Lady Gaga kopaszon lépett fel
2011. június 18. 18:47
Attól még, hogy a dal erről szól, még nem kell kopaszra borotválnia a fejét, vagy akár csak "kopaszsapit" felhúznia. Ha annyira jó lenne a dal, nem kellene ilyen módszerekhez folyamodnia ahhoz, hogy megnézzék az emberek az előadását. De ha nem így néz ki, akkor már rögtön kevesebb a megtekintés, és ő annak nem örül, szóval botrányt csinál - ilyen Lady GaGa, és ilyen az egész popipar is: mindenki próbálja elkerülni, hogy minél előbb a süllyesztőben végezze, pedig mindannyiuknak (csekély kivétellel) ugyanaz a sorsa. Bár Lady GaGa tényleg nagy sikereket aratott, és nincs hozzá hasonló, ez az album egyáltalán nem lett valami kiemelkedő, de ettől függetlenül egyáltalán nem lett volna szükség erre a cirkuszra. Nem tudom, egyesek hogy nem képesek ezt megérteni. Egyébként csak egyetlen dolgot nem értek ezzel a "a-dal-erről-szól-ezért-kopasz" dologgal kapcsolatban. A dal egyik sora az, hogy:
"I just wanna be myself,
And I want you to know, I am my hair."
Mindenki értelmezze úgy, ahogy akarja, de nekem az jött le, hogy ha ő a haja... de haja nincs, akkor ő sincs? Tudom, érdekesen hangzik, de nekem valahogy ezt sikerült leszűrnöm... o.o
"I just wanna be myself,
Mindenki értelmezze úgy, ahogy akarja, de nekem az jött le, hogy ha ő a haja... de haja nincs, akkor ő sincs? Tudom, érdekesen hangzik, de nekem valahogy ezt sikerült leszűrnöm... o.o
2011. június 18. 18:50
Idézet
Ebből is látszik, hogy a jó cikkíró pártatlan és nem befolyásolja keze munkáját saját nézőpontja. Congratulations!
Na látod ez igaz. Csak az a baj hogy kevés ilyen van.
2011. június 18. 18:54
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Istenem, ez valami gyönyörű! Eszméletlenül csodás! Erre is csak GaGa képes! Szerintem még kopaszsapkában is felül múlhatatlanul szép. Persze hajjal sokkal jobb, mert az sokféle tud lenni, jobban képes kifejezni GaGát. ^^ De az előadás ettől függetlenül is zseniális. *-* GaGa egy vérbeli művész. *-*
2011. június 18. 18:59
Hát igen, valami nagy dobásra volt szüksége Gagának, nehogy megunjuk a paróka kollekcióját... Azért remélem, hamar visszanő neki!
2011. június 18. 19:00
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.06.18. 18:47)
"I just wanna be myself,
Ez tényleg elgondolkodtató.
2011. június 18. 19:00
ez valami sapkaféleség xD Kíváncsi vagyok legközelebb milyen baromságot művel, mert tőle bármi kitelik.
2011. június 18. 19:05
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Nagyon jó előadás volt! Szerintem remek ötlet a hajról énekelni kopaszon. Ilyen is csak Gagának juthat eszébe. Amúgy félelmetes, hogy vannak ilyen kopaszsapkák. A Sonny, a sztárjelölt-ben is volt már, hogy Tawni (Tiffany Thornton) ilyet húzott a fejére.
2011. június 18. 19:16
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem tetszik Gaga!
Nagyon csúnya, ijesztő!
A hangja viszont kifogástalan.
Most akkor igazából nincs is haja?
Vagy miwanmáá?
?"?"?"
Nagyon csúnya, ijesztő!
A hangja viszont kifogástalan.
Most akkor igazából nincs is haja?
Vagy miwanmáá?
2011. június 18. 19:20
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Jó ez hülye kérdés volt, hogy akkor most nincs is igazából haja, de fel vagyok háborodva
na jó... ez már nekem sokk
2011. június 18. 19:26
Idézet (Glamster @ 2011.06.18. 17:05)
Ez csak maszk. És nem feltűnési viszketettség, hanem a dal mondandóját szimbolizálja. Nézzetek utána, tök jó a szövege és nagyon igaz!
Ez az!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: