Krizbai Teca rendkívűli felkérést kapott
2011. június 19. 12:19
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
nee..
( én nem szeretem ,, -.-"
2011. június 19. 12:57
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Pandus írta:
Ne mondja már nekem senki, hogy megkapta volna ezt a lehetőséget ha nem vak...Be se került volna az élőadásba, ugyanis teljesen átlagos hangja van, semmi plusz nincs benne - legalábbis szerintem - . Csak azért szavaztak rá az emberek, és jutott el addig, ameddig, mert vak, és sajnálták. Nem szeretem mikor valakit szánalomból juttatnak be ilyen műsorokba
Ne mondja már nekem senki, hogy megkapta volna ezt a lehetőséget ha nem vak...Be se került volna az élőadásba, ugyanis teljesen átlagos hangja van, semmi plusz nincs benne - legalábbis szerintem - . Csak azért szavaztak rá az emberek, és jutott el addig, ameddig, mert vak, és sajnálták. Nem szeretem mikor valakit szánalomból juttatnak be ilyen műsorokba
nem csak szerinted, szerintem is teljesen átlagos hangja van, semmi kiemelkedő nincs benne. szóval nem értem ezt a nagy felhajtást körülötte.
2011. június 19. 16:34
Én akarok a Jézus Krisztus Szupersztárban szerepelni...
Amúgy gratulálok neki.
Amúgy gratulálok neki.
2011. június 19. 18:46
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Idézet (milasnape @ 2011.06.18. 21:37)
AM. még eszembe jutott az, apró hozzáfűzésnek, hogy igen, ez magyarország. Minden kisebbséggel kivételeznek, mert, hogy "el vannak nyomva", közben meg jobban ki van nyalva a **, mint akárkinek.
Pl. Andrea Bocelli is vak, de ő nem emiatt lett híres, hanem azért, mert tényleg eszméletlen hangja van, és akkor is ugyanilyen sikeresen lenne, ha látna. Ez a lány nem lenne ennyire sem sikeres, mint most.
És nem bántásból mondom, de ha minden egyes kisebbség egyenlőséget akar, akkor az egyenlőség is legyen, ne dőljön az ő javukra a mérleg..
Pl. Andrea Bocelli is vak, de ő nem emiatt lett híres, hanem azért, mert tényleg eszméletlen hangja van, és akkor is ugyanilyen sikeresen lenne, ha látna. Ez a lány nem lenne ennyire sem sikeres, mint most.
És nem bántásból mondom, de ha minden egyes kisebbség egyenlőséget akar, akkor az egyenlőség is legyen, ne dőljön az ő javukra a mérleg..
Teljesen egyet értek!!
2011. június 19. 21:56
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Gratulálok!
Sok sikert.
Sok sikert.
2011. június 19. 22:13
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Gratulálok neki
2011. június 19. 22:16
Nem akarok megbántani senkit,de ésszel legyetek már színvonal megint látszódik. Csillagszületiket nem nézek,nem nézek szenny műsorokat,Teca weboldalát viszont elég régóta ismerem. Hallottam pár dalát,és én még mindig szívesebben hallgatom őt mint espét barbiet fluort meg a többi észkombájnt . Lehet hogy Teca azért került be mert vak és annyira nem szép a hangja de még mindig klasszisokkal jobb ezektől a tizenkettő egy tucat vivás lósz*roknál
2011. június 19. 23:06
zombeeStar, sztem senki nem mondta, h azok jobbak nála (bár nem olvvastam vissza). Én Bocellit hoztam fel példaként, azt hiszem, ezt nem vetheted a szememre
2011. június 19. 23:12
Idézet (milasnape @ 2011.06.19. 23:06)
zombeeStar, sztem senki nem mondta, h azok jobbak nála (bár nem olvvastam vissza). Én Bocellit hoztam fel példaként, azt hiszem, ezt nem vetheted a szememre 
Nem is konkrét erre a cikkre reagáltam rá. És ha jól emlékszem nem is emeltem ki a te hozzászólásod
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: