Kórházba került Voksán Virág
2011. június 17. 19:48
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Jobbulást neki.Borzalmas lehet ilyen betegen a kórházban feküdni.Egyetértek Twilight6 mert Selena ha úgy vesszük a semmiért ment kórházba Virág problémája mellett.
2011. június 17. 20:54
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
szegény!
2011. június 17. 23:20
|
|
xdkacsaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 233 Csatolások: 0 Azonosító: 132749 offline
|
Na pl. ez egy beteg ember, akit muszáj (!) volt kórházba szállítani.
Nem mint szelena, akinek csak hányingere volt,nem hányt, a fejfájásra pedig gyógyszert kell bevenni.
Elnézést hogy ez nem teljesen ehhez a cikkhez kapcsolódik, de ez a szelenás dolog annyira felidegesített, hogy most teljesen fel vagyok háborodva.
Virágnak pedig jobbulást.
Nem mint szelena, akinek csak hányingere volt,nem hányt, a fejfájásra pedig gyógyszert kell bevenni.
Elnézést hogy ez nem teljesen ehhez a cikkhez kapcsolódik, de ez a szelenás dolog annyira felidegesített, hogy most teljesen fel vagyok háborodva.
Virágnak pedig jobbulást.
2011. június 18. 15:38
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én nem kedveltem, de azért jobbulást kívánok neki. Remélem mihamarabb meggyógyul.
xdkacsaa. teljesen egyetértek veled.
xdkacsaa. teljesen egyetértek veled.
2011. június 18. 15:43
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
Sajnálom őt, jobbulást!
Mondjuk az arab városokban és keleten van ez a hasmenéses-rosszullétes betegség, amihez az ottani emberek gyomra hozzá van szokva de a miénk nem, anno én is elkaptam. :S
2011. június 19. 21:15
Velem is ugyanez volt - csak én nem Indiában kaptam el, de akkor is szörnyű volt. Remélem hamarosan jobban lesz, és meggyólul.
2011. június 20. 22:04
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nem nagyon kedvelem ezt a csajszit, de attól még Jobbulást neki
2016. november 02. 15:16
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Most dj vagy modell?
Amúgy tudom,milyen ez...nagyon rossz betegség):
De annyira híres ez a csaj...sose hallottam róla
Amúgy tudom,milyen ez...nagyon rossz betegség):
De annyira híres ez a csaj...sose hallottam róla
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: