Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 13:50)
Én végig néztem, és azért nem csak vigyorgott, mint a vadalma. Szóval szerintem nem reménytelen, ha kicsit rádolgozik, elképzelhető, hogy menni fog neki. Felesleges itt fikázni addig, amíg nem láttatok semmit sem. Mert rámondjátok, hogy de gáz. Tény, énekelni nem tud, majd meglátjuk, hogy a színészet megy-e neki. Ha ugyanolyan szörnyű, akkor felőlem úgy fikázzátok szét, ahogy csak akarjátok. Ez most ugyanolyan, mint, amit mondtam, hogy irigyek vagytok. Nem tudom, mert nem ismerlek titeket. Legalább várjátok meg, amíg alkot valamit, aztán lehet fikázni, mert így tényleg csak önmagatokat minősítitek szerintem. Semmi értelme sincsen úgy osztani őt, hogy milyen rossz, mert nincsen mi alapján. Legalábbis én úgy vagyok a dolgokkal, hogy megnézem, meghallgatom és aztán fikázom. Egyébként a fikázós hsz-eket érdemes elolvasgatni. Tény, hülyét csinált magából az egész világ előtt, de ő ebből marha nagyot fog kaszálni ezen.
Jó, nem csak vigyorgott, akkor táncolt is mellé.
Nem csak fog, már kaszált is...legalább is úgy hallottam szép kis pénzösszeg ütötte a markát a Friday után, arról nem is beszélve, hogy már paparazzik loholnak utána...De szerinted ez így rendben van? Hogy a tehetségtelenségével, a hülyeségével, a nulla hangjával keresett össze egy csomó pénzt? Mások baromi sokat dolgoznak, és egész életük alatt a negyedét nem keresik meg. Szerintem ez így nincs jól...hogy az emberek erre kíváncsiak, ezért pénzt fizetnek. Erről csak az jut eszembe mikor volt az a tag a Bikicsunájjal a Megasztárban még 2 éve körülbelül. Betegre kereste magát, mert hívták FELLÉPNI (igen, fellépni!!!) különböző helyekre, több mint 50 ezer forintért. Szerintem ez gáz...hogy ilyenekre van igény.
Egyébként meg kíváncsian várom a filmes szereplését, (ha egyáltalán kap valami ajánlatot) hátha tud valami jót mutatni...

2 felhasználónak tetszik: