Nem kerül mozikba a Vizet az elefántnak
2011. június 20. 13:00
A kis Pattinson filmjei közül mind mozikba ment.Van olyan,hogy nem kerül be egy.Nálam ilyen nem is egyszer volt már és sajnos lesz is. A film története nem hangzik annyira rosszul.Bár a szokásos Love Story a könyökömön jön ki..
2011. június 20. 13:05
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szokásos love story a történet,szerintem nem lehet valami érdekes.van ilyen,rengeteg film nem jön be magyarországra,ami külföldön ˝népszerű˝ nem tudom miért kell felfújni.persze,ő robert pattinson,de mindegy.nem szeretem,de tehetsége azért talán van valamennyi,bár a twiglight soha nem jött be.
2011. június 20. 13:21
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Szerintem nem lesz a legjobb film, de majd ha esetleg kijön DVD-n, akkor valahogy megnézem, de csak is Reese miatt. Robert csak a Twilightban tud jól alakítani.
2011. június 20. 13:21
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
hála istennek... én már láttam a filmet neten, de hogy őszinte legyek egyáltalán nem lett jó.. a Remember me, és a Twilight Saga után azért tőle sokkal jobbat várhatnak az emberek.. az más kérdés h én alapból utálom Robertet, de ha egy film jó akkor a nem a szereplőgárdát nézem(nézzük)... na mind1 a lényeg hogy nekem nem tetszett ((:
2011. június 20. 13:35
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Elég morbid, hogy a filmben Robertet Jacobnak hívják
D
Mellesleg miért kéne, hogy leszinkronizálják? Ahhoz, hogy megnézhesd elég egy jó felirat is... És megnézheted neten is... Így pedig még tanulhatsz angolul is egy kicsit
Mellesleg miért kéne, hogy leszinkronizálják? Ahhoz, hogy megnézhesd elég egy jó felirat is... És megnézheted neten is... Így pedig még tanulhatsz angolul is egy kicsit
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: