Újabb dal került elő Selena Gomez lemezéről
2011. június 19. 17:39
Huhh... Elég érdekes. Bár meghallgatható,de nekem nem nagyon jön be.
2011. június 19. 17:44
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
egyszerűen nem értem,hogy ezen a számon mit lehet szeretni.egyre jobban csúszik lejjebb,ez az igazság.biztos vagyok benne(ahogy láttam a cikkben szereplő képet,és a többi megjelentet),hogy nem fogják leszólni érte,hanem édes lesz aranyos és imádnivaló tündérke.miley ugyanezt csinálja a klippjeiben,őt olyan szavakkal illetitek,amit ki kell *-ozni.jól látszik a cikkhez kapcsolt képen,hogy itt vonaglik,és akárki akármit mond,az ott már a melle bőven.dehát ő ugye selena,ezért ezt is elnézzük neki...
a számra visszatérve,pedig röviden annyi,hogy egyáltalán nem tetszik,nem értem,hogy a fanjai mit szeretnek benne a szépségén kívül.bocsi.
1 felhasználónak tetszik:
ancsa13
2011. június 19. 17:59
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
nem rossz...de volt már jobb is
2011. június 19. 18:06
Tény, hogy a régebbi számai nekem is jobban tetszettek, de ez sem annyira borzalmas
Minden előadónál megvan az a korszak, amikor eltér a stílusától, hogy újabb dolgokat is kipróbáljon. Akinek a megnyilvánulása pedig olyan bő, hogy csak a "pipipi" részt tudta kommentálni, annak ajánlani tudom a dal szövegét, egy fordítót és esetleg egy kis angol tudást
Egyáltalán nem vicces, ha érted miről van szó.
2011. június 19. 18:07
|
|
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3493 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline
|
Tényleg jól meg van gépelve (sajnos
) Selena a hangja http://www.youtube.com/watch?v=VVZyLW9rogY
2011. június 19. 18:08
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
A szám borzalmas lett
és nagyon hallani, hogy a hangja fel van javítva , és ezért a hallgathatatlan katyvaszért festette be a lovakat ?
Nem értem mit szerettek Selena hercegnőn
2011. június 19. 18:10
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Most már úgy érzem hogy a csalódottság után elértem arra a pontra hogy borzalmasan irritál Selena.Minek kell ilyen elviselhetetlen gép hangot csinálni?Tudjuk,hogy nincs hangja,de akkor inkább azt ajánlanám neki,hogy gyorsan fejezze be ezt.
2011. június 19. 18:10
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
semleges
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.