Ashley Greene és Gerard Butler összejöttek?!
2011. június 19. 00:21
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Hát... szerintem is csak egyéjszakás kapcsolat lehetett. És nem is tudtam arról, hogy Ashley és Ian együtt voltak. WTF? O.o
2011. június 19. 10:21
Idézet (miss_areo @ 2011.06.18. 23:10)
parancsolj itt vannak róluk a képek
http://ashleygreene.gportal.hu/picview.php?prt=602111&gid=2545125&index=1
http://ashleygreene.gportal.hu/picview.php?prt=602111&gid=2545125&index=1
Igen, igen, ezeket láttam már. Hát nemtudom, hogy ez mit is bizonyít, mondjuk mindketten kicsit khm... illuminált állapotban voltak, szóval kitudja, de ettől függetlenül én ezt nem venném biztosra.
2011. június 19. 11:56
Ez baromság... Csak újabb pletyka amin lehessen dumálni...
Arra nem gondolt senki, hogy mondjuk ők is csak hülyítenék már egy kicsit a lesifotósokat?
Lehet, hogy a hapek azt súgta Ashley fülébe, hogy: "Szökjünk meg és hitessük el a lesifotósokkal, hogy együtt vagyunk, hátha leszállnának a magánéletünkről" ???
Arra nem gondolt senki, hogy mondjuk ők is csak hülyítenék már egy kicsit a lesifotósokat?
Lehet, hogy a hapek azt súgta Ashley fülébe, hogy: "Szökjünk meg és hitessük el a lesifotósokkal, hogy együtt vagyunk, hátha leszállnának a magánéletünkről" ???
2011. június 19. 12:08
Amúgy az kurvára nagy baj ha (legalább is így névről) fogalmam sincs h ki ez a hapek?
2011. június 19. 13:43
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
hehe:D:D nem is csodálkozom...Joeval járt...de már szakítottak és nem tudta elviselni ezt Ash és járni akart vele úúújra.xDD de most már hála túlvan Joe-n
háááhááá
2011. június 19. 20:10
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Iannal is járt..wáúú sztem ők összeillettek 
két kedvencem (L)
két kedvencem (L)
2011. június 20. 21:41
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nem illenek össze de ha igaz és boldogok akkor sok sikert a kapcsolathoz O_O
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: