Esküvő helyett szórakozni ment Crystal Harris
2011. június 19. 19:41
Heidi meg Crystal két undorító lotyó Hollynak meg teljesen igaza van.
2011. június 19. 19:53
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
ez azért már tényleg pofátlanság
2011. június 19. 20:10
Holly-nak igaza van, Crystal nyilatkozata pedig nekem kissé úgy hangzik, mintha most meg már sajnálná.
Meg a magazin is ott van, amin még "Hefnerné".
2011. június 19. 20:12
Mindig is tudtam,hogy másra nem számíthatok tőle..
2011. június 19. 20:13
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
luxusk_rva.teljesen leírja ezt az egészet
2011. június 19. 20:15
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Lucille
szavy
egyetértek mindkettötőkkel
szavy
egyetértek mindkettötőkkel
2011. június 19. 20:17
A két hp tökéletes párost alkot -.-" Még mindig nem értem, h Hef h lehetett ennyire vak, h nem látta az egyértelmű jeleket.
De jobb, h az esküvő előtt derült ki. Az is lehet sztem, h házassági szerződést kötöttek, Crystal meg ezt nem akarta. Vagy egyszerűen csak szemét.
De jobb, h az esküvő előtt derült ki. Az is lehet sztem, h házassági szerződést kötöttek, Crystal meg ezt nem akarta. Vagy egyszerűen csak szemét.
2011. június 19. 20:50
a házassági szerződés szerintem mindenképp lett volna még ha Holly- is veszi el hiszen azért mégis csak milliárdokról lenne szó
2011. június 19. 21:00
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát mondjuk ilyen vénembert csak a pénzéért szeretik ilyen fiatalok
2011. június 19. 21:02
Két buta szőke ribi. Remélem egyszer Crystal-t is így faképnél hagyja valami pasi.
2011. június 19. 21:04
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.06.19. 19:14)
A díszes társaság: Krisztal meg Hejdi.
Egyébként engem csak az érdekelne, hogy mit akart ez a nő kipihenni Las Vegasban? Azt a sok semmitevést, amit Los Angelesben csinált?
Egyébként engem csak az érdekelne, hogy mit akart ez a nő kipihenni Las Vegasban? Azt a sok semmitevést, amit Los Angelesben csinált?
Egyet értek!
mi az amit annyira ki kell pihennie?! a nagy semmit tevést?
gáz ez a csaj! milyen már, hogy el megy bulizni akkor amikor az esküvője lenne, mert szerintem nem nagyon volt neki nehéz ki dobni Hefet, ha ilyen könnyen el tud menni bulizni!
habár ezzel csak nyert Hef mert csak ki használta, ez a nő és szentem Hollynak igaza van!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: