Christina Aguilera a W magazinnak állt modellt, s a nagyon elegáns és nőies oldalát mutatta meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera keresi a hangját
2011. június 21. 12:35
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Hány ezer éves kép ez? Mert, hogy most nem így néz ki, az is biztos.
Vagy pedig a fél testét lefaragták photoshoppal.
De, hogy a zenéjéhez is hozzászóljak, nekem egyetlen száma tetszik csak, a Hurt.
De, hogy a zenéjéhez is hozzászóljak, nekem egyetlen száma tetszik csak, a Hurt.
2011. június 21. 12:38
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
gyönyörű
2011. június 21. 12:44
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem szeretem Xtinát, de ez a kép jó lett. (amúgy tutira P.S. )
2011. június 21. 12:46
én nem vaok oda érte. a kép meg nem lett oan rossz.
2011. június 21. 12:51
Jó a haja 
Várom az új cdjét, hiszen ő mindig tud újat alkotni, sztem a Stripped és a Back To Basics igazán jó lett!
Toxic! Ahhoz képest,h első cikk, nem rossz
Várom az új cdjét, hiszen ő mindig tud újat alkotni, sztem a Stripped és a Back To Basics igazán jó lett!
Toxic! Ahhoz képest,h első cikk, nem rossz
2011. június 21. 12:51
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Hogy Lady GaGát másolta volna? Az kizárt. Eddig is egy elképzelhetetlen dolognak tartottam. Oké,hogy a Bionic album óta kicsit más a kinézete,hogy felvesz merészebb ruhákat is,de könyörgöm,nem GaGa az egyetlen ember a világon,akinek az öltözködése eltér az átlagostól.
Ez a kép meg szerintem nagyon jó lett,bár ha nem írták volna oda Christina nevét,nem biztos,hogy egyhamar felismertem volna,ez ahaj annyira megtévesztő!
Ez a kép meg szerintem nagyon jó lett,bár ha nem írták volna oda Christina nevét,nem biztos,hogy egyhamar felismertem volna,ez ahaj annyira megtévesztő!
2011. június 21. 12:55
Csodálatos kép.Christina egy másik oldalát mutatta be a magazinnak!Egyszerűen mesés és gyönyörű.
Tetszik nagyon a haja olyan más,mint amiket láttunk Xtinána.(remélem a rövidítést jól írtam) Egyszóval gyönyörű!
2011. június 21. 13:10
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nekem nem tetszik. nem az én stílusom. ettől függetlenül elfogadom.
2011. június 21. 13:16
Sztem nagyon rossz ez a kép, Christina ennél sokkal szebb, amúgy meg az albumot nagyon várom már
(De most egyelőre a Maroon 5-val közös szám miatt vagyok izgatott ^^.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

1 felhasználónak tetszik: