Megérkezett a The Edge of Glory
2011. június 17. 14:00
Nekem tetszik. Először nem jött be, hogy ilyen egyszerű, de mostanra pont az tetszik benne. Amúgy is a nagyapja haláláról szól a szám, nyílván nem fog olyan idegbeteg klipet csinálni hozzá. Közben olvasom, hogy a kliprendezőt meg kirúgták és, hogy az utolsó pillanatban kellett összedobni valamit. Ez is sok mindent megmagyaráz.
Mindenesetre nekem tetszik a klip és a szám is.
2011. június 17. 14:04
Nekem nagyon tetszik mert visszafogottabb mint az eddigiek. Ez bejön
2011. június 17. 14:06
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"A fiatal énekesnőről bármit elmondhatunk" azt is, hogy az új videója egy nagy kalap szr?
(ez csak egy ártatlan kérdés)
Egyébként örülök, hogy visszábbvett egy kicsit ezzel a videóval. Mondjuk az Eh Eht is ugyanez a rendező készítette, és az a "legnormálisabbnak" mondható... a dal kritikán aluli.
"Lol @ Gaga's "monsters" trying to get excuses for this shit video."
Egyébként örülök, hogy visszábbvett egy kicsit ezzel a videóval. Mondjuk az Eh Eht is ugyanez a rendező készítette, és az a "legnormálisabbnak" mondható... a dal kritikán aluli.
2011. június 17. 14:16
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
a klip nagyon tetszik, a stílusomnak nagyon megfelel de a szám minősíthetetlen. az szép, hogy a nagyapjának az emlékére akarta írni, azt díjazom is, de nem sikerült jól
2011. június 17. 14:24
Főleg az tetszik,hogy nincsenek benne háttértáncosok,csak maga Gaga.
2011. június 17. 14:39
|
|
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline
|
Nekem a vidiklipp kicsit egyszerű Gagához képest,de nem rossz
a végére egész megkedveltem a ruháját xD am a szám:hát amikor először hallotam nem is akartam el hinni,hogy Gagáé mert eddig más stílusú számokat hallottam tőle,de mostanra már ezt is meg kedveltem
2011. június 17. 15:37
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Bekem bejön
2011. június 17. 15:37
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
*nekem
2011. június 17. 16:37
|
|
bimbi93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 236 Csatolások: 16 Azonosító: 146132 offline
|
EszterLondon EszterLondon
"A fiatal énekesnőről bármit elmondhatunk" azt is, hogy az új videója egy nagy kalap szr? pardon.gif (ez csak egy ártatlan kérdés)
Eszter tőled azért valamivel értelmesebb kommentet vártam volna
"A fiatal énekesnőről bármit elmondhatunk" azt is, hogy az új videója egy nagy kalap szr? pardon.gif (ez csak egy ártatlan kérdés)
Eszter tőled azért valamivel értelmesebb kommentet vártam volna
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: