Az ABC is természetfelettit nyújt
2011. június 20. 21:33
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
megnézem hogy milyen ... lehet hogy még jó is
2011. június 20. 21:34
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
*katie993
hol nézted meg az első részt ???
hol nézted meg az első részt ???
2011. június 20. 21:57
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
http://filmekaneten.blogspot.com/2011/06/nine-lives-of-chloe-king-1-evad-nine.html
Akit érdekel, itt megnézheti. Folyamatosan frissülő csatorna, szóval még hasznos lehet a jövőben is.
Egyébként tetszik az elképzelés. Végre egy olyan sorozat, ami lecuppan a vámpírokról, kezdenek naggyon uncsik lenni.
Akit érdekel, itt megnézheti. Folyamatosan frissülő csatorna, szóval még hasznos lehet a jövőben is.
Egyébként tetszik az elképzelés. Végre egy olyan sorozat, ami lecuppan a vámpírokról, kezdenek naggyon uncsik lenni.
2011. június 20. 23:55
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Én a premier után pár nappal láttam is a részt és nekem nagyon bej9tt. Holnap új rész, amit valószínűleg szerdán már láthatunk is és én már nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog kibontakozni a sorozat
2011. június 21. 13:16
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Az első részt már megnéztem, és egész jónak tűnik, még pár résszel megpróbálkozok, ha marad ez a színvonal, akkor rendszeresen nézni fogom. Egyébként Skyler nagyon szimpatikus lány.
2011. június 21. 13:27
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Ó, hogy ezt csak most látom!
Én belehabarodtam a sorozatba, pedig nem szoktam ilyen gyorsan megszeretni valamit, de tetszett, így hát
Való igaz, sok a természetfelettis sorozat mostanság, de ez jön be most a nézőknek (nem csak a tiniknek), de azért ez nem ugyanolyan, mint pl. TVD, mert ez konkrétan a tiniknek készült, hisz az ABC Familyn megy, anyukák és lányaik ülnek a csatorna előtt többnyire.
Azért túl sok csöpögés nincs benne szerencsére
Köszönöm a cikket, Brittany
Köszönöm a cikket, Brittany
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. június 21. 20:10
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Ez a csaj volt benne a Gates-ben is... Ő volt Andie. Az is természetfeletti sorozat, szóval ez már nem az első ABC-s nyári misztikus produkció.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.