Britney Spears el akar tűnni
2011. június 20. 14:38
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
A régi számai ezerszer jobbak de én szeretem őt.Britney egy jelenség talán ez a legjobb szó rá és biztosra veszem h örök kedvenc marad.Várom a klippet!
2011. június 20. 14:43
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (liliboni4 @ 2011.06.20. 14:29)
szerintem az aki Brit-re negatívakat mond nincs magánál (tisztába ki az a Britney Spears)mert Britney imádnivaló és zseniális!
és képes megújúlni ami kulcsfontosságú egy előadónál ((kíváncsi lennék Gagára 2-3 albuma múlva... nekem már a 2.klipje után unalmas lett, semmi változatosság, nem sokáig bírja magát így eladni)HIGGYÉTEK EL).
és képes megújúlni ami kulcsfontosságú egy előadónál ((kíváncsi lennék Gagára 2-3 albuma múlva... nekem már a 2.klipje után unalmas lett, semmi változatosság, nem sokáig bírja magát így eladni)HIGGYÉTEK EL).
Pont Gaga újul meg folyamatosan minden új klipjénél . ..de amúgy a cikk Britney új klippjéről szól .. nem tudom h Gaga h jön ide
2011. június 20. 14:49
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Miért kell minden egyes Britney cikknél vmi Gagamániásnak idekeverednie???Ha annyira biztosak vagytok Gagában miért mindenhova kiírogatni????Amúgy a popkirálynője mindig Madonna lesz.Ne legyetek már ennyire elvakultak.Azért Madonna letett vmit az asztalra.( BTW Britney meg a pophercegő.)
2011. június 20. 14:50
Hát őszintén szólva számomra a régi dalai voltak az igaziak
2011. június 20. 15:11
zsolt1812!
Nem tudom miért kell ilyen rossz véleményt alkotnod Britney-ről ha nem szereted minek tolod ide a képed és kritizálod minden régi tette miatt tudtommal azok a dolgai már 4 ével ezelőtt voltak ugy látszik te még mindíg ott jársz, és nem tudom miért kell minden egyes Britney hírnél felhozni azt az őrült Gagát ez a cikk nem róla szól de ugy látszik egyes emberek ugy elvannak vele telve, le lehet szálni Britney-ről mert ő a legtehetségesebb énekesnő nem hiába van ott ahol van nem kell összehasonlítani 2-3 éve bejött hírességekkel, Gaga csak ezért annyira népszerű mert mindíg botrányt kavar és mindíg meztelenül van, sosem veheti fel a versenyt Britney-vel mert Britney jobb és ezt fogadjátok el, jönnek itt egyesek azzal hogy Britney 10 éve ugyanazt a csontot rágja de ő nem örült mint Gaga hogy mindig sokkol ő anélkül is sikeres csak lássátok a mostani turnéját , és örülök is neki hogy nem olyan elvetemült mint Gaga, addig örüljetek míg fut annak az eszement nőnek a szekere mert nem lesz ez mindig igy addig élvezzétek a zenéjét még lehet, ja és fiú létedre elég rossz izlésed van ha Gaga jön be neked! És Britney-ről lelehet szállni, mert mi Britney rajongók mindíg mellete leszünk. ÉS FOGADJÁTOK EL FÉNYŰZÉSÉT!!!!!!!!
Nem tudom miért kell ilyen rossz véleményt alkotnod Britney-ről ha nem szereted minek tolod ide a képed és kritizálod minden régi tette miatt tudtommal azok a dolgai már 4 ével ezelőtt voltak ugy látszik te még mindíg ott jársz, és nem tudom miért kell minden egyes Britney hírnél felhozni azt az őrült Gagát ez a cikk nem róla szól de ugy látszik egyes emberek ugy elvannak vele telve, le lehet szálni Britney-ről mert ő a legtehetségesebb énekesnő nem hiába van ott ahol van nem kell összehasonlítani 2-3 éve bejött hírességekkel, Gaga csak ezért annyira népszerű mert mindíg botrányt kavar és mindíg meztelenül van, sosem veheti fel a versenyt Britney-vel mert Britney jobb és ezt fogadjátok el, jönnek itt egyesek azzal hogy Britney 10 éve ugyanazt a csontot rágja de ő nem örült mint Gaga hogy mindig sokkol ő anélkül is sikeres csak lássátok a mostani turnéját , és örülök is neki hogy nem olyan elvetemült mint Gaga, addig örüljetek míg fut annak az eszement nőnek a szekere mert nem lesz ez mindig igy addig élvezzétek a zenéjét még lehet, ja és fiú létedre elég rossz izlésed van ha Gaga jön be neked! És Britney-ről lelehet szállni, mert mi Britney rajongók mindíg mellete leszünk. ÉS FOGADJÁTOK EL FÉNYŰZÉSÉT!!!!!!!!
2011. június 20. 15:14
zsolt1812!
azért vissza foghatnád magad szövegileg, úgy látom nem tanultál illemet, de hát egy örült Gaga fan tól mit lehet elvárni, ja és a ribi az Gaga és ezzel szerintem te is tisztában vagy ja és a kis kedvenced drogozik is
azért vissza foghatnád magad szövegileg, úgy látom nem tanultál illemet, de hát egy örült Gaga fan tól mit lehet elvárni, ja és a ribi az Gaga és ezzel szerintem te is tisztában vagy ja és a kis kedvenced drogozik is
2011. június 20. 15:14
Idézet (zsolt1812 @ 2011.06.20. 15:05)
Haggyad már kis szocis alkoholista r*ibanc-.-" ez ár csak szenvedés amit művel gaga minket szeret és ezt ki is mutatja és a tiétek meghálálja h playbackel mert hangja sincs csak stúdióba mert egy kalap szar igen Madonna letett de gaga is le fog még van rá ideje
Nem azért, de picikét fogd vissza magadat, mert kitiltás lesz a vége.
2011. június 20. 15:17
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
A második kedvenc számom
2011. június 20. 15:24
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
sztem nem rossz
2011. június 20. 15:25
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (beyaaldama @ 2011.06.20. 15:11)
zsolt1812!
Nem tudom miért kell ilyen rossz véleményt alkotnod Britney-ről ha nem szereted minek tolod ide a képed és kritizálod minden régi tette miatt tudtommal azok a dolgai már 4 ével ezelőtt voltak ugy látszik te még mindíg ott jársz, és nem tudom miért kell minden egyes Britney hírnél felhozni azt az őrült Gagát ez a cikk nem róla szól de ugy látszik egyes emberek ugy elvannak vele telve, le lehet szálni Britney-ről mert ő a legtehetségesebb énekesnő nem hiába van ott ahol van nem kell összehasonlítani 2-3 éve bejött hírességekkel, Gaga csak ezért annyira népszerű mert mindíg botrányt kavar és mindíg meztelenül van, sosem veheti fel a versenyt Britney-vel mert Britney jobb és ezt fogadjátok el, jönnek itt egyesek azzal hogy Britney 10 éve ugyanazt a csontot rágja de ő nem örült mint Gaga hogy mindig sokkol ő anélkül is sikeres csak lássátok a mostani turnéját , és örülök is neki hogy nem olyan elvetemült mint Gaga, addig örüljetek míg fut annak az eszement nőnek a szekere mert nem lesz ez mindig igy addig élvezzétek a zenéjét még lehet, ja és fiú létedre elég rossz izlésed van ha Gaga jön be neked! És Britney-ről lelehet szállni, mert mi Britney rajongók mindíg mellete leszünk. ÉS FOGADJÁTOK EL FÉNYŰZÉSÉT!!
Nem tudom miért kell ilyen rossz véleményt alkotnod Britney-ről ha nem szereted minek tolod ide a képed és kritizálod minden régi tette miatt tudtommal azok a dolgai már 4 ével ezelőtt voltak ugy látszik te még mindíg ott jársz, és nem tudom miért kell minden egyes Britney hírnél felhozni azt az őrült Gagát ez a cikk nem róla szól de ugy látszik egyes emberek ugy elvannak vele telve, le lehet szálni Britney-ről mert ő a legtehetségesebb énekesnő nem hiába van ott ahol van nem kell összehasonlítani 2-3 éve bejött hírességekkel, Gaga csak ezért annyira népszerű mert mindíg botrányt kavar és mindíg meztelenül van, sosem veheti fel a versenyt Britney-vel mert Britney jobb és ezt fogadjátok el, jönnek itt egyesek azzal hogy Britney 10 éve ugyanazt a csontot rágja de ő nem örült mint Gaga hogy mindig sokkol ő anélkül is sikeres csak lássátok a mostani turnéját , és örülök is neki hogy nem olyan elvetemült mint Gaga, addig örüljetek míg fut annak az eszement nőnek a szekere mert nem lesz ez mindig igy addig élvezzétek a zenéjét még lehet, ja és fiú létedre elég rossz izlésed van ha Gaga jön be neked! És Britney-ről lelehet szállni, mert mi Britney rajongók mindíg mellete leszünk. ÉS FOGADJÁTOK EL FÉNYŰZÉSÉT!!
Azért lehet mondani sokmindent Gagára..de az a tehetségesebb aki maga írja a számait és élőbe énekel ..nem akármilyen hangon .. Britneynek is volt elég botránya ..nem kell félteni ...de nincs vele semmi bajom az új száma is egész jó ... amúgy meg egy Britney fan kezdte el h Gaga 2-3 album múlva hol lesz ..
2011. június 20. 15:40
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Jujj. Én már nagyon-nagyon várom, bár szerintem nem lesz olyan jó, mint a Till The World Ends. De azért kíváncsi vagyok.
2011. június 20. 16:27
A dal az nagyon tetszik nekem, és azt hiszem, hogy a klip is a kedvenceim közé fog tartozni, már az előzetes is fantasztikus...
2011. június 20. 16:37
Háth ez a haj kicsit tényleg Avriles vagy legalábbis a tini Britney,de remélem azért még a klip jó lesz,mivel a számot nagyon szeretem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: