Lady Gaga kopaszon lépett fel
2011. június 18. 17:21
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nem azt kell nézni hogy milyen hajjal adja elő az adott számot hanem a dal minőségét.Ez egyszerűen fantasztikus.
2011. június 18. 17:24
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
van már ilyen kopasz sapka(nem tudok mit mondani rá xD )szerintem ez az
Már nagyon úgy viselkedik mint egy 5 éves óvodás aki a legaranyosabb óvónéni ölébe akar ülni :|
Kezdhet új nevet keresni mert a Lady már elkopott már túlságosan felnőttes...legyen a neve: Gugu Gaga
amúgy már egyre borzalmasabb ez a nő...az elején nagyon szerettem mert jól nézett ki és semmi extra smink nekem így volt tökéletes
most erre mit látok? Egy nőt aki már nem a tehetségével mutatkozik hanem azzal hogy mennyire tudja felhívni magára a figyelmet.és sajnos a tehetsége már csak 10% a 90% pedig a botrányok,a borzalmas kinézet vagyis a feltűnési viszketettség
Nekem ilyen Gaga nem kell..a régit szerettem és így kiderül...én nem vagyok igazi rajongója mert akkor elfogadnám a botrányaival együtt is.
Már nagyon úgy viselkedik mint egy 5 éves óvodás aki a legaranyosabb óvónéni ölébe akar ülni :|
Kezdhet új nevet keresni mert a Lady már elkopott már túlságosan felnőttes...legyen a neve: Gugu Gaga
amúgy már egyre borzalmasabb ez a nő...az elején nagyon szerettem mert jól nézett ki és semmi extra smink nekem így volt tökéletes
most erre mit látok? Egy nőt aki már nem a tehetségével mutatkozik hanem azzal hogy mennyire tudja felhívni magára a figyelmet.és sajnos a tehetsége már csak 10% a 90% pedig a botrányok,a borzalmas kinézet vagyis a feltűnési viszketettség
Nekem ilyen Gaga nem kell..a régit szerettem és így kiderül...én nem vagyok igazi rajongója mert akkor elfogadnám a botrányaival együtt is.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
mondjuk én szeretem de már sok lesz belőle
de nem lett kopasz, ez csak egy trükk. olyan hüyleség van a fejére téve/tapasztva
2011. június 18. 17:29
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
nem áll neki jól !
2011. június 18. 17:32
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Ha őszinte akarok lenni ,akkor azt mondom ,hogy abszolút nem lepett meg .
Engem Lady Gaga a pályafutása elején nagyon dühített pontosabban a stílusa . Aztán rájöttem ,hogy a zenéi elég jók ,és azóta a sajátos "kifejezési" módját is elfogadtam vele együtt.
A világ egyik legsikeresebb énekesnője lett.Az igazából mindegy ,hogy hogyan érte el az a lényeg ,hogy el tudta érni ,és eltudta magát fogadtatni az emberekkel,ami valljuk be ,hogy az elején még kétségesnek tűnt .
Az emberekkel való viszonya ,segítő készsége szerintem meg mindenkinek szimpatikus. :)Nekem még mindig nem szerepel a kedvenc sztárjaim listában ,de a zenéjét szeretem és megfogadtam ,hogy addig nem is fogom ócsárolni és mindenféle obszcén jelzőkkel illetni míg nem csinál egy óriási őrültséget...persze magához mérten .
Glamster
2011. június 18. 17:33
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
ohh gaga imádlak de inkább vegyél fel parókát mer ez nagyon nem áll jól
D
2011. június 18. 17:36
Ez egyáltalán nem figyelemfelhívás volt. Passzolt a dal mondanivalójához. Ilyen előadással pedig mindenféle extra öltözék vagy show nélkül is sikert aratott volna. TEHETSÉG!
2011. június 18. 17:42
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.06.18. 17:36)
Ez egyáltalán nem figyelemfelhívás volt. Passzolt a dal mondanivalójához. Ilyen előadással pedig mindenféle extra öltözék vagy show nélkül is sikert aratott volna. TEHETSÉG!
Erről beszéltem
Fan-ily6889
2011. június 18. 17:47
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Látom ez a nő nem ismer határokat és ha valaki eszt nem betegségnek hívja akkor az nem komplett!
Aszt hiszi ez a kényesség mindenkinek bejön saját magát csúnyítja el.Az agyára ment a korán jött siker!!
Aszt hiszi ez a kényesség mindenkinek bejön saját magát csúnyítja el.Az agyára ment a korán jött siker!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.