Miley Cyrus - Performs at SM Mall of Asia Concert Grounds in Pasay City, June 17, 2011
2011. június 17. 20:02
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
15 felhasználónak tetszik:
Esment,
DiscoDiva,
DisneyFans,
Szandi1995,
Riri,Avrilfan,
Miley-fan09,
Barbi411,
daria06,
Lady Suzy,
Kata159,
Andika66,
anna21,
WhiteRosee,
MegaLadyGaga,
Lady.Roxy
2011. június 17. 22:57
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
jó a dzseki bár egy kicsit csicsás, a melltartó is jó bár érhete egy pici följebb és egy picit lejjebb mert így eléggé durván néz ki..az a gatyabugyi(más nevet nem tudok neki adni xD) az még tök jó és gondolom az a hosszú csizmi van rajta
amúgy szép meg minden de én egy picit rövidebb póthajat szánnék neki
a rövid haj jól állt neki szerintem ez a póthaj nekem egy picit túlzás...
2011. június 18. 06:36
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
Idézet (Trinda @ 2011.06.17. 22:57)
jó a dzseki bár egy kicsit csicsás, a melltartó is jó bár érhete egy pici följebb és egy picit lejjebb mert így eléggé durván néz ki..az a gatyabugyi(más nevet nem tudok neki adni xD) az még tök jó és gondolom az a hosszú csizmi van rajta
a rövid haj jól állt neki szerintem ez a póthaj nekem egy picit túlzás...
egyetértek veled. és én még a haját vissza is festeném barnára mert nekem a szín olyan... lenőtt ku..r.vásnak látszik
2011. június 18. 14:21
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
Idézet (mikeyla @ 2011.06.17. 20:02)
istenem hogy mi lett ebből a kislányból..
2011. június 18. 14:23
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Merjen valaki még csodálkozni hogy erkölcstelen a mai fiatalság, az ilyen idoloktól mi mást lehet tanulni?
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2011. június 18. 14:25
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
Idézet (mikeyla @ 2011.06.18. 14:23)
Ha nem tetszik akkor pá-pá. Ott van a jobb felső sarokban a piros X 
nem úgy értettem
csak furcsa így látni
2011. június 18. 14:31
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.18. 14:24)
a saját véleményem szerint nem a fiatal sztárok a hibásak,hanem azok akik követik őket 
Én ezzel nem nagon értek egyet, a rajongók azért követik őket mert, úgy gondolják hogy akkor ők is olyan szépek, magabiztosak, sikeresek lesznek mint a példakép. Nem a sztár akarja hogy "utánozzák", hanem a rajongó kezdi el utánozni mert úgy véli ez a helyes út a saját boldogsága felé. Szerintem a fiatal sztárok nem is nagyon fogják fel mennyire fontos az ő szerepük a fiatalság magatartásának alakulásában.
Amugy nem hibás ebben senki, ennek így kell lennie valószínüleg.
2011. június 18. 20:36
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Idézet (tironman @ 2011.06.18. 14:31)
Én ezzel nem nagon értek egyet, a rajongók azért követik őket mert, úgy gondolják hogy akkor ők is olyan szépek, magabiztosak, sikeresek lesznek mint a példakép. Nem a sztár akarja hogy "utánozzák", hanem a rajongó kezdi el utánozni mert úgy véli ez a helyes út a saját boldogsága felé. Szerintem a fiatal sztárok nem is nagyon fogják fel mennyire fontos az ő szerepük a fiatalság magatartásának alakulásában.
Hát nem, sőt, nem is így van.
Lehet, hogy van pár olyan ember, akinek az adatlapja tele van miley, selena gomez cuccokkal, de attól még nem ismerheted őket. Tény, vannak olyan fiatalok, akik nem úgy viselkednek, ahogy kéne, de hát istenem, ilyenek is vannak.
És ahogy én vettem észre, az én ismerősi körömben nem függ senki egy adott sztártól. Szerintem az, hogy valaki miniszoknyát, és tűsarkut hord, az inkább a médiának köszönhető, ez megy a filmekben, erre vevő a férfiak mittudomén hány %-a, nameg ettől érzik jól magukat. Az, hogy pl. most selena gomez elkezdene bő gatyában járni, a rajongókra nem hatna különösebben.
2011. június 18. 23:25
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Szerintem meg az otthoni körülményeknek és a szülői mintának köszönhető, hogy melyik tini hogy viselkedik, mit vesz fel. Én kb. 5 éve szeretem Miley-t és még egyszer sem öltöztem pl. így, ahogy most a színpadon áll. Ez közel sem ezen múlik...
1 felhasználónak tetszik:
mikeyla
2011. június 19. 10:10
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Idézet (Kata159 @ 2011.06.18. 23:25)
Szerintem meg az otthoni körülményeknek és a szülői mintának köszönhető, hogy melyik tini hogy viselkedik, mit vesz fel. Én kb. 5 éve szeretem Miley-t és még egyszer sem öltöztem pl. így, ahogy most a színpadon áll. Ez közel sem ezen múlik...
Egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.