Hefnernek időre van szüksége
2011. június 17. 12:07
Ez az idő-dolog már kezd nagyon nevetségessé válni, én az ő korában már nem nagyon terveznék hosszútávra...
2011. június 17. 12:08
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Crystal-nak megjelent a dala es leismondta az eskuvot..egyertelmu a hirnevert volt vele..
2011. június 17. 12:10
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Hát ez jó nagy szemétség volt Crystaltól ezt nem kellet volna. Nagyon rendesek az ex-nyuszik hogy így kiálnak Heff mellet!
2011. június 17. 12:11
|
|
thevampiregirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.17. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 143513 offline
|
Crystal szerintem csak Heff pénze miatt ment volna hozzá. Mivel megjelent az első dala, megjött a hírnév ezért Heffre már nem volt szükség...
2011. június 17. 12:22
|
|
xdkacsaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 233 Csatolások: 0 Azonosító: 132749 offline
|
Hef meg elhitte neki hogy 'szereti'. Ennyi.
A csaj meg jól becsapta. De mit is vártak az emberek tőle?
Pláne hogy az néhány nappal előtte...szánalmas.
Időre van szüksége?!
Max. 10 évig húzza még..
A csaj meg jól becsapta. De mit is vártak az emberek tőle?
Pláne hogy az néhány nappal előtte...szánalmas.
Időre van szüksége?!
Max. 10 évig húzza még..
2011. június 17. 12:27
|
|
vonnieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 140574 offline
|
A csajnak megvan a címlap, megjelent a saját száma...mostmár azt hiszi, hogy befutott...SZépen kihasználta szerencsétlen Heff-et...
Nagyon sajnálom, és én tartom magam ahhoz, hogy Holly-val jobban járt volna...
2011. június 17. 12:50
|
|
cicababa02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 151299 offline
|
Kendrának igaza van és jó hogy kiáll Heff mellett!!!
2011. június 17. 13:05
Ez nagyon kedves tőle
Inkább számítottam volna Brigettől iylen nyilatkozatra. Kellemes csalódás Kendrától =)
2011. június 17. 13:45
Idézet (vonnie @ 2011.06.17. 12:27)
A csajnak megvan a címlap, megjelent a saját száma...mostmár azt hiszi, hogy befutott...SZépen kihasználta szerencsétlen Heff-et...
Egyetértek.
2011. június 17. 13:50
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
Az új csajok iszonyatosak... Mondjuk Kendrának már van saját sorozata de így is kiáll Hef mellett szal látszik h nem hírnév vadász volt v mi..Holly nem annyira szimpi őt nem tom,de sztem Bridget is kiáll mellette de ő nincs reflektorfényben
2011. június 17. 14:54
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Kendra a legjobb!
na de szentem azé kedves dolog volt tőle és a többiektől, hogy ki állnak Hef mellett, csak ne, hogy Kendra férje féltékeny legyen...
de ezek az új lányok valami ritka sötétek voltak, és látszott, hogy csak a pénzre menek...
és Cryistal meg hát bírta a leg tovább de az is csak a pénzre hajtott...
na de szentem azé kedves dolog volt tőle és a többiektől, hogy ki állnak Hef mellett, csak ne, hogy Kendra férje féltékeny legyen...
de ezek az új lányok valami ritka sötétek voltak, és látszott, hogy csak a pénzre menek...
és Cryistal meg hát bírta a leg tovább de az is csak a pénzre hajtott...
2011. június 17. 15:32
Ha Crystal Harris nem akar hozzá menni akkor nem megy hozzá! Nem értem hogy az exnyuszi minek avatkozik bele! Ő is elvált tőle!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: