Rebecca Black színésznőnek áll?
2011. június 20. 14:41
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Hát nem nagyon akarok előítéletes lenni szóval sok sikert
2011. június 20. 14:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Van egy jó sorozatötletem számára:
Egy fiatal lányról szól akinek a titkos vágya hogy énekesnő legyen. Felveszi első dalát egy studióban, majd elkészül a klip is, de annyira utálja mindenki, hogy gyorsan hazamegy és jelentkezik a mcdonaldsba mosogatni ... ennyi lenne nagyvonalakban.
Egy fiatal lányról szól akinek a titkos vágya hogy énekesnő legyen. Felveszi első dalát egy studióban, majd elkészül a klip is, de annyira utálja mindenki, hogy gyorsan hazamegy és jelentkezik a mcdonaldsba mosogatni ... ennyi lenne nagyvonalakban.
2011. június 20. 14:49
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 14:05)
Ott vannak a diznisek. Májli, Szelena Gomez, Bíbőr és a magyar csodabogarak. SP, Fluor és társai. Én már rájöttem, hogy erre van igény. Rebeka Blekk nem nagy durranás a zeneipart követően, de én úgy vélem, hogy nem véletlenül került fel a Friday a youtube-ra. Marketingfogás, egy egyszerű reklám volt neki és most mindenki ismeri a nevét szerte a világon. Megalapozta a karrierjét. Tény, nem tartom normálisnak, ahogyan azt sem, ahogyan ajnározzák szelenát, mert megjegyzem, nem sokkal jobbak a diznis csinált sztárok, Fluorról és SP-ről meg ne is beszéljünk. Mindig a trágyuszokra van igény, és ezen nem lehet változtatni. Nem önerőből jutott el idáig, ahogyan a dizniseknél sokan mások sem. Én csupán csak azt akartam neked leírni, hogy először lásd hogyan szerepel, aztán szét lehet fikázni. Lehet rá kígyót, békát kiabálni, de nincsen alátámasztva, hogy miért. Remélem nem sértődtél meg, mert nem megbántani akartalak, csak a véleményemet elmondani.XD
És azt is tegyük hozzá, hogy mosolyogni is tudni kell rendesen. Komolyan mondom, hogy egyik másik sztár borzasztóan mosoly vagy sír képernyőn. Ha a kisasszony tényleg járt dráma órákra és van valamennyi tehetsége, egy esélyt adni kell neki. Simán lehet, hogy ezt a borzalmat csak ugródeszkának használta és talán soha nem lesz egy Helena Bonham Carter vagyis fantasztikus színésznő, színészként jobban helyt áll, mint énekesnőként. Ha pedig nem lesz nagy durranás, akkor marad a Dizni szinten.
Én már tényleg úgy gondolom, hogy szörnyű ami történik de azt is be kell látni, hogy plusz vagy mínusz egy színész aki esetleg nem tud színészkedni, nem oszt nem szoroz. Rettenetesen sok mitugrász van, eltűnik a tehetségtelenek között vagy viszi valamire ha több is van benne ..
Nem védeni akarom és alapból is nekem teljesen mindegym hogy mit csinál mert nem hinném, hogy szerepelne azokban a filmekben, amik engem érdekelnek és más filmek/szereplők engem hidegen hagynak.
2011. június 20. 14:49
_ToTo_ :
egyetértek...
Fú, hogy mennyire utálom ezt a csajt... Annyira unszimpatikus.
Fú, hogy mennyire utálom ezt a csajt... Annyira unszimpatikus.
2011. június 20. 14:53
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.20. 14:45)
Van egy jó sorozatötletem számára:
Ez jó. Amerikai színvonalú történet. Garantáltan berendelnék a pilotot az NBC-nél és sorozat is lehetne belőle. Simán betehetnék Péntek estére, legyűrne minden más műsort
2011. június 20. 15:00
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jézus Mária!!!O.o... még 1 tehetségtelen színész...-.-"
2011. június 20. 15:06
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
"gondolkodás nélkül elvállalná a szerepet, ha felajánlanák."
Ha felajánlanának neki egy [fő]szerepet,akkor a rendező nem gondolkodott,nem pedig,ő,hogy elvállalja-e.
Na szóval álmodik a nyomor,mi?
Ha felajánlanának neki egy [fő]szerepet,akkor a rendező nem gondolkodott,nem pedig,ő,hogy elvállalja-e.
Na szóval álmodik a nyomor,mi?
2011. június 20. 15:08
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
na még csak ő hiányozna... -.-""
2011. június 20. 15:15
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
omg..
2011. június 20. 15:18
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát erre inkább nem mondok semmit
2011. június 20. 15:21
Felőlem próbálja, csak ne legyen olyan ratya, mint a frájdéj.
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Talán, a színészi teljesítménye jobb lesz, mint az, ahogyan énekel
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Biztos tök jó paródiák születnek majd róla
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: