Starity

Rebecca Black színésznőnek áll?

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 20. 13:57 #101
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 13:50)
Én végig néztem, és azért nem csak vigyorgott, mint a vadalma. Szóval szerintem nem reménytelen, ha kicsit rádolgozik, elképzelhető, hogy menni fog neki. Felesleges itt fikázni addig, amíg nem láttatok semmit sem. Mert rámondjátok, hogy de gáz. Tény, énekelni nem tud, majd meglátjuk, hogy a színészet megy-e neki. Ha ugyanolyan szörnyű, akkor felőlem úgy fikázzátok szét, ahogy csak akarjátok. Ez most ugyanolyan, mint, amit mondtam, hogy irigyek vagytok. Nem tudom, mert nem ismerlek titeket. Legalább várjátok meg, amíg alkot valamit, aztán lehet fikázni, mert így tényleg csak önmagatokat minősítitek szerintem. Semmi értelme sincsen úgy osztani őt, hogy milyen rossz, mert nincsen mi alapján. Legalábbis én úgy vagyok a dolgokkal, hogy megnézem, meghallgatom és aztán fikázom. Egyébként a fikázós hsz-eket érdemes elolvasgatni. Tény, hülyét csinált magából az egész világ előtt, de ő ebből marha nagyot fog kaszálni ezen.

Jó, nem csak vigyorgott, akkor táncolt is mellé. laugh.gif Azta, micsoda teljesítmény. Még mindig azt gondolom, hogy ennyi erővel bárki beállhatott volna ezt a szerepet "eljátszani". Igen, abban igazad van, hogy nem láttuk őt játszani, de egyáltalán nem nézem ki belőle a Friday után, hogy akkora tehetség lenne. Előítélet? Talán, lehetséges. De képtelen vagyok elképzelni ahogy egy drámában olyan meggyőzően alakít, hogy elsírom magam. (Maximum attól, hogy milyen rossz..)
Nem csak fog, már kaszált is...legalább is úgy hallottam szép kis pénzösszeg ütötte a markát a Friday után, arról nem is beszélve, hogy már paparazzik loholnak utána...De szerinted ez így rendben van? Hogy a tehetségtelenségével, a hülyeségével, a nulla hangjával keresett össze egy csomó pénzt? Mások baromi sokat dolgoznak, és egész életük alatt a negyedét nem keresik meg. Szerintem ez így nincs jól...hogy az emberek erre kíváncsiak, ezért pénzt fizetnek. Erről csak az jut eszembe mikor volt az a tag a Bikicsunájjal a Megasztárban még 2 éve körülbelül. Betegre kereste magát, mert hívták FELLÉPNI (igen, fellépni!!!) különböző helyekre, több mint 50 ezer forintért. Szerintem ez gáz...hogy ilyenekre van igény. blink.gif Ilyen Rebecca félékre, míg az igazi tehetségeket meg nem ismerik annyian, meg sokkal kevesebbet keresnek.
Egyébként meg kíváncsian várom a filmes szereplését, (ha egyáltalán kap valami ajánlatot) hátha tud valami jót mutatni...
2 felhasználónak tetszik: dave095, tothbianka
2011. június 20. 14:00 #102
SnOoKiii
SnOoKiii

StátuszWHAT'S THE BEER?
Hozzászólás: 563
Csatolások: 34
Azonosító: 143939
csak ne énekeljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. június 20. 14:03 #103
BlackPrincess...stb.
BlackPrincess...stb.
Like Daniel

StátuszWhat is the point of living? NOTHING! Never was!
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 2523
Csatolások: 62
Azonosító: 135221
Kíváncsi lennék, hogy alakít egy sorozatban vagy egy filmben.
2011. június 20. 14:05 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pandus @ 2011.06.20. 13:57)
Jó, nem csak vigyorgott, akkor táncolt is mellé.  laugh.gif Azta, micsoda teljesítmény. Még mindig azt gondolom, hogy ennyi erővel bárki beállhatott volna ezt a szerepet "eljátszani". Igen, abban igazad van, hogy nem láttuk őt játszani, de egyáltalán nem nézem ki belőle a Friday után, hogy akkora tehetség lenne. Előítélet? Talán, lehetséges. De képtelen vagyok elképzelni ahogy egy drámában olyan meggyőzően alakít, hogy elsírom magam. (Maximum attól, hogy milyen rossz..) 
Nem csak fog, már kaszált is...legalább is úgy hallottam szép kis pénzösszeg ütötte a markát a Friday után, arról nem is beszélve, hogy már paparazzik loholnak utána...De szerinted ez így rendben van? Hogy a tehetségtelenségével, a hülyeségével, a nulla hangjával keresett össze egy csomó pénzt? Mások baromi sokat dolgoznak, és egész életük alatt a negyedét nem keresik meg. Szerintem ez így nincs jól...hogy az emberek erre kíváncsiak, ezért pénzt fizetnek. Erről csak az jut eszembe mikor volt az a tag a Bikicsunájjal a Megasztárban még 2 éve körülbelül. Betegre kereste magát, mert hívták FELLÉPNI (igen, fellépni!!!) különböző helyekre, több mint 50 ezer forintért. Szerintem ez gáz...hogy ilyenekre van igény.  blink.gif Ilyen Rebecca félékre, míg az igazi tehetségeket meg nem ismerik annyian, meg sokkal kevesebbet keresnek. 
Egyébként meg kíváncsian várom a filmes szereplését, (ha egyáltalán kap valami ajánlatot) hátha tud valami jót mutatni...

Ott vannak a diznisek. Májli, Szelena Gomez, Bíbőr és a magyar csodabogarak. SP, Fluor és társai. Én már rájöttem, hogy erre van igény. Rebeka Blekk nem nagy durranás a zeneipart követően, de én úgy vélem, hogy nem véletlenül került fel a Friday a youtube-ra. Marketingfogás, egy egyszerű reklám volt neki és most mindenki ismeri a nevét szerte a világon. Megalapozta a karrierjét. Tény, nem tartom normálisnak, ahogyan azt sem, ahogyan ajnározzák szelenát, mert megjegyzem, nem sokkal jobbak a diznis csinált sztárok, Fluorról és SP-ről meg ne is beszéljünk. Mindig a trágyuszokra van igény, és ezen nem lehet változtatni. Nem önerőből jutott el idáig, ahogyan a dizniseknél sokan mások sem. Én csupán csak azt akartam neked leírni, hogy először lásd hogyan szerepel, aztán szét lehet fikázni. Lehet rá kígyót, békát kiabálni, de nincsen alátámasztva, hogy miért. Remélem nem sértődtél meg, mert nem megbántani akartalak, csak a véleményemet elmondani.XD
1 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan
2011. június 20. 14:08 #105
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
hát én még énekelni se hallottam, ezért inkább nem alkotok véleményt:)
2011. június 20. 14:12 #106
- törölt felhasználó -    
Holly Keller-el teljesen egyetértek smileeee.gif Várjuk ki a végét. biggrin.gif
2011. június 20. 14:13 #107
krisz
krisz
visszatérő vendég

StátuszSoha ne add fel az álmaid.. akkor is küzdj, amikor más azt mondja: lehetetlen.
Hozzászólás: 258
Csatolások: 0
Azonosító: 130578
hát igen rájöt hogy az éneklés nem megy biggrin.gif megprobál szinészkedni
2011. június 20. 14:15 #108
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 14:05)
Ott vannak a diznisek. Májli, Szelena Gomez, Bíbőr és a magyar csodabogarak. SP, Fluor és társai. Én már rájöttem, hogy erre van igény. Rebeka Blekk nem nagy durranás a zeneipart követően, de én úgy vélem, hogy nem véletlenül került fel a Friday a youtube-ra. Marketingfogás, egy egyszerű reklám volt neki és most mindenki ismeri a nevét szerte a világon. Megalapozta a karrierjét. Tény, nem tartom normálisnak, ahogyan azt sem, ahogyan ajnározzák szelenát, mert megjegyzem, nem sokkal jobbak a diznis csinált sztárok, Fluorról és SP-ről meg ne is beszéljünk. Mindig a trágyuszokra van igény, és ezen nem lehet változtatni. Nem önerőből jutott el idáig, ahogyan a dizniseknél sokan mások sem. Én csupán csak azt akartam neked leírni, hogy először lásd hogyan szerepel, aztán szét lehet fikázni. Lehet rá kígyót, békát kiabálni, de nincsen alátámasztva, hogy miért. Remélem nem sértődtél meg, mert nem megbántani akartalak, csak a véleményemet elmondani.XD

Dehogy sértődtem, sőt, örülök, hogy vannak olyan emberek akikkel értelmes eszmecserét lehet folytatni beer.gif
A Disney-s banda is szerintem egy szégyen. A legtöbb tehetségtelen, bugyuta szerepekkel keresi agyonra magát, és itt is az a véleményem, hogy bárki eltudná játszani a szerepüket. Selenáról az a véleményem, hogy nagyon szép lánynak tartom, de egyszerűen nem tud énekelni, és a színészi tehetségét sem tartom sokra. Ilyen szerepeket szerintem tényleg bárki, de bárki eltudna játszani, aki egy kicsit tud színészkedni. Mileyt, és Biebert nem is említem csak csúnyát tudnék írni. laugh.gif
SP és Fluor meg Magyarország legalja szerintem. Illetve SP régen nagyon jó zenéket csinált, de hangsúlyozom RÉGEN, amikor még nem volt ennyire ismert, és nem rajongtak érte a 11-12 évesek. (Megjegyzem nem is nekik csinálta a zenéjét, mint most.) Aztán beállt a VIVA-hoz és most tömeggyártású sz.rokat csinál, ugyanúgy, mint Fluor. Egyszerűen falra mászom a Mizutól, meg a Lájktól, és kitudnék rohanni a világból mikor elkezdik énekelni mellettem az osztálytársaim. Pedig igen csak benne vagyok a célközönségbe a 16 évemmel, de egyszerűen szerintem ez ciki, nem menő. Az meg az emberek szégyene, hogy ilyenre van igény. Inkább hallgatok Coldplay-t, vagy például Beatles-t ami ma már lassan kezd cikinek számítani dry.gif mint hogy ilyeneket hallgassak...
3 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Riri,Avrilfan, tothbianka
2011. június 20. 14:16 #109
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Azonosító: 134645
Atyavilád biggrin.gif
itt aztán vannak vélemények:D
hát hajrá. tongue.gif
engem nem nagyon érdekel mit csinál. Neki van pénze nála van a "hatalom"
amíg nem akar Pécsre jönni koncertezni én nyugton vagyok.P
2011. június 20. 14:16 #110
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
A dizni tárt karokkal várja rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Riri,Avrilfan, tothbianka
2011. június 20. 14:20 #111
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
Ninaa. egyetértek rohog.gif
2011. június 20. 14:21 #112
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Neee.....
2011. június 20. 14:22 #113
ashleycuncitisdale
ashleycuncitisdale
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 142260
ha már az éneklésben nem olyan jó talán színészkedésben lehet h nagyon jó :)fleg ha még a kritikusok is azt mondják hogy jó volt
2011. június 20. 14:24 #114
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
bármit csináljon, csak ne énekeljen! XD am a Last Friday Nightban jól játszotta a szerepét =D
2011. június 20. 14:26 #115
Betty52
Betty52
új tag

StátuszBoldog karácsonyt!
Hozzászólás: 8
Azonosító: 140939
Csak ne musicalben kapjon főszerepet rohog.gif
2011. június 20. 14:28 #116
- törölt felhasználó -    
Ha az éneklés nem megy neki, megpróbálhatja a színészkedést, de szénből nem lesz gyémánt... Azért próbálkozzon csak.
2011. június 20. 14:33 #117
Rebby
Rebby
új tag

StátuszMy Moment ♥♥♥
Hozzászólás: 18
Azonosító: 153169
Szerintem nagyon tehetséges színésznő, legalábbis Katy klipjében nagyon jól játszott. Szerintem sikerülni fog neki, hogy valóra váltsa az álmát. smileeee.gif
2011. június 20. 14:34 #118
Amymya15
Amymya15
We ♥ John's 1.25

StátuszBread Section
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 32
Azonosító: 118559
anyám borogass.. -.-
2011. június 20. 14:34 #119
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Idézet (Candy_attack @ 2011.06.20. 14:24)
bármit csináljon, csak ne énekeljen! XD am a Last Friday Nightban jól játszotta a szerepét =D

szerintem is biggrin.gif bár én sem vagyok oda érte azért még lehet jó színész wink.gif és Holly Keller-el is egyet kell értenem hogy nem kéne rögtön utálkozni csak mert az éneklés nem ment neki dry.gif
2011. június 20. 14:35 #120
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
mindenki utálj, hát nem veszi észreee? én a helyében meghúznám magam.
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok