Selena Gomez nem akar példakép lenni
2011. június 20. 09:41
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
@Lilla98 nem értessz egyet,rendben,elfogadom,mert nekem gondolom kedvenced meg ilyesmi.legyen,nem szólok bele,ez egy olyan hely,ahol az ember szabadon leírhatja a véleményét,és el kéne fogadniuk a fanjainak,hogy nem mindenki imádja ezt a csajt.amúgy meg,láttál már róla olyan képet,amin nincs rajta smink?honnan tudod enyire biztosan,hogy az utcán nem hord?
2011. június 20. 23:35
Bocsi Selena másoknak nem csak példa kép vagy hanem szinte "Isten"...nem tartozom közéjük de vannak nagyon beteges Selena fanok!
2011. június 21. 10:08
|
|
SexyFeketeDemonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 110694 offline
|
yaaay -.-"
örülne,hogy gazdag,és a szar hangja miatt is felnéznek rá páran.. de szerintem akinek van esze nem veszi be ezt az önsajnálkozást...
örülne,hogy gazdag,és a szar hangja miatt is felnéznek rá páran.. de szerintem akinek van esze nem veszi be ezt az önsajnálkozást...
2011. június 21. 11:26
én nagyon szeretem Selenát jól csinálja amit csinál. De nektek már semmi se 1.mindenki foglalkozzon a saját dolgával
2.nektek már semmi se jó! Ha isteníti magát beképzelt ha szerényebb akkor meg szánalmas.
3.Mások se csinálnak jobbat pl:.Jennifer Lopez szex videója de én őt se írom le rossznak vagy Miley Cyrus ő mit csinál kezd drogozni meg inni hát nagyon szép még Selena nem is csinált olyan rossz dolgokat. Ha magát adja az a a baj ha nem magát az baj 4.Mindenki gondolkozzon el mindenki követ el hibákat csak titeket nem ír le senki rossznak őt sajnos igen és nem Selena a szánalmas hanem ti,hogy egy kis szövegből meg cikkből leírjátok az embert és nem kéne gondolkozzatok el magatokba senki se tökéletes ahogy ti sem ahogy Selena sem.. Selena <3<3<3
2.nektek már semmi se jó! Ha isteníti magát beképzelt ha szerényebb akkor meg szánalmas.
3.Mások se csinálnak jobbat pl:.Jennifer Lopez szex videója de én őt se írom le rossznak vagy Miley Cyrus ő mit csinál kezd drogozni meg inni hát nagyon szép még Selena nem is csinált olyan rossz dolgokat. Ha magát adja az a a baj ha nem magát az baj 4.Mindenki gondolkozzon el mindenki követ el hibákat csak titeket nem ír le senki rossznak őt sajnos igen és nem Selena a szánalmas hanem ti,hogy egy kis szövegből meg cikkből leírjátok az embert és nem kéne gondolkozzatok el magatokba senki se tökéletes ahogy ti sem ahogy Selena sem.. Selena <3<3<3
2011. június 21. 12:03
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Példaképnek való, de nekem ő nem az.
2011. június 21. 12:06
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Az a baj h nem a teljes interjú részlet van leírva a példaképes résznél : "Soha nem akartam példakép lenni, de amikor megtörtént elfogadtam. Nem vagyok tökéletes, vannak hibáim. Sok hibát vétek én is, de nekem az a dolgom, hogy ezt megtartsam magamnak és a legjobb legyek a rajongók szemében" Ezt mondta.
2011. június 21. 14:19
|
|
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 offline
|
nekem ő a példaképem x)
2011. június 21. 17:47
én imádom és ez igy is mereg ha tetszik ha nem!
imádom
imádom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: