Pezsgővel ünnepelt Gábor Zsazsa
2011. június 21. 13:19
Persze, hogy baja lehet tőle, de szerintem őt már ez nem érdekli, csak szeretné a lehető legjobban kiélvezni az utolsó napjait/hónapjait.
2011. június 21. 13:30
Idézet (EszterLondon @ 2011.06.21. 12:46)
Ugyan már! Úristen, mennyi álszent ember van itt!
Szegény így is - úgy is meg fog halni (csúnya, de ez az igazság), legalább hadd igyon egy pohár (!) pezsgőt, az ég szerelmére! Ennyit legyen már szabad neki is. Jó, oké, nem ajánlatos betegnek alkoholt adni, de kérlek, 94 éves. Egyszer úgyis minden elmúlik, legalább érezze jól magát egy percre is, amíg teheti. De persze erre senki nem gondol. Mellesleg nem hiszem, hogy puskát tartottak a fejéhez, vagy hogy pont két korty pezsgőbe fog belehalni. Örüljünk, amíg ő is tud örülni, ennyi.
Szegény így is - úgy is meg fog halni (csúnya, de ez az igazság), legalább hadd igyon egy pohár (!) pezsgőt, az ég szerelmére! Ennyit legyen már szabad neki is. Jó, oké, nem ajánlatos betegnek alkoholt adni, de kérlek, 94 éves. Egyszer úgyis minden elmúlik, legalább érezze jól magát egy percre is, amíg teheti. De persze erre senki nem gondol. Mellesleg nem hiszem, hogy puskát tartottak a fejéhez, vagy hogy pont két korty pezsgőbe fog belehalni. Örüljünk, amíg ő is tud örülni, ennyi.
Egyet értek
Igazad van
2011. június 21. 13:35
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Szegénykém hogy leépült
Mondjuk 94 évesen nem is csoda, de szép kort élt meg, az biztos. Azt kívánnám, hogy legyen jobban, viszont elég rosszul néz ki, ezért sokat nem tudok remélni. Most nem lesz szép amit mondok, de akkor inkább ne szenvedjen tovább
Az kis pezsgő meg kijár neki, nem hiszem hogy attól lenne még rosszabbul, élvezze ki az utolsó hónapjait/napjait.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 21. 14:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mekkorákat mosolygok itt a nagy hozzáértő, álszent hozzászólásokon. Ez már tényleg nem árthat neki, sőt legalább ennyi öröme legyen a sok rossz dolog után, ami mostanában történt vele. Legalább jólérezte magát egy kicsit, igazán megérdemli. Nagyon idős már és szörnyű ebbe belegondolni, meg leírni is, de már úgy sem fog sokáig élni. Annyira furcsa így látni, és aztán belegondolni, hogy milyen aranyos életvidám nő volt egykor. Nekem mindig ez jut eszembe róla, hogy itt mennyire vicces és vidám volt. Imádtam a beszólásait. És ezek után ez a kép...meg hát tudni, hogy most mennyire nincsen jól. Én is úgy vagyok vele, hogy jobb lenne már neki, ha nem kéne szenvednie. Nagyon szép kort élt meg, nem gyakori -főleg a hírességeknél- hogy 94 évet megélnek. Sokáig élt már így is és hatalmas karriert futott be. Szerintem annak ellenére, hogy most tudjuk, hogy mi van vele, az emberek többségében fiatalon, gyönyörűen és életvidáman fog megmaradni. Jó lenne, ha meggyógyulhatna, de erre már mondjuk ki őszintén, nincs sok esély, főleg, hogy 94 éves. Így meg már nem az igazi az élet.
Bogszics
2011. június 21. 16:57
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Hadd élvezze egy picit az életet,amíg teheti.
2011. június 21. 16:59
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.06.21. 14:19)
Mekkorákat mosolygok itt a nagy hozzáértő, álszent hozzászólásokon. Ez már tényleg nem árthat neki, sőt legalább ennyi öröme legyen a sok rossz dolog után, ami mostanában történt vele. Legalább jólérezte magát egy kicsit, igazán megérdemli. Nagyon idős már és szörnyű ebbe belegondolni, meg leírni is, de már úgy sem fog sokáig élni. Annyira furcsa így látni, és aztán belegondolni, hogy milyen aranyos életvidám nő volt egykor. Nekem mindig ez jut eszembe róla, hogy itt mennyire vicces és vidám volt. Imádtam a beszólásait. És ezek után ez a kép...meg hát tudni, hogy most mennyire nincsen jól. Én is úgy vagyok vele, hogy jobb lenne már neki, ha nem kéne szenvednie. Nagyon szép kort élt meg, nem gyakori -főleg a hírességeknél- hogy 94 évet megélnek. Sokáig élt már így is és hatalmas karriert futott be. Szerintem annak ellenére, hogy most tudjuk, hogy mi van vele, az emberek többségében fiatalon, gyönyörűen és életvidáman fog megmaradni. Jó lenne, ha meggyógyulhatna, de erre már mondjuk ki őszintén, nincs sok esély, főleg, hogy 94 éves. Így meg már nem az igazi az élet.
Tökéletesen egyet értek.
janet7
2011. június 21. 17:00
Szegénynek had legyen egy kis öröme az életben! Ezen már nem sok múlik.
2011. június 21. 18:44
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Szerintem sem történt tragédia azért mert megivott egy pohár pezsgőt.Remélem legalább azokban a percekben boldog volt.
2011. június 21. 18:45
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Legalább kiélvezi még azt az életet ami még van neki
legalább boldog .annyira sajnálom őt
2011. június 21. 19:02
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
én sajnálom,de azért még kiélvezi szegény a hátra maradt idejét.. :"(
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.