Rebecca Black eltüntette a Friday-t
2011. június 20. 15:45
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
belieber11: nem véletlenül kapott annyi dislike-ot! már az a a baj, hogy mindenki kimondja a véleményét, miszerint egy zsáknyi port sem ér a "zene"?? itt sajnáljátok, az ő baja, hogy nincs semmi hangja, és nem tud egy normális számot megírni!!
2011. június 20. 15:53
icc fráájdééj fráájdééj. bús panda lettem a hírtől
xD
2011. június 20. 20:01
|
|
roOnivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 20 Azonosító: 129612 offline
|
ha végül így döntött, akkor annak valószínűleg oka volt. Fogalmam sincs, miért tette valójában, de az biztos, hogy nem azért, mert hogy sokan nem szerették. Ha eddig elviselte azokat az embereket, akik leszidták a Friday-t, akkor most is kibírná őket. Vagy nem. Nem tudom. Igazából én nem szerettem ezt a számot, mégse írtam soha sehova, hogy fúúúúj. Egy másik topikban már le is írtam (vagy az adatlapomon), hogy ha valakinek valami nem tetszik, akkor nem kell a föld aljáig leszidni, inkább csak írjon akkor oda annyit, hogy bocs, nekem nem tetszik, de nekünk se esne jól, ha egy szerintünk jó zenét mindenki csak lehúzna. Igenis jól esik az embernek az elismerés, és valószínűleg voltak olyanok, akik szerették. Ha nem tetszik, nem kell hallgatni(: Ezért nem kell az ő érzéseit megsérteni.
2011. június 20. 20:09
Ne örüljetek: színésznek akar állni o.o
Most mit lehet erre mondani? Nem jött meg az esze. Sőt, mivel a nagyobb sztárok (Katy Perry, Lady Gaga) istenítik. Azokat meg követik a rajongóik -.-"
Most mit lehet erre mondani? Nem jött meg az esze. Sőt, mivel a nagyobb sztárok (Katy Perry, Lady Gaga) istenítik. Azokat meg követik a rajongóik -.-"
2011. június 21. 07:34
|
|
Tiffy626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 140542 offline
|
Jééézus gatya. ez szinésznek??? hát holél ez már bocsánat! se énekelni se szinészkedni nemtud. csak üljön be a sulipadba és ott álljon helyt!!! ez már nehezebb mint billegni a kamerák előtt!
2011. június 21. 17:16
Idézet (Tiffy626 @ 2011.06.21. 07:34)
Jééézus gatya. ez szinésznek??? hát holél ez már bocsánat! se énekelni se szinészkedni nemtud. csak üljön be a sulipadba és ott álljon helyt!!! ez már nehezebb mint billegni a kamerák előtt!
2011. június 23. 19:57
Rebecca Black! Én a helyedben fel sem tettem volna azt a dalt a YouTube-ra. Amúgy csak azért volt akkora nézettsége, mert az emberek szeretnek másokon nevetni.
Legalábbis ez a klip nevetséges volt, meg a szám is ><. De ezt most hagyjuk. Színésznek remélem jobb mint énekesnek
2011. június 26. 16:11
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
Szerintem jó is meg rossz is hogy levették ,rossz mert már nem nevethetek de jó mert így akik még nem hallották nem is fogják mert én személy szerint 1x hallgattam meg de akkor is 2 percnél kikapcsoltam
2011. június 26. 16:14
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Jól tette! A viván a világ legrosszabb számának titulálták
2011. június 26. 20:59
Na végre .
az a szám nagyon ratyi, a klip BORZALMAS
Örülök, hogy többször nem láthatom
az a szám nagyon ratyi, a klip BORZALMAS
Örülök, hogy többször nem láthatom
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: