Alekosz öccse jelentkezett a VV5-be
2011. június 17. 15:14
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
cool:)
2011. június 17. 15:27
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
úúúúr isteeen. mi lesz itt már megint!!! xD
2011. június 17. 15:39
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.06.17. 14:34)
És az alsó képen a kedves apukáról, akitől a sármjukat örökölték, egy szót sem szólsz? 
Igazából az az anyuka! bár ő is nagyon szexi görög csoda nő
2011. június 17. 15:45
|
|
melcsy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150312 offline
|
ronda, hülye, és a tesója nyerte meg a VV4-et.
utálom ezt az embert. azt hiszi hogy ha mr a drágalátós tesója nyert az előzőben akkor majd őt is úgy fogják imádni?? hát mert én nem.
utálom ezt az embert. azt hiszi hogy ha mr a drágalátós tesója nyert az előzőben akkor majd őt is úgy fogják imádni?? hát mert én nem.
2011. június 17. 15:52
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Szegénynek elég fura feje van... Még egy Alekosz... Mondjuk 1 vagy 2 Alekosz nem mindegy?(Na jó ezt csak viccnek szántam)Az lett volna még a jó ha testvérpárnak jelentkeznek!
2011. június 17. 15:54
Ezt nem lehet kommentálni. Szánalmas az, aki így próbál pénzt keresni. Bár szerintem ugyanolyan agyiszinten van, mint a bátyja. Semmi értelme. Nem néztem a VV4-et, a VV5-öt sem fogom és én is reménykedem benne, hogy nem lesz megcsinlva az adatlapja, mert akkor az egész Alekosz família fel fog kerülni. Már csak az kéne ide.
2011. június 17. 15:56
Erre vágyom, komolyan..
Aztán az egész média összehasonlítgatós cikkeket hoz majd le, hogy Bezzeg Alekosz.. Ez a testvéri dolog a tanulásban, munkában is jelen van, szóval a tévéműsorban is ez lesz.
Aztán az egész média összehasonlítgatós cikkeket hoz majd le, hogy Bezzeg Alekosz.. Ez a testvéri dolog a tanulásban, munkában is jelen van, szóval a tévéműsorban is ez lesz.
2011. június 17. 16:03
nem elég nekik Alekosz? elég gazdagok lettek szerintem,és Alekoszt nem nagyon lehet valakivel összehasonlítani,még ha az a valaki a testvére..én nem nagyon szeretem Alekoszt,bár voltak néha jó poénjai,de nem nagyon vagyok oda érte..és most még 1 olyasvalakit mint alekosz,szerintem nem nagyon akarnak az emberek..
2011. június 17. 16:03
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Isten ments! Egy Alekoszbol is eleg volt, nem kell meg a kisebbik verzioja. Maradjon szepen a feneken ulve anyuci szoknyacskaja mellett. Ra kell csak nezni: tipikus anyuci kisfia tipus.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: