Christina Aguilera a W magazinnak állt modellt, s a nagyon elegáns és nőies oldalát mutatta meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera keresi a hangját
2011. június 21. 12:35
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Hány ezer éves kép ez? Mert, hogy most nem így néz ki, az is biztos.
Vagy pedig a fél testét lefaragták photoshoppal.
De, hogy a zenéjéhez is hozzászóljak, nekem egyetlen száma tetszik csak, a Hurt.
De, hogy a zenéjéhez is hozzászóljak, nekem egyetlen száma tetszik csak, a Hurt.
2011. június 21. 12:38
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
gyönyörű
2011. június 21. 12:44
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem szeretem Xtinát, de ez a kép jó lett. (amúgy tutira P.S. )
2011. június 21. 12:46
én nem vaok oda érte. a kép meg nem lett oan rossz.
2011. június 21. 12:51
Jó a haja 
Várom az új cdjét, hiszen ő mindig tud újat alkotni, sztem a Stripped és a Back To Basics igazán jó lett!
Toxic! Ahhoz képest,h első cikk, nem rossz
Várom az új cdjét, hiszen ő mindig tud újat alkotni, sztem a Stripped és a Back To Basics igazán jó lett!
Toxic! Ahhoz képest,h első cikk, nem rossz
2011. június 21. 12:51
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Hogy Lady GaGát másolta volna? Az kizárt. Eddig is egy elképzelhetetlen dolognak tartottam. Oké,hogy a Bionic album óta kicsit más a kinézete,hogy felvesz merészebb ruhákat is,de könyörgöm,nem GaGa az egyetlen ember a világon,akinek az öltözködése eltér az átlagostól.
Ez a kép meg szerintem nagyon jó lett,bár ha nem írták volna oda Christina nevét,nem biztos,hogy egyhamar felismertem volna,ez ahaj annyira megtévesztő!
Ez a kép meg szerintem nagyon jó lett,bár ha nem írták volna oda Christina nevét,nem biztos,hogy egyhamar felismertem volna,ez ahaj annyira megtévesztő!
2011. június 21. 12:55
Csodálatos kép.Christina egy másik oldalát mutatta be a magazinnak!Egyszerűen mesés és gyönyörű.
Tetszik nagyon a haja olyan más,mint amiket láttunk Xtinána.(remélem a rövidítést jól írtam) Egyszóval gyönyörű!
2011. június 21. 13:10
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nekem nem tetszik. nem az én stílusom. ettől függetlenül elfogadom.
2011. június 21. 13:16
Sztem nagyon rossz ez a kép, Christina ennél sokkal szebb, amúgy meg az albumot nagyon várom már
(De most egyelőre a Maroon 5-val közös szám miatt vagyok izgatott ^^.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: