Nem kerül mozikba a Vizet az elefántnak
2011. június 20. 16:46
Sebaj, megveszem a DVD-t. Nem túl nagy veszteség.
2011. június 20. 16:48
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (milasnape @ 2011.06.20. 16:41)
Ez sztem attól függ, h Magyarország megveszi-e, nem attól, hogy a filmgyártó ki akarja-e adni, bár az is lehet, hogy ez is Mo büntetése...
Catty888: sztem ez hülyeség.
Am. a film nagyon jónak tűnik, várom a DVD-t.
Catty888: sztem ez hülyeség.
Am. a film nagyon jónak tűnik, várom a DVD-t.
Szerintem meg nem az.. Okés, ő "csak" egy állat, vele mindent lehet csinálni... Egyesek szerint. De vajon hányan lennének kíváncsiak rá, hogyha Robert Pattinson-t verték volna meg a forgatáson? Lehet, hogy téged nem érdekel, hány állatot kínoznak meg/ölnek meg egy filmforgatás kedvéért, de van akit igen..
2011. június 20. 16:54
a moziban úgysem néztem vna meg, az HBO-n tök hamar adják vagy akár le is tudom tölteni..
2011. június 20. 16:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem is baj.
2011. június 20. 17:02
Olvasgatom a kommenteket, és teljesen ledöbbentem: ilyen nagy sztárok, mint Rob és Reese olyan filmhez adják a nevüket, amikben állatot bántalmaznak? A rendezőnek is csak gratulálni tudok -.-" A pénzért már bármit megtesznek Hollywoodban? Hiszen a történet sztem egész jó, szóval...
Bár az tény és való, h nem láttam olyan trailer, se semmit, amiben elefántot bántalmaztak. Vki tudna nekem egy linket küldeni, amin látható, h ilyesmi történik?
Bár az tény és való, h nem láttam olyan trailer, se semmit, amiben elefántot bántalmaztak. Vki tudna nekem egy linket küldeni, amin látható, h ilyesmi történik?
2011. június 20. 17:05
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.20. 17:02)
Olvasgatom a kommenteket, és teljesen ledöbbentem: ilyen nagy sztárok, mint Rob és Reese olyan filmhez adják a nevüket, amikben állatot bántalmaznak? A rendezőnek is csak gratulálni tudok -.-" A pénzért már bármit megtesznek Hollywoodban? Hiszen a történet sztem egész jó, szóval...
Igen, csak is a pénz, semmi más. Ez a nagy filmek világa.
2011. június 20. 17:05
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Tudnék mutatni egy linket, csak az a honlap jelenleg sz@rakodik
2011. június 20. 17:07
|
|
|
Megvan ! Elnézést, hogy másik sztárokkal kapcsolatos honlapot linkelek : LINK
2011. június 20. 17:16
Köszi, UnhappyMeals! Nem bírtam végignézni.
Aki ilyet tesz egy állattal, az nem normális. Szegény elefánik
Aki ilyet tesz egy állattal, az nem normális. Szegény elefánik
2011. június 20. 17:35
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
Arénába már kint van a plakátja O.o
2011. június 20. 17:42
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Őszintén szólva nem nagyon érdekel a film, ritkán tetszenek a romantikus alkotások. Ha jók lesznek a visszajelzések, talán, de engem személy szerint az jobban bánt, hogy az Élet fája, a The Beaver és a Fair Game se kerül mozikba.
2011. június 20. 17:42
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.06.20. 17:07)
Megvan ! Elnézést, hogy másik sztárokkal kapcsolatos honlapot linkelek : LINK
Istenem, ez borzalmas!
2011. június 20. 17:59
DisneyFan!
Én ezeket külön állatfajnak nevezném. Az elefántok okos állatok, rendkívűl jó a memóriájuk, és arra, h ezek a rohadt szemetek bántották őket, egy életen át emlékezni fognak.
Aki bármilyen állatot bántalmaz, akármilyen módon,az beteg. Csak az a baj, h nincsenek szigorú törvények az állatok bántalmazására vonatkozóan
Én ezeket külön állatfajnak nevezném. Az elefántok okos állatok, rendkívűl jó a memóriájuk, és arra, h ezek a rohadt szemetek bántották őket, egy életen át emlékezni fognak.
Aki bármilyen állatot bántalmaz, akármilyen módon,az beteg. Csak az a baj, h nincsenek szigorú törvények az állatok bántalmazására vonatkozóan
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: