Krizbai Teca rendkívűli felkérést kapott
2011. június 19. 23:25
Ezzel teljes mértékben egyetértek, mmint, a VV-s dologgal, sztem is elég gáz, de mindegy... Vecáról már lentebb 3 hozzászólásban is kifejtettem a véleményem, most nem részletezem újra. Értem én, hogy mit mondasz, csak az első hozzászólásodból úgy jött le, konkrétan erre a cikkre gondolsz és ezekre a hozzászólásokra, ezért nem igazán értettem a felháborodást.
2011. június 20. 12:16
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.06.19. 22:16)
Nem akarok megbántani senkit,de ésszel legyetek már színvonal megint látszódik. Csillagszületiket nem nézek,nem nézek szenny műsorokat,Teca weboldalát viszont elég régóta ismerem. Hallottam pár dalát,és én még mindig szívesebben hallgatom őt mint espét barbiet fluort meg a többi észkombájnt . Lehet hogy Teca azért került be mert vak és annyira nem szép a hangja de még mindig klasszisokkal jobb ezektől a tizenkettő egy tucat vivás lósz*roknál 
Nyilván senki nem úgy értette, hogy jobb lenne nála Fluor, vagy Sp, vagy Barbee, vagy ezek a szelektív hulladékok. De gondolj bele...beválogatták volna ha nem vak? Szavaztak volna rá? Szerintem nem. Persze, jó hangja van ezt nem vitatom. De közel sem olyan kiemelkedő, mint például -írtad, hogy nem nézted a Csillagszületiket, én se, csak az első 3 adást- az a lány aki Beyonce-tól előadta egy szál zongoristával a Single Ladies-t. Annak a lánynak jó hangja volt, és szép hangja. De mégsem ő jutott be...
2011. június 20. 12:59
én nem akarom megsérteni őt.. de ha nem lenne vak, akkor jó jó hangja van, de annyira nem, hogy ilyen nagy ügyet csináljanak belőle.. én nem szeretem őt. ez van. :S
2011. június 20. 15:42
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Ez nem csak Tecának jön jól,hanem a Madách Színháznak is,mivel biztosan rengeteg rajongó megy el csak azért arra a színházi előadásra,mert Teca is énekel. Szóval mindkettő jól járt.
2011. június 22. 15:40
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
ügyes vagy Teca
sok siekrt
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: