Megjelent Patai Anna első videoklipje
2011. augusztus 26. 19:32
|
tdori9506új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 126727 offline
|
nagyin tetszik, bár szerintem sokkal többet ki tudtak volna hozni ebből a kiscsajből, mert nagyon jó hangja van.a klipp egyébként jó lett és illik az annához !!!
2011. október 02. 18:53
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
hangja-0
tehetsége-0
Mit képzel ez?Körülötte forog a világ,vgy mi?Méghogy énekesnő-szinésznő?Esetleg mondanék ilyet Tolvai Renire,meg Kökény Attilára,te nem egy ilyen kis sz@rosra,aki nem tud semmit!Előbb utóbb úgy is eltűnik,ma már oktobór van...ez a hir pedig,marha régi!Úgy nem birom az ilyen "Apuci,sztár akarok lenni"-csemetéket,hogy!A hideg is kiráz!
A hangja alapból 0a,tökre feljavitott!
Azért jutott a megasztárba is ez a kis csirke tovább,mert sajnálták,nem azért mert tehetséges,lehet az lesz majd kb 5 év múlva!Vagy nem!Elhiszem,h egy kis nyomi sztár akar lenni,de nem ez az egyetlen megoldás,h vki hires legyen!Inkább sajnálni tudom,h elhiszi,h van tehetsége,jobb lenne ha anyuci vgy apuci felvilágositaná néhány tényről!Mert amiket mi "rosszakarók"mondunk,azok nem vélemények,hanem konmkrétm tények,valamit utálni,és irtózni tőle,nem ugyanaz!Biztos,h nem ő irta a " dalt" -ami a kukába való!Lehet,h ezután hányni fogok,de ettől még JB-is jó,ő legalább felnőtt a "feladathoz"-de ez a nyomoronc tökmag annyit tud a zenéről,mint én a sütésről
én legalább tudok kottát olvasni és a legtöbb hiresség is,Tolvai Reni,Miley,Selena,stb-stb,de ez a nyomi annyit ért az énekléshez,mint eg tyúk!
tehetsége-0
Mit képzel ez?Körülötte forog a világ,vgy mi?Méghogy énekesnő-szinésznő?Esetleg mondanék ilyet Tolvai Renire,meg Kökény Attilára,te nem egy ilyen kis sz@rosra,aki nem tud semmit!Előbb utóbb úgy is eltűnik,ma már oktobór van...ez a hir pedig,marha régi!Úgy nem birom az ilyen "Apuci,sztár akarok lenni"-csemetéket,hogy!A hideg is kiráz!
A hangja alapból 0a,tökre feljavitott!
Azért jutott a megasztárba is ez a kis csirke tovább,mert sajnálták,nem azért mert tehetséges,lehet az lesz majd kb 5 év múlva!Vagy nem!Elhiszem,h egy kis nyomi sztár akar lenni,de nem ez az egyetlen megoldás,h vki hires legyen!Inkább sajnálni tudom,h elhiszi,h van tehetsége,jobb lenne ha anyuci vgy apuci felvilágositaná néhány tényről!Mert amiket mi "rosszakarók"mondunk,azok nem vélemények,hanem konmkrétm tények,valamit utálni,és irtózni tőle,nem ugyanaz!Biztos,h nem ő irta a " dalt" -ami a kukába való!Lehet,h ezután hányni fogok,de ettől még JB-is jó,ő legalább felnőtt a "feladathoz"-de ez a nyomoronc tökmag annyit tud a zenéről,mint én a sütésről
1 felhasználónak tetszik:
Enaa
2011. október 24. 16:56
Orsii.Miley26: az utolsó mondatoddal sérted a tyúkokat! xDDD
2012. január 21. 19:24
|
|
NarutoEwiiiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.01.20. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 167550 offline
|
Jó lett!!!!! Gratula Anna!!! <3
2012. február 04. 22:11
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Fantasztikus a klip!
Nem azért de Anna majdnem egyidős Chinával (zsenipalánták) és bezzeg rá senki nem mondja azt hogy túl fiatal!
Nem azért de Anna majdnem egyidős Chinával (zsenipalánták) és bezzeg rá senki nem mondja azt hogy túl fiatal!
2012. június 08. 16:18
|
Gabycicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 173847 offline
|
Awh bárcsak nekemis ilyen kis cuki vékony hangom lenne megint mint kicsi koromba... olyan jó lenne
Mostmár nem ilyen kis vékony a hangom sajna... Ja és aki kritizálja,az próbálja meg a panni után csinálni ezt az egészet!!! Csak mert biztos kiröhögné őket mindenki!!!
2012. december 27. 16:32
szerintem nagyon jól énekel:) lehet valaki jó énekesnő 11 évesen is:)
2013. június 28. 02:15
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Elég kiábrándító, mit ne mondjak -.-'''''''
2014. december 11. 17:28
|
|
Tinista220új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 228689 offline
|
zooliii te egy csira geci vagy
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.