa volt, méghozzá ki tudja, hogy a sok furcsa közül éppen hanyadik. Zeneileg meg teljesen más volt a Bionic is, mint Gaga. Nagyon várom már az új albumot, mert a Stripped volt a kedvenc Christina albumom, szerintem egyszerűen zseniális lett, úgyhogy ha tényleg arra fog hasonlítani, akkor végre kapunk valami új zenét, ami nem egy hangtorzítózott tucat lesz. Jó lenne végre.
2011. június 21. 14:14
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
janet7 van benne valami, amit mondasz/írsz.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 21. 14:15
Szerintem nagyon jó lett a címlapkép és várom már az új Xtina albumot. ^^
2011. június 21. 15:03
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
de furi ez a haj neki. szerintem nem ez a legjobb kép róla.
2011. június 21. 15:07
szerintem gyönyörű lett a kép is de valóban nem adja vissza az ő igazi szépségét. egyébként meg nem másolta Gagát és mindenki gondolkodjon el azon hogy mit mondott... ja és én imádom a strippedet a legeslegjobb albumának tartom, ez a stílus passzolt hozzá mind zeneileg mind stílusilag. ja, és aki nem szereti a számait az csak magára vessen, látszik hogy sp-n, gagán, keshán, meg a többi sz@ron nőtt fel.
2011. június 21. 15:22
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
janet7 megint
Ezek a képek nekem annyira nem tetszenek, olyan fura rajta a haja
Viszont Christina gyönyörű
Én is nagyon várom az új albumát, már az jó lenne ha a Stripped szintjét megütné. Kész felüdülés lenne ennyi zenei katasztrófa után 2011-ben. Azt meg nem hiszem el, hogy még nem érezte elégedettnek magát, mert a Stripped stílus meg a Back to Basics-os is tökéletes volt. Persze az ember valahogy sosem érzi tökéletesnek azt, amit csinált, de azok akkor is nagyon jó lemezek voltak, pont attól lettek tökéletesek, hogy nagyon igényesek voltak és szerintem jól álltak azok a dalok Christinának. A Bionic sem Gaga koppintás, Christina csak kipróbálta magát egy újabb stílusban, ahogy mindig is tette. A fogadtatás persze most nem volt fényes, amit nem is csodálok, mert ez tényleg nem lett olyan jó, mint az előzőek. Bár szerintem annyira nem lett rossz, a tucatsztárok tömeggyártásra összetákolt számainál mindenképpen jobb. Azt meg unom, ha valami egyedi meg extravagáns, arra már rögtön azt mondják, hogy 'jajj ezt Gagáról másolta'. Elmondanám, hogy Gaga is másolt. Amit még nem bírok Gagában, hogy oké legyen ötletes, de annak nem kell feltétlenül undorítónak lennie (pl.:húsruha) És ezt úgy mondom, hogy szeretem Gagát, de a tehetségéért, amit nem az ilyen baromságokra kellene elpazarolnia. Na szóval én nagyon örülök Christina új lemezének, és remélem valami olyat fog alkotni, amire rávághatom, hogy NA VÉGRE
Ezek a képek nekem annyira nem tetszenek, olyan fura rajta a haja
Én is nagyon várom az új albumát, már az jó lenne ha a Stripped szintjét megütné. Kész felüdülés lenne ennyi zenei katasztrófa után 2011-ben. Azt meg nem hiszem el, hogy még nem érezte elégedettnek magát, mert a Stripped stílus meg a Back to Basics-os is tökéletes volt. Persze az ember valahogy sosem érzi tökéletesnek azt, amit csinált, de azok akkor is nagyon jó lemezek voltak, pont attól lettek tökéletesek, hogy nagyon igényesek voltak és szerintem jól álltak azok a dalok Christinának. A Bionic sem Gaga koppintás, Christina csak kipróbálta magát egy újabb stílusban, ahogy mindig is tette. A fogadtatás persze most nem volt fényes, amit nem is csodálok, mert ez tényleg nem lett olyan jó, mint az előzőek. Bár szerintem annyira nem lett rossz, a tucatsztárok tömeggyártásra összetákolt számainál mindenképpen jobb. Azt meg unom, ha valami egyedi meg extravagáns, arra már rögtön azt mondják, hogy 'jajj ezt Gagáról másolta'. Elmondanám, hogy Gaga is másolt. Amit még nem bírok Gagában, hogy oké legyen ötletes, de annak nem kell feltétlenül undorítónak lennie (pl.:húsruha) És ezt úgy mondom, hogy szeretem Gagát, de a tehetségéért, amit nem az ilyen baromságokra kellene elpazarolnia. Na szóval én nagyon örülök Christina új lemezének, és remélem valami olyat fog alkotni, amire rávághatom, hogy NA VÉGRE
2011. június 21. 16:07
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
uh ez a haj nem a legjobb választás,de tény, hogy nagyon szép! csak így tovább (ezt a sörényt a fején meg tüntesse el, mert iszonyat)
2011. június 21. 16:07
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
eléggé lefogyott Grat
2011. június 21. 17:10
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
mi az hogy nőies oldalát? ő mindig is totál nőies
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.