Megérkezett a The Edge of Glory
2011. június 17. 12:37
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
imádomm
2011. június 17. 12:46
én azt hittem, másmilyen lesz a klip, de ez se rossz
2011. június 17. 12:53
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Imádom. Főleg ,hogy Gaga nagyon vidám a klipben.
Nem a Hair lesz a következő kislemez, mert az csak promóciós lemez lesz. Bár még kitudja, Gagus mit fog változtani(:
Nem a Hair lesz a következő kislemez, mert az csak promóciós lemez lesz. Bár még kitudja, Gagus mit fog változtani(:
2011. június 17. 12:59
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
'A videót eredetileg Joseph Kahn rendezte volna, de nézeteltérések miatt kirugták, így Gaga saját kreatív csapatával készítette el a videót.'
Tehát vized lett volna! Legjobb szám, legjobb klip (:
Tehát vized lett volna! Legjobb szám, legjobb klip (:
2011. június 17. 13:07
Na, ez most nekem is nagyon bejött. Egyszerűen tökéletes!
A régi Gagára hasonlít, aki kicsit bolondos volt, jó zenével és fantasztikus klipekkel. Nekem is pont azért tetszik, mert olyan egyszerű. Tartja a mondás, a kevesebb néha több, és erre Gaga is rájöhetne, hogy nem kell extrás, néha undorító klipeket csinálni. Úgyhogy ez nekem is nagyon tetszett! Eddig ezt a számot nem szerettem, de a klip elképzelhető, hogy megszerettette velem.
Egyébként divatf írta alattam, hogy Joseph Kahnt kirúgták. Sajnálom, mert szerintem ő a világ egyik kliprendezője. Olyan sikereknél játszott közre, mint pl. Britney Stronger és Toxic klipjénél. Kár érte.
2011. június 17. 13:14
A dalt első hallásra megszerettem, örülök hogy Gaga ilyen jó videót forgatott hozzá.
2011. június 17. 13:16
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Joseph Kahnnal lett volna a sellős klipp szerintem..mert azt mondták h halas klipp ..és sellőként lépett fel múltkor műtősruhás táncosokkal és végül lábai lettek meg volt pár kép h egy műtőről h ott forgatták.. úgyhogy szerintem sokkal nagyobb klippnek indult.. de ilyen egyszerű lett végül ..
2011. június 17. 13:27
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
hát a szám nem jön be annyira
a klipp se rossz, bár az előző klippek SOKKAL jobbak voltak
2011. június 17. 13:35
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
A szám és a klipp is bejön
imádom Gagát
2011. június 17. 13:43
|
|
QueridaPinkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 153070 offline
|
Nagyon jó szám, imádom!!! A klip egyszerű, és nincs a fején sem semmiféle telefon, meg fél méter magas konty, vagy hasonlók. Nekem bejön. (De bírtam volna ha a végén bevágja a fejét az ablakba!)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: