Rebecca Black színésznőnek áll?
2011. június 20. 12:30
Nagyon remélem, hogy jobban színészkedik, mint ahogy énekel. Legalább, ha az énekléshez nincs tehetsége, akkor legyen a színészkedésben
.
2011. június 20. 12:42
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hát remélem jobban színészkedik,mint énekel mert az éneklés egyszerűen borzalmas..
2011. június 20. 12:44
neeeh -.- inkább menjen az állatkertbe majomnak ^^ több bevétele lenne XD
2011. június 20. 12:48
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
neee már nem elég kínzás a dala pedig ott csak azt az egy szót mondogatja h friday de ha színészkedik és vmi csoda folytán kap szerepet ott egész mondatokat mondd jézus ereje segíts meg xD
2011. június 20. 12:51
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Tényleg eljön a világvége.
2011. június 20. 12:52
Idézet (detty.95 @ 2011.06.20. 12:11)
tényleg nem hiszem el, hogy mennyire vakok az emberek..-.- ennek a lánynak nincsen tehetsége és csak magát járatja le azzal, hogy sorozatokban szerepel..
Nem akarom védeni Rebecát, mert utálom, de honnan tudod, hogy a színészethez sincs tehetsége, Katy klipjében láttuk, ott pedig nem volt rossz. Májli Háná Montánás szintjét szerintem legalább hozta. Ennyire ne utálkozzunk már!
2011. június 20. 13:25
Ha az éneklés nem jött be,kipróbáljuk a színészkedést is mi? -.-
2011. június 20. 13:27
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Inkább azt nézném, amikor tanszobán vagy otthon tanulgat. Igaz, most itt a nyár, "ráér", de szerintem Ő is tudja, hogy nem örökké fog ez tartani. Először tanuljon, utána legyen mindenki "kedvence". Egyszer úgyis megunják az emberek, és akkor bármit csinálhat a médiában, nem fog senkit sem érdekelni. Nem nagyon tartozik ide, de ez a véleményem erről, meg az egész tevékenységéről. Sok sikert hozzá, de szerintem azt a sorozatot, amiben Ő játszana, Ő rontaná el... :/
2011. június 20. 13:38
Empress
Bárkiből lehet színész.Úgy gondolom hogy ő nem tehetségtelen.Valamiben biztos jó.DE azt már tudjuk hogy az éneklést inkább hagyja abba..
szivembol beszélsz!
Bárkiből lehet színész.Úgy gondolom hogy ő nem tehetségtelen.Valamiben biztos jó.DE azt már tudjuk hogy az éneklést inkább hagyja abba..
szivembol beszélsz!
2011. június 20. 13:43
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 12:52)
Nem akarom védeni Rebecát, mert utálom, de honnan tudod, hogy a színészethez sincs tehetsége, Katy klipjében láttuk, ott pedig nem volt rossz. Májli Háná Montánás szintjét szerintem legalább hozta.
Mert mit csinált a klipben?
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. június 20. 13:50
Idézet (Pandus @ 2011.06.20. 13:43)
Mert mit csinált a klipben?
Azonkívül, hogy mosolygott és ajtót nyitott? Szerintem semmit...Az meg, hogy irigyek lennénk rá
Én abszolút nem vágyom arra, hogy emberek millió nevessenek ki, és tartsanak szánalmasnak. 
Én végig néztem, és azért nem csak vigyorgott, mint a vadalma. Szóval szerintem nem reménytelen, ha kicsit rádolgozik, elképzelhető, hogy menni fog neki. Felesleges itt fikázni addig, amíg nem láttatok semmit sem. Mert rámondjátok, hogy de gáz. Tény, énekelni nem tud, majd meglátjuk, hogy a színészet megy-e neki. Ha ugyanolyan szörnyű, akkor felőlem úgy fikázzátok szét, ahogy csak akarjátok. Ez most ugyanolyan, mint, amit mondtam, hogy irigyek vagytok. Nem tudom, mert nem ismerlek titeket. Legalább várjátok meg, amíg alkot valamit, aztán lehet fikázni, mert így tényleg csak önmagatokat minősítitek szerintem. Semmi értelme sincsen úgy osztani őt, hogy milyen rossz, mert nincsen mi alapján. Legalábbis én úgy vagyok a dolgokkal, hogy megnézem, meghallgatom és aztán fikázom. Egyébként a fikázós hsz-eket érdemes elolvasgatni. Tény, hülyét csinált magából az egész világ előtt, de ő ebből marha nagyot fog kaszálni ezen.
2011. június 20. 13:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 12:52)
Nem akarom védeni Rebecát, mert utálom, de honnan tudod, hogy a színészethez sincs tehetsége, Katy klipjében láttuk, ott pedig nem volt rossz. Májli Háná Montánás szintjét szerintem legalább hozta. Ennyire ne utálkozzunk már!
Oké, hogy énekesnőként rossz, de lehet meglepődnél, ha látnád, hogyan játszik. Őszintén? Okosan csinálta, ennyi. Lehet itt hőbörögni, de az egész világ ismeri a nevét. És pont ez az, hogy el fogják halmozni őt ajánlatokkal és menni fog a szekere. Néha úgy érzem már, hogy néhány fórumozóból az irigység beszél.
Ha majd játszott legalább egy epizódban vagy akármiben, akkor lehet fikázni, de így csak magatokat minősítitek.
Teljesen egyetértek veled.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.