Krisztikehh98
Na ez szép, mondhatom...Legalább az első önálló száma lehetne magyar... ha már befogadtuk!!! -.-
ő már alapból magyar állampolgár úgy ahogy te is! oda van írva hogy magyar változat is jön!
Megjelent Lakatos Yvette első dala
2011. június 18. 11:42
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
2011. június 18. 12:34
hát akkor meg főleg!!! legalább először magyart csinálhatott volna!!!
2011. június 18. 14:22
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
Krisztikehh98 : ahogy a 98at elnézem, remélem és gondolom, hogy az a születési éved utolsó 2 számjegye, legalábbis a hozzászólásod értelemszintjéről erre következtetek. Sajnos ilyen negatív emberek is vannak mint te, sajnállak. :/ Befogadtuk? Tájékozódj előtte, mielőtt ilyen hülyeségeket beszélsz, mint az előbb (Y) jön magyar változatban, Yvette nem rég mondta nekem, már csak mixelik.
2011. június 18. 17:33
|
|
JustSelenatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.09. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 150844 offline
|
Nem tetszik annyira... nem is rossz, de akkor is. Amúgy is, szerintem a magyar sztároknak az első daluk legyen magyar...
2011. június 18. 18:47
Idézet (varazslomester @ 2011.06.18. 14:22)
Krisztikehh98 : ahogy a 98at elnézem, remélem és gondolom, hogy az a születési éved utolsó 2 számjegye, legalábbis a hozzászólásod értelemszintjéről erre következtetek. Sajnos ilyen negatív emberek is vannak mint te, sajnállak. :/ Befogadtuk? Tájékozódj előtte, mielőtt ilyen hülyeségeket beszélsz, mint az előbb (Y) jön magyar változatban, Yvette nem rég mondta nekem, már csak mixelik. 
nem kértem kommentárt !!! majd szólok ha kell, oké???
2011. augusztus 07. 23:14
Szerintem egész jó így kezdésnek! Lesz ez még jobb is
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: