Alekosz öccse jelentkezett a VV5-be
2011. június 18. 18:38
|
|
roOnivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 20 Azonosító: 129612 offline
|
Most őszinte leszek. Ez az egész ValóVilágos dolog nekem valamiért nem derogál. Egyszerűen csak nem szeretem, ha valakinek a magánéletét filmezik. Tudom, hogy nem is biztos, hogy ez a való világ, valódi tettekkel. A ValóVilág vagy egy megrendezett szappanopera vagy egy érdekes valóságshow. Kinek mi. Nekem a VV5-ről is az a véleményem, mint a 4-ről. Nem értek egyet azzal, hogy ne legyenek VV-s adatlapok itt starityn, mert van, akik tényleg szeretik azokat az embereket, akik ott szerepelnek. Alekosz testvérének meg hát akkor sok szerencsét, de hát...mindig tudtam h ki esett ki, mert ez érdekelt, az hogy mi történt a villában, az hidegen hagyott. Habár az is igaz, hogy fogalmam sem volt róla, hogy ezeknek az embereknek hogyan változott meg az életük olyan szempontból, hogy bekerültek a villába. De hát az is igaz, hogy ez kell a mai embereknek. Akkor hajrá. Én most is csak az eredményt fogom figyelni.(:
1 felhasználónak tetszik:
Domicsibe
2011. június 18. 19:06
|
|
Domicsibevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 153131 offline
|
Szerintem Alekosz testvére már csak azért is befog kerülni, mert már most ekkora botrányt indított. Sok ember érdeklődését felkeltik ezzel és szerintem sokan kíváncsiak a little Alekoszra
2011. június 18. 23:12
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
jaj ez a kép XD jah és tuti bekeröl
"rachella
igazad van
igazad van
2011. június 19. 01:33
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Jajj nemár akkor már nagyon eröltetett lesz a VV. az megmár 100 h bekerül remélem nem fogják bejuttatnii
2011. június 19. 12:35
sok hülye....
egyáltalán minek VV5?!
Alekosz testvére meg miért akar jelentkezni? mondjuk sztem biztos bekerül, lassan már az egész család a ValóVilágban fog kikötni. Az anyja meg az apja nem akar jelentkezni?!
egyáltalán minek VV5?!
Alekosz testvére meg miért akar jelentkezni? mondjuk sztem biztos bekerül, lassan már az egész család a ValóVilágban fog kikötni. Az anyja meg az apja nem akar jelentkezni?!
2011. június 19. 14:31
ne már! legalább lesz utánpótlása Alekosznak -.-"
2011. június 20. 10:00
|
|
csilla12795visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 146110 offline
|
Hát ezt nem hiszem el, még egy hülye.
2011. június 20. 14:49
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.06.18. 16:29)
Szánalom. -.-"
Biztos, hogy be fog jutni. Csodálkozom is, hogy a vv4-be hogyhogy nem válogatták be...
Biztos, hogy be fog jutni. Csodálkozom is, hogy a vv4-be hogyhogy nem válogatták be...
Figyeld meg,csak azért sem fogják betenni!
Új karakterek kellenek,hogy érdekes legyen a műsor,Alekoszból pedig az ország felének már elege van,az öcsikéről pedig mindenkinek az idősebb testvér jutna eszébe. Kizárt,hogy bekerülne a VV5-be.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.