Megérkezett a The Edge of Glory
2011. június 17. 10:42
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
borzalmas, ahogy kinéz.
2011. június 17. 10:56
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az újabb számai közül ez tetszik a legjobban, és örülök, hogy végre sikerül 8 percnél rövidebb klipet összehozi, bár ezis van majdnem 6, de mindegy. Amúgymeg elég unlmas és semmitmondó videó lett, szó szerint nem történik benne semmi. Vigyázz Gaga a végén még elpártolnak a Kicsi Szörnyecskék.
2011. június 17. 11:08
Ezt a számot simán sikerre fogja vinni még ezzel az unalmas klippel is. Majd meglátjátok! 
Én remélem, hogy a következő klip a Marry The Night, az Americano, a Government Hooker, a Bloody Mary vagy a Hair, vagy az Electric Chapel lesz.
Vagy inkább mindegyik. <3 Még akkor is, ha a kedvencem a Highway Unicorn, de azt meg annyian nem preferálják. Jaj hát én nem tudok betelni ezzel a lemezzel.
Én remélem, hogy a következő klip a Marry The Night, az Americano, a Government Hooker, a Bloody Mary vagy a Hair, vagy az Electric Chapel lesz.
2011. június 17. 11:10
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nem rossz
2011. június 17. 11:11
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
hajnal 3-ig vártam a klippet .. és elsőre nagy csalódás ..de végülis szép klipp meg h ott forgatták le ahol felnőtt meg Gagának ez biztos sokat jelent mivel ő rendezte és egyszerűbb szép klippet akart .. kár h nem Joseph Kahn volt végül a rendező ..már a telephone óta nem dolgozik klipprendezőkkel ..és a Judas jó lett ..de akkoris
nem olyan sokszornézhetős ez..meg a téma miatt sokkal jobb klipre gondoltam..a nagyapja halála meg az utolsó földön töltött pillanat. ..lehetne úgy botránymenetes h érdekes történet meg jó a klipp.. meg olyan fellépései voltak a számhoz ..amikor lezuhant a szikláról v amikor sellő volt és megműtötték és lábai lettek .. ennél többet ki lehetett volna hozni belőle ..de nem hiszem h lesz másik klipp v valami mert az album borítónál is ez volt ..
2011. június 17. 11:16
Valahogy egy kicsit többet vártam Gagától...
Remélem, hamar lesz valami vigasz-klip, amiben megmutatja, hogyan is kell csinálni!
2011. június 17. 11:17
Nekem unalmas volt.
Nem volt benne semmi érdekes, csak sétált ide-oda, pedig a szám nekem egészen tetszett. Ráadásul elég pocsékul is volt sminkelve, a ruhája meg szintén nem lett eltalálva.
2011. június 17. 11:20
Nem tudom, hogy akik azt írják, hogy a zene nem GaGás, hol élnek? Az egész album ilyesmi. Nem tudom, mire jó csak a kislemezeket hallgatni, teljes albumokat meg nem. Na mindegy.
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Jó lett.
Talán egy kicsit elmaradt a frenetikus GaGa-effektus, de akkor is zseniális!!!!Ha nem is éppen ez a legjobb alakítása...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: