A színész nem rajongója a 3D-ben készült alkotásoknak, szerinte ugyanis az egész pénzkidobás.
A teljes cikkhez kattints ide!
James McAvoy elítéli a 3D-s filmeket
2011. június 17. 16:40
2011. június 17. 16:43
Az Avatarnak úgy vélem, volt értelme, de a rajzfilmeknek, meg romantikus filmeknek semmi. És abszolút egyetértek vele. Egyre inkább tetszenek a véleményei
2011. június 17. 16:49
Igaza van, hogy a 3D nem nagy cucc, szóval nem éri meg többet kiadni érte, mint a sima mozifilmért, viszont az újradolgozás szerintem jó dolog, mert hatásosabb elemekkel érzékeltethetik az egyes dolgokat, illetve a képminőség sem elhanyagolható.
2011. június 17. 16:51
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Teljesen egyetértek vele. Persze, van egy-két olyan film, ami élvezhető 3D-ben, de valóban, többnyire csak pénzkidobás, hiszen a "hagyományos" filmek is ugyanolyan élvezhetőek - nekem néha még jobban is -
2011. június 17. 16:54
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
James imádlak, de most nem értünk egyet
Léteznek filmek, amelyeknél felesleges a 3D, de a többségnél szerintem egyáltalán nem így van. Animációs filmeknél meg kifejezetten előnyös lehet. (pl. Rio, aminek bár csak az előzetesét láttam 3D-ben, az a két és fél perc is meggyőzött)
Szerintem azt az élményt, amit a moziban egy igazi 3D-s film ad, semmi sem tudja visszaadni.
Léteznek filmek, amelyeknél felesleges a 3D, de a többségnél szerintem egyáltalán nem így van. Animációs filmeknél meg kifejezetten előnyös lehet. (pl. Rio, aminek bár csak az előzetesét láttam 3D-ben, az a két és fél perc is meggyőzött)
Szerintem azt az élményt, amit a moziban egy igazi 3D-s film ad, semmi sem tudja visszaadni.
2011. június 17. 17:00
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Igaza van. Még nem tart ott a 3D-s technológia, hogy élvezhető legyen. Ezért pedig fölösleges pénz kidobni.
A titánok harca pedig tökéletes példa erre. Gyakorlatilag szinte 1 3d-s jelenet sem volt benne. Legalábbis nem látszott...
A titánok harca pedig tökéletes példa erre. Gyakorlatilag szinte 1 3d-s jelenet sem volt benne. Legalábbis nem látszott...
2011. június 17. 17:05
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
totál egyetértek vele.
2011. június 17. 17:11
Teljes mértékben egyet értek vele.A 3D megöli a filmet.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 17. 17:17
egy filmet se láttam még 3D-ben, és nem haltam bele!
2011. június 17. 17:19
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Egyre jobban kedvelem Jamest
Észrevettétek, hogy mostanában egyre többen adnak hangot a sztárok közül is - nem csak közülünk - hasonló véleménynek? Na ez számomra nagyon szimpatikus.
Észrevettétek, hogy mostanában egyre többen adnak hangot a sztárok közül is - nem csak közülünk - hasonló véleménynek? Na ez számomra nagyon szimpatikus.
2011. június 17. 17:22
Idézet (Domcicc @ 2011.06.17. 17:19)
Egyre jobban kedvelem Jamest

Szép dolog és jó, de sajnos sajátmaguk alatt vágják a fát.
tya04
2011. június 17. 17:30
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 17:22)
Szép dolog és jó, de sajnos sajátmaguk alatt vágják a fát.
Igen, ez is igaz... Remélem azért előbb vagy utóbb hasznuk is lesz abból, hogy nem üresfejű, elvakított kirakati bábuként mászkálnak a hollywoodi rengetegben.
kateblock
2011. június 17. 17:34
Idézet (Domcicc @ 2011.06.17. 17:30)
Igen, ez is igaz... Remélem azért előbb vagy utóbb hasznuk is lesz abból, hogy nem üresfejű, elvakított kirakati bábuként mászkálnak a hollywoodi rengetegben. 
Ha egy befutott emberről lenne szó, az is más lenne. James nemrég azt nyilatkozta, hogy egy időre visszavonul és sajnálattal hallom, hogy mégis csak marad Amerikában. A neve egyre nagyobb, akkor pedig ilyet mondani talán nem kellene. Nekem nem fáj és neki sem, mert ajánlatokkal ezután is meg fogják keresni, csak megharagudnak majd rá például a filmesek. Ami persze nekem szintén nem fáj, sőt, még annak örülnék a legjobban, ha hazamenne ... Ott esély sincs 3D-s filmet készíteni
2011. június 17. 17:38
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Tetszik ez az egész kijelentés , jó felfogást sugall, de kateblocknak valóban igaza van, a karrierjét veszélyezteti ezzel. Mondjuk ettől függetlenül egyre nagyobbat nő a szememben.
2011. június 17. 17:38
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek vele
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.