Megérkezett a The Edge of Glory
2011. június 17. 16:57
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Ezt most kicsit egyszerűre sikeredett de néha kell ilyen is.Az albumon szerintem van jobb dal is de ezt is ugyanúgy imádom mint az összes többit.Nekem ezzel a hajjal is tetszik,szerintem jól áll neki.Minden videó vagy új dal után egyre jobban imádom ezt a nőszemélyt.
2011. június 17. 17:02
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
jó lett!!olyan gaga-ás!!
2011. június 17. 19:22
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
IMÁDOOM!! Gaga ♥♥♥♥ Fantasztikuus
2011. június 17. 20:00
hát Gaga nem valami jó rendező, mert ez a klip annyira egyszerű, ugy látszik a Lady csak akkor tud botrányos klipet készíteni ha a rendező fejéből kiugrik az ötlet, hát van ilyen
2011. június 17. 20:54
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
király!
2011. június 17. 21:06
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
beyaaldama ezt a klipet nem Gaga rendezte a Judast rendezte ő...
2011. június 17. 22:03
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Végre megtudtam nézni! Inkább nem részletezem, hogy mennyit szenvedtem a gépemmel... A klipről: GaGasztikus!!! Egyszerűen nagyszerű! GaGa, mint mindig, most is elképesztően gyönyörűen fest benne! Csodálom, mert mindig meg tud újulni, sosem lehet megunni, és egy megállíthatatlanul tomboló hurrikán! Oda meg vissza vagyok, imádom, szép munka! Már alig győzöm várni a Hair-t!
2011. június 17. 22:18
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Nekem az különösen tetszik a klipben,hogy ott forgatták,ahol felnőtt,mert ez azt jeleni,hogy nem felejetette el,hogy honnan jött és ez nem sok hírességről mondható el.
2011. június 18. 10:18
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
hat ezen nem sok mindent kellet rendezni :S
nekem nagyon tetszenek a mostani szamok, de a klippek szerintem sokat romlottak. :'(
Nekem az utolso klipp, amire azt mondtam, hogy uristen de jo, az a telephone volt, az elött mindig jo videokat csinaltak, de ezek az ujak unalmasak szerintem. És szerintem nem kéne rendeznie, bármennxire szeretem is, de szerintem a judas az eddigi legrosszab klippje. :/ ettöl függetlenül a szám remek
nekem nagyon tetszenek a mostani szamok, de a klippek szerintem sokat romlottak. :'(
Nekem az utolso klipp, amire azt mondtam, hogy uristen de jo, az a telephone volt, az elött mindig jo videokat csinaltak, de ezek az ujak unalmasak szerintem. És szerintem nem kéne rendeznie, bármennxire szeretem is, de szerintem a judas az eddigi legrosszab klippje. :/ ettöl függetlenül a szám remek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: