A színész nem rajongója a 3D-ben készült alkotásoknak, szerinte ugyanis az egész pénzkidobás.
A teljes cikkhez kattints ide!
James McAvoy elítéli a 3D-s filmeket
2011. június 17. 16:40
2011. június 17. 16:43
Az Avatarnak úgy vélem, volt értelme, de a rajzfilmeknek, meg romantikus filmeknek semmi. És abszolút egyetértek vele. Egyre inkább tetszenek a véleményei
2011. június 17. 16:49
Igaza van, hogy a 3D nem nagy cucc, szóval nem éri meg többet kiadni érte, mint a sima mozifilmért, viszont az újradolgozás szerintem jó dolog, mert hatásosabb elemekkel érzékeltethetik az egyes dolgokat, illetve a képminőség sem elhanyagolható.
2011. június 17. 16:51
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Teljesen egyetértek vele. Persze, van egy-két olyan film, ami élvezhető 3D-ben, de valóban, többnyire csak pénzkidobás, hiszen a "hagyományos" filmek is ugyanolyan élvezhetőek - nekem néha még jobban is -
2011. június 17. 16:54
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
James imádlak, de most nem értünk egyet
Léteznek filmek, amelyeknél felesleges a 3D, de a többségnél szerintem egyáltalán nem így van. Animációs filmeknél meg kifejezetten előnyös lehet. (pl. Rio, aminek bár csak az előzetesét láttam 3D-ben, az a két és fél perc is meggyőzött)
Szerintem azt az élményt, amit a moziban egy igazi 3D-s film ad, semmi sem tudja visszaadni.
Léteznek filmek, amelyeknél felesleges a 3D, de a többségnél szerintem egyáltalán nem így van. Animációs filmeknél meg kifejezetten előnyös lehet. (pl. Rio, aminek bár csak az előzetesét láttam 3D-ben, az a két és fél perc is meggyőzött)
Szerintem azt az élményt, amit a moziban egy igazi 3D-s film ad, semmi sem tudja visszaadni.
2011. június 17. 17:00
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Igaza van. Még nem tart ott a 3D-s technológia, hogy élvezhető legyen. Ezért pedig fölösleges pénz kidobni.
A titánok harca pedig tökéletes példa erre. Gyakorlatilag szinte 1 3d-s jelenet sem volt benne. Legalábbis nem látszott...
A titánok harca pedig tökéletes példa erre. Gyakorlatilag szinte 1 3d-s jelenet sem volt benne. Legalábbis nem látszott...
2011. június 17. 17:05
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
totál egyetértek vele.
2011. június 17. 17:11
Teljes mértékben egyet értek vele.A 3D megöli a filmet.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 17. 17:17
egy filmet se láttam még 3D-ben, és nem haltam bele!
2011. június 17. 17:19
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Egyre jobban kedvelem Jamest
Észrevettétek, hogy mostanában egyre többen adnak hangot a sztárok közül is - nem csak közülünk - hasonló véleménynek? Na ez számomra nagyon szimpatikus.
Észrevettétek, hogy mostanában egyre többen adnak hangot a sztárok közül is - nem csak közülünk - hasonló véleménynek? Na ez számomra nagyon szimpatikus.
2011. június 17. 17:22
Idézet (Domcicc @ 2011.06.17. 17:19)
Egyre jobban kedvelem Jamest

Szép dolog és jó, de sajnos sajátmaguk alatt vágják a fát.
tya04
2011. június 17. 17:30
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 17:22)
Szép dolog és jó, de sajnos sajátmaguk alatt vágják a fát.
Igen, ez is igaz... Remélem azért előbb vagy utóbb hasznuk is lesz abból, hogy nem üresfejű, elvakított kirakati bábuként mászkálnak a hollywoodi rengetegben.
kateblock
2011. június 17. 17:34
Idézet (Domcicc @ 2011.06.17. 17:30)
Igen, ez is igaz... Remélem azért előbb vagy utóbb hasznuk is lesz abból, hogy nem üresfejű, elvakított kirakati bábuként mászkálnak a hollywoodi rengetegben. 
Ha egy befutott emberről lenne szó, az is más lenne. James nemrég azt nyilatkozta, hogy egy időre visszavonul és sajnálattal hallom, hogy mégis csak marad Amerikában. A neve egyre nagyobb, akkor pedig ilyet mondani talán nem kellene. Nekem nem fáj és neki sem, mert ajánlatokkal ezután is meg fogják keresni, csak megharagudnak majd rá például a filmesek. Ami persze nekem szintén nem fáj, sőt, még annak örülnék a legjobban, ha hazamenne ... Ott esély sincs 3D-s filmet készíteni
2011. június 17. 17:38
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Tetszik ez az egész kijelentés , jó felfogást sugall, de kateblocknak valóban igaza van, a karrierjét veszélyezteti ezzel. Mondjuk ettől függetlenül egyre nagyobbat nő a szememben.
2011. június 17. 17:38
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek vele
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.